Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות ABS ו ESP דולקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נידלקו המנורות של הABS ו ה ESP קבוע בבורה דיזל שלי וכשהכנסתי את הרכב לבדיקת מחשב אמר לי משהו בגלגל שמאל השאלה מה זה יכול להיות המשהו הזה וכמה אמור לעלות?

ועוד משהו יכול להיות שבגלל שיש תקלה גם הכפתור של הESP לא עובד ולא דולק כשמדליקים את האור בלילה?

וחוץ מהמוסך מורשה איפה אני יכול לתקן את התקלות הללו ושיהיה זול ואמין

פורסם

חיישן סל"ד באחד הגלגלים, חיוני לפעולת המערכות הללו כי הוא מזהה מתי הגלגל מפרפר או ננעל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שלום לחבר,

ייתכן שחיישן ABS תקול או מלוכלך ועקב כך נורת ABS+ESP דולקות.

אני מכיר את מוסך רון שנמצא ברחוב המסגר 31 בתל-אביב שהינו מומחה לרכבי VW והמחירים נוחים.

5373204

איזה כייף לי :)

פורסם

מערכת ה-ESP משתמשת בחומרה של מערכת ה-ABS (חיישנים, משאבה, שסתומים וכו') כדי לבצע את פעולתה. אם מערכת ה-ABS אינה תקינה, גם מערכת ה-ESP לא תעבוד.

• תוכן חדש...