Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מסתבר שמישו החליט לדפוק לנו את האוטו בזמן שההורים בים המלח.

מישו מכיר פחח מומלץ? שפועל בשישי/שבת?

מומלץ בדרום ובמרכז,אבל בלית ברירה אסע גם לצפון.

תודה.

פורסם

את תיקוני הפחחות לרכב של אישתי אני עושה בכפר קאסם, הם ממש בסדר שם, אין לך מה לדאוג.

יש להם גם פחחות וגם צביעה בתנור.

הם כמובן פתוחים בשבת, מה שאני מציע זה הגעה בשבת ב - 07:45 עם שני רכבים, מראים להם מה רוצים, מתמקחים על המחיר, לוקחים כרטיס ביקור שלהם כדי שתוכל להתקשר לברר שהם סיימו, ונוסעים הביתה. חוזרים אחה"צ לאיסוף.

אתה נוסע בכביש 5 מגלילות עד מחלף קסם, ממשיך עוד מחלף לכפר קסם / ראש העין / פארק אפק (זה המחלף הבא, משהו כמו 2 ק"מ ממחלף קסם), פונה שמאלה (יורד מתחת למחלף ימינה ובפניה), חותך את כל הכפר, פשוט ישר בכביש הראשי, משהו כמו 7 דקות נסיעה, וממש לקראת הסוף מצד ימין יש מוסך ענק.

נ.ב. אין לך מה לדאוג לגבי שטחים וכדומה, זה כפר ישראלי, בגבולות ישראל עם ערבים ישראלים, כולל פיקוח והכל, הם מקפידים על ניירת תקינה מול משרד הרישוי וכל שעה עוברים ורושמים מהם הרכבים שנמצאים במוסך, קבלות וכו'

בהצלחה

פורסם

אני גם חשבתי ללכת לשם עם ה205 שלי.

אני לא סגור על זה (כי עדיין זה כפר קאסם)

אם כבר יש לך נסיון כמה לקחו לך פחחות +צבע?

תודה רבה

נתי אוקה.

פורסם

בשבת שעברה השכן שלי נסע לרמלה אצל בני דודנו לתקן פחחות.האוטו GMC סונומה טנדר מודל 96.עזב שם את האוטו,הם התעקשו להחזיר את האוטו בסוף היום לביתו.לפנות ערב הביאו לו את האוטו הביתה,קיבלו את הכסף והלכו.בשעה 11 בלילה האוטו נעלם מליד הבית.התלונן במשטרה,השוטר אמר לו שהוא אשם, משום שהיה צריך לחשוד ולא להשאיר את האוטו ללא השגחה,הם מעתיקים שלט ומפתחות.ההתעקשות שלהם לשרת אותך כביכול,ולהביא לך את האוטו עד הבית,היא כדי לראות היכן הוא חונה בלילה.אפילו אם הפחח עצמו לא הגנב הרי שיש בינהם החלפת מידע תמורת תשלום.

maxizem,אני לא רוצה להפחיד אותך אלא רק להזהיר.כמו כן אם כבר נאלצת להשאיר את האוטו,אל תמסור את הכתובת בה חונה האוטו בלילה,או את הרשיונות שם גם ישנה הכתובת.

חשוב היום,כדי לא לבכות מחר. :-P

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בענין גניבת רכב על ידי עובדי המוסך,

עד היום חצי שנה אחרי אני חושד בעובדי מוסך מורשה של היבואן באיזור השרון -שם טיפלתי שנים ברכב אשר שיכפלו את המפתח ,ניטרלו את האימובלייזר והתאיידו עם הרכב.יותר מדי סימנים מחשידים היו לי אבל לא יכולתי לעשות כלום.זאת מכונית חדישה עם מנוע דיזל-אשר על בטוח הוזמנה על ידי הבני דודים

פורסם

א. המחיר מאוד תלוי כמה הם בלחץ, אבל באופן עקרוני היה לי יותר זול מאשר הצעת מחיר מתחרה מפ"ת (לדוגמא תיקון + צבע מטלי בתנור לטמבון קדמי + אחורי : 850 + מע"מ)

ב. המוסך שאני הולך אליו בכפר קאסם הינו יחסית אמין, כלומר הלכתי אליו כמה פעמים והם עשו עבודה טובה ולאחר מכן לא נגנבו לי הרכבים, בכל מקרה אין סיבה לתת להם את הכתובת שלך (ולא רשיון עם כתובת) וכמו בכל מוסך אל תשאיר צרור מלא אלא רק את המפתח של הרכב.

בברכת שבוע טוב ושבת שלום

פורסם

בחיי אני לא מאמין למה שאני קורא בת'רד הזה!

הגזענות מתבטאת בכל תגובה ותגובה...:roll:

חברה, בואו נהיה ריאלים, ישנם גנבים ערבים בדיוק כמו שישנם כאלה יהודים... המקצוע הזה אינו שייך אך ורק לערבים.

אל תהיו צבועים, מצד אחד אתם הולכים לערבים ובו זמנית אתם מתיחסים אליהם בזלזול שאין בו כבוד לכם בראש ובראשונה.

שורה תחתונה: תנו כבוד וגם תזהרו בכל מקרה וללא קשר אם מדובר ביהודי או ערבי.

פורסם

א. אם כל הכבוד לא היתה לי כוונה כלל להיות גזעני.

ב. החשש של הלקוחות הינו לגטימי, הואיל והסבירות לגנבה אצל ערבים הינו גבוה יותר, זה כמו שהסיכוי שישדדו אותך בלילה גדול מאשר שישדדו אותך בשעות היום.

ג. זהירות הינה דבר חיובי מטבעו, והחשש מפני גנבות הינו מוצדק, אני חושש מגנבות גם במוסך המרכזי (אני לא יודע מי בפועל נוגע במפתחות האוטו)

ד. כמו בכל עסקה צריך להיות זהירים, כפי שמי שמתכוון ללכת לבית בושת תמליץ לו להיות זהיר ולהשתמש באמצעי מניעה כך גם כאן, ואין לי כלל מילה רעה להגיד על נערות עובדות :)

בברכת שבת שלום

פורסם

yftachcar,הוא מתכוון אלי,לא היתה לי כוונה כלל להיות גזעני.להיפך אני הוא זה שכל הזמן ממליץ על פחח/צבעי מבני הדודים מרמלה.אולי הניסוח שלי לא הכי טוב,מאז המקרה עם השכן שלי הפסקתי להמליץ עליו.וגם אם היה יהודי הייתי מפסיק להמליץ.

בברכה דוד.

פורסם

אני גם חשבתי ללכת לשם עם ה205 שלי.

לצבע כללי!

כמה יכול לעלות לי ? לעשות את זה בכפר קסם ?

או בכל מקום אחר זול.

תודה רבה

נתי.

פורסם

כפר קאסם כבר לא מקום זול, היום הייתי שם לשפץ סטרטר ולקנות קרבורטור לפיג'ו 305.מזל שלא מצאתי. משם המשכנו לטירה

מסרתי את הסטרטר לשיפוץ,ונסענו לקנות קרבורטור משומש.שיפוץ הסטרטר כולל בוקסות,פחמים ובנדיקס חדש.שילמתי

(לקחת אוויר לפני שאכתוב את המחיר) 170 ש"ח.עבור הקרבורטור ביקשו 100 ש"ח שילמתי 70.בנוסף קניתי שני ספריי לניקוי קרבור' מהגדול 30 ש"ח הזוג.מחיר אלטרנטור משופץ ברמה גבוהה כולל גשר דיודות חדש,ניקוי חול צביעה ואחריות חצי שנה 250 ש"ח.לפני עמד בחור מפתח תקווה עם גיפ' ויטרה,שילם עבור שיפוץ הסטרטר+פירוק והרכבה 250 ש"ח.

מי שרוצה את הטלפון של המקום יפנה בה"פ.קפה לא מחלקים שם.נא לא להבין זאת כהמלצה.

בברכה דוד.

פורסם

לא יודע אם עדיין אקטואלי מבחינתך, אך יש פחח מעולה בשם "עוקל" באזור המוסכים בנצרת קצת יקר אבל עבודה יסודית ומעולה אני ממליץ עליו מנסיון טוב שלנו בשני רכבים ועוד כמה רכבים של מכרים

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
למה אתה חושב שזה לא מקום זול ?

ראש מנוע +שיפוץ ב1300 ש"ח

לשברולט קורסיקה

ראש מנוע משופץ ב1300 ש"ח,לא כולל פירוק והרכבה זה יקר.

בכלל יקר זה דבר יחסי,תלוי מי המסתכל.אתה מזכיר לי את החבר שלי שלפני שנים היה "טרם סגן" (סג"מ) :-P. שקנה מהש"קם טייפ' ושילם לאחר הנחה ותלושי קניה(בזמנו צ.ה.ל חילק לאנשי הקבע תלושי קניה)150 לירות.את אותו הטייפ' בדיוק קניתי בחנות באלנבי,ללא מיקוח הנחות ותלושים ב-130 לירות.איך אמרה יפית בטלויזיה "זול-פה" :-P .

נראה אותך קונה בכפר קאסם אלטרנטור משופץ עם אחריות חצי שנה ב-250 ש"ח .חשמלאי ברחובות גבה 800 ש"ח מלקוח שלי שהלך לבד,עבור אלטרנטור משופץ +פירוק והרכבה,ביונדאי מודל 96.ועוד אמר לו עשיתי מחיר רק בשבילך אל תספר לאף אחד.יחד עם זה יש לציין שבכפר קאסם, המחירים עדיין מעט זולים מאשר אצלנו.

בברכה דוד.

פורסם

דוד,

האם האחריות של מוסכי כפר קאסם שווה משהו?

יצא לך לבדוק את הנושא ?

לדעתי במיוחד כיום כאשר המחירים לא כאלה נמוכים, אין שום סיבה להכניס את הכסף לכפר קאסם. (ולהיכנס לשם)

במיוחד כשאני יודע שרוב הציוד שאני קונה שם בא מרכב גנוב, ואם אומרים לי : "תבוא יהיה מחר" , אז רכב כלשהו ייגנב היום.

איל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...