Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה התלבטויות בין כמה סטים

א.קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוDotech MKII 6ו

ב.קומפוננטו6.5ואינטשוFocalו165Aו

ג.קומפוננטו6.5ואינטשוCerwin VegaוHED1602ו

ד.קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו

כל אחד שיש לו ניסיון עם אחד מהסטים או יכול לתת לי חוות דעת זה התקבל בשמחה רבה:roll:

פורסם

העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך זה לשמוע אותם, כל אחד אוהב משהו אחר, ומה שאני אוהב אתה יכול לא לאהוב וההפך, לכן אי אפשר לקנות סט קומפוננט בצורה עיוורת וצריך לשמוע אותו לפני הקניה

פורסם

אבל בכל זאת יש רמקולים יותר איכותיים ופחות איכותיים, ואני רציתי לדעת איזה מהם יותר איכותיים ויותר טובים ואיזה מהם הם רמקולים שידועים בתור קומפוננטים גרועים

פורסם
הרץ אנרג'י לא פחות לא יותר, שמעתי כמה פעמים והתאהבתי

שמעתי את הסט הזה אתמול ובאמת שהוא נשמע מעולה, מה גם שהרץ מספקים קרוסים מיוחדים, לא הבנתי בדיוק מה כל כך מיוחד בהם אבל נותנים לך תיקח והכיוון של הסט הזה הוא מאוד פשוט ביחס לסטים שונים של פוקאל לדוגמא.

בהצלחה בבחירה (רק הרץ או שאני דוקר אותך :p )

מושיק.

פורסם

אני שומע בעיק מוסיקת רוק פופ ושחורה(לא ממש בעיניין של טראנסים) מעניינית אותי בעיקר האיכות ופחות העוצמה

פורסם

עוד פעם זה קשה מאוד להצליץ על סט קומפוננט, כי מכל סט אפשר להוציא את המקסימום בתנאים מסוימים מאוד. וכל אחד אוהב פנים שונים במוזיקה.

שים לב שהמחיר הוא לא מדד בכלל. שמעתי סטים של מורל פולס שנשמעים ממש טוב.

גם לשאר רכיבי המערכת חשיבות רבה בתוצאה הסופית - הסאב המגבר ומקור האות (HU).

G.T אמ: אני שומע בעיק מוסיקת רוק פופ ושחורה(לא ממש בעיניין של טראנסים) מעניינית אותי בעיקר האיכות ופחות העוצמה

העוצמה לאו דווקא נקבעת ע"י הרמקולים עצמם, אלא בהגברה שהם מקבלים. איכות אתה תקבל בסטים הנ"ל, השאלה מה חשוב לך יותר - מידים טובים או טוויטר דומיננטי ומפורט וכו'.

אני יכול להעיד לך על הדוטק אוביישן שיש לי - רמקולים שנותנים לי תוצאה טובה בכל סוגי המוזיקה שאני שומע ואני שומע את כל המגוון. שמתי לב גם שהם ממש מתעלים כאשר יש קול זמר דומיננטי במוסיקה.

מספר חברים בפורום שמעו את המערכת שלי במפגשים, חלק התרשמו ממש לטובה וחלק פחות. אין מה לעשות, כל אחד שומע דברים אחרים ואוהב לשמוע את המוסיקה שלו בצורה שונה.

הכי טוב, אל תמהר, תגיע למפגשים תשמע סטים שונים ותראה מה הכי מדבר אליך, כי זה מאוד מאוד אישי.

תבצע גם חיפוש, אני חושב שכבר היו דיונים רבים על הסטים הנ"ל. אולי גם שם תמצא תגובות רלוונטיות שיעזרו לך להתמקד

יואב

יואב :arrow:

פורסם
הרץ אנרג'י לא פחות לא יותר, שמעתי כמה פעמים והתאהבתי לאור ההודעות האחרונות שלך על טוויטרי אלומיניום מעניין אותי לדעת מה יש בהרץ הזה ששינה את דעתך על טוויטרים? , ומה מצאת בו ?

בתודה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...