Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם , ברשותי אלרו עם מערכת מקורית , ואיתם כוללים גם הרמקולים.

בגלל שהמערכת לא קראה לי צרובים , החלטתי לקנות מין קסטה כזאת שיוצא ממנה חוט לחיבור של MP3 - וכך עשיתי.

אבל בפעם הראשונה שחיברתי אותו שמעו טוב וחזק יותר , אבל היה חירחור כזה של הרמקול הימיני האחורי ( 6X9 ) .

ישר הנמכתי את הווליום בMP3 ושמעו אחלה.

אבל בזמן האחרון אני שמע חירחורים רק מהרמקול הימיני האחורי כאילו הוא נשרף לי.

ושהייתי שומע עם דיסקים מקוריים שמעתי יפה ונהנתי , אבל עכשיו שאני שומע כל באס קטן יש רעש מחריד .

רציתי לדעת אם בגלל הMP3 שרפתי את הרמקול ? יכול להיות שזה קשור איכשהוא לתדרים ?

ועוד שאלה , אם אני יקנה רמקולים אחוריים של פיוניר, ישמעו טוב יותר? למה קראתי באחד האשכולות פה שמישהו קנה לאלרו שלו ושמעו לא משהו.

תודה לעוזרים !

ערב טוב וגלישה נעימה , עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

לפני ששמתי את הMP3 שמעו פאנן לגמרי ! אבל אחרי שחיברתי ובטעות זה היה על ווליום של 31 ( בMP3 ) היה ווליום גבוה ונשבע חריטה כזו מהרמקול. היום כיוונתי את המערכת שתשמיע רק מהרמקול האחורי הימיני ושמעו חירחורים כאשר יש באס.

אבל האמת שאני שם על דיסק שומעים טוב יותר.

ולהשקיע כסף למערכת לא נראה לי , ראיתי רק של PYLE ולא רוצה להתעסק עם זבל סיני .

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

בתור בעל אלרו, אני יכול להגיד לך שהמערכת המובנת של הרכב מצויינת.

היא מחוברת טוב ויש קומפוננט מקדימה, היא מכוונת שתשמע חזק מדימה וחלש מאחורה (במה קידמית).

במידה ואתה שומע חרחור מהרמקול האחורי הימני, הגיוני שקרה משהו לרמקול.

אני מציע לך ללכת לUMI ולתת להם לבדוק את זה, או לחילופין להחליף רמקולים 6 על 9 (אתה יכול לשים JBL או פיוניר זול ב200 שקל).

בהצלחה.

פורסם
קודם כל תודה על התגובה המהירה.

לפני ששמתי את הMP3 שמעו פאנן לגמרי ! אבל אחרי שחיברתי ובטעות זה היה על ווליום של 31 ( בMP3 ) היה ווליום גבוה ונשבע חריטה כזו מהרמקול. היום כיוונתי את המערכת שתשמיע רק מהרמקול האחורי הימיני ושמעו חירחורים כאשר יש באס.

אבל האמת שאני שם על דיסק שומעים טוב יותר.

ולהשקיע כסף למערכת לא נראה לי , ראיתי רק של PYLE ולא רוצה להתעסק עם זבל סיני .

מה זאת אומרת יותר טוב? יותר טוב זה לא אומר שזה טוב.

תכניס דיסק מקורי לר"ד תכוון רק לאחוריים, תשחק בין שמאל לימין, תכוון רק על הימיני תקשיב כמה שניות כשיגיע החרחור תראה על איזה דקה ושניות זה עומד, אחרי זה תעביר את הכיוון לרמקול השמאלי ותריץ אחורה לאותו הזמן. אם יש גם חרחור אז יש בעיה בכיוונים או כל דבר אחר, אם אין אז באמת יש בעיה ברמקול הימני שלך.

בנוסף תבדוק שת הכבל בין הר"ד לקמקול, תבדוק אם הכבל יושב טוב על הרמקול אם לא אז תלחים אותו על הדרך, ותבדוק שוב איך נשמע לך.

בברכה אלי.

פורסם
תכוון רק על הימיני תקשיב כמה שניות כשיגיע החרחור תראה על איזה דקה ושניות זה עומד, אחרי זה תעביר את הכיוון לרמקול השמאלי ותריץ אחורה לאותו הזמן. אם יש גם חרחור אז יש בעיה בכיוונים או כל דבר אחר, אם אין אז באמת יש בעיה ברמקול הימני שלך.

במידה ואכן החירחורים מגיעים שני הרמקולים אני מציע לך להנמיך מעט את עוצמת הווליום בנגן ה-MP3 הנייד. לרב נוצרים עיוותים כתוצאה משימוש בעוצמה גבוהה מדי שמשפיעה בייחוד בשיטת החיבור הזו. כלומר, קבע את העוצמה בנגן לווליום בו אין עיוותים ואז תגביר ותנמיך מהמערכת של הרכב.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

פירקנו אני וחבר את הרמקולים , וכאשר הוא לחץ על החלק התחתון של הרמקול הרעש הפסיק, אבל היה גם פחות בס.

יש אפשרות לתיקון הרמקול ??

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...