Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וקצת מהצד של ג' (קצת הרבה למען האמת):

את המטומטמים שנכנסים לתחנה של שירות עצמי (כמו זו שאני עובד בה כרגע, בדרך מצומת חולון לכיון אזור), ומצפצפים למתדלק שאין (קצת לפתוח עיניים ולשים לב לשילוט), ואחרי שלא מתייחסים הם יוצאים מהאוטו ולוחצים באינטרקום שנצא לתדלק אותם, אחרי שמסבירים להם שהתחנה בשירות עצמי ואם זה מזומן משלמים דרך החנות, אז הם אומרים "טוב תפתח לי ב100" ואז כששואלים "מזומן או אשראי" הוא אומר "אשראי" ועכשיו לך תסביר לו שהוא צריך להעביר לבד בטרמינל, יש את אלו שמתרגזים כשאני מבקש לבוא לשלם מזומן מראש ומקללים אותי ואת כל המשפחה שלי ואת התחנת דלק וההנהלה ולא יודעים שאני שומע הכל.

יש גם את הלקוחות שנכנסים לחנות ופותחים במסכת חפירות רצחנית על כמה שזה חרא שירות עצמי ולמה אין מתדלק ובלה בלה בלה כאילו מישהו הכריח אותם למלא דלק דווקא בתחנה הזו.

יש את הצעירים שנכנסים עם מוזיקה בווליום ויושבים ומצפצפים ומסתכלים עלי ועושים סימנים של "בוא תדלק לי" ואני מנסה לצעוק עליו דרך האינטרקום שזה שירות עצמי אבל הוא עם המוזיקה ולא שומע, אז אחרי 10 דקות נפל לו האסימון והוא ירד מהאוטו.

בקיצר, לא חסר סיפורים, אבל הייתי חרא של מתדלק לחרא של לקוחות, אנשים שהיו באים בכבוד, תמיד הייתי שם את הפקק במקום המיועד לו או אם אין מקום אז על המשאבה ולו על הגג, אנשים עם דלקנים שהיו מצפצפים בלי לפתוח חלון ועושים סימן עם היד של "שים לי" היו מקבלים א. בנזין 98 ;) ב. שטיפה עם בנזין לכל הצד של הרכב.

תוספת קטנה לגבי הנושא של בדיקות שמן: בפז מחייבים, בדלק ממליצים בשביל להעלות מכירות, בשורה התחתונה: אני לא קיבלתי בונוסים בשום תחנה שעבדתי בה לאורך זמן, גם כאשר הגעתי ליעדים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל באמת עדיף לתדלק לבד.

אבל אם כבר משהו שמעצבן אותי בתחנת דלק זה בתחנות YELLOW שכשאתה קונה משהו העובד המסכן (וחס וחלילה, אין לי שום דבר נגד העובדים) מוריד את הראש ואומר בשקט בשקט "תודה שקנית YELLOW". אני פשוט מרחם עליהם.

לא חותם

פורסם

מקפיד למלא בשירות עצמי.

אבל כאני לא בסביבה ויש תחנה עם שירות מלא.

זאת בעיה.

ידידנו רנו5, אני שונא בדיוק כמוך את זה שהם באופן אוטומטי שמים את המכסה על הגג.

וכבר עוד לפני שאני מוסר את המפתח אני אומר ש-"את המכסה לא על הגג".

הם כמובן לא מבינים מה אתה רוצה, לך תסביר להם.

ואני ממש שונא שהמתדלקים האומללים נשענים לך על האוטו וגם שואלים אותך כל מיני שאלות לא קשורות על האוטו.

זכורה לי מתדלקת אחת מה זה מעפנה, שנשענה לי על הפח, ואני ראיתי וביקשתי ממנה לזוז, היא רק הנהנה עם הראש, אבל לא זזה.

אז רק שהתחלתי להתעצבן עליה היא החליטה לזוז הצידה.

ואתה היית צריך לראות אותה, היא שוקלת כמו חצי מהראלי.

משהו מפחיד.

ואת אלו ששוטפים לי את השמשה הקדמית, זה גם מעצבן בגלל שיש כאלו שעושים את זה בלי לשאול לפני כן.

וזה לפעמים סתם משאיר סימנים של סבון, בגלל האינטלגנציה העלובה של המתדלק/מתדלקת המצוי.

ויש את המתדלקים שכשאתה אומר להם שאתה רוצה דלק 98, הם מתחילים להתכווח איתך שזה חבל על הכסף.

אבל בדיוק אחרי זה מציעים לך תוסף.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

איטיות השרות, אני כבר מעדיף לצאת ולתדלק בעצמי ברוב המקרים.

דחיפת מוצרים נלווים, למרות שאני מבין שזה חלק מהעסק.

חוסר הבנה בהתאמת אותם המוצרים הנלווים לכלי רכב שונים (נוזל קירור, סוגי שמנים, סוגי נוזל בלם וכד')

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מה אני שונא?

את הלקוחות...:evil:

:lol:

ג.

הייתי חייב לצתת את עצמי שוב!:twisted:

מצטער...:x

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• אחראי פורום
פורסם
מה אני שונא?

את הלקוחות...:evil:

:lol:

ג.

גם אני שונא את הלקוחות שלך :lol:

באחת המשמרות אצלך איזה ערס גנב לי את העט :|

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי, מגעיל ? נראה אותך עובד בתחנת דלק, רק שבוע, דבר איתי אח"כ. (גילוי נאות אני מגיל 18 עובד בתחנות דלק, אני בן 21 עכשיו).

ניבו, כן, מחייבים אותנו להגיד את זה, זה משפיל זה מטומטם ופעם מישהו הרים עלי ידיים (אני לא צוחק) בגלל כל המונולוג המחורבן הזה, אבל זה קונה לקוחות בתת מודע (לא אתה ספציפית, אבל יש את אלו שזה קונה אותם).

אגב, בתור שטות של המונולוג, נכנס אדם לחנות שבה אני עובד, ושאל היכן השירותים, כעבור 10 דקות שהוא יצא משם, חבר ואני ברכנו אותו ב"תודה שחרבנת בילו".

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם אני עבדתי בתחנת דלק, הדבר שהכי הצליח לעצבן אותי כל פעם מחדש היו הלקוחות שהיו מתנהגים אלייך כאילו אתה חרא של מישהוא. נכנסים לתחנת דלק עושים לך סימן עם היד עכשיו לך תבין מה הם רוצים!? נכנסים עם ג'אסטי מסמנים לך עם היד.

אוקיי מחשבה ראשונה טוב 96 מלא!? נגשים אליהם לחלון כמובן שהם לא יבינו שאתה רוצה לפתח שיחה כדי להבין איזה דלק כמה ולמה לשים להם אז תוך כדי שאתה בוהה בהם כמו חזרזיר, הם ממשיכים בשלהם אחרי מספר דפיקות קטנות על החלון הם מסבירים לך שהם רוצים 95 ("יותר זול, האוטו נוסע על הכל") ב50 שקל.

מה הבעיה?

עכשיו מהצד השני, אני שונא את זה שאני נכנס לתחנת דלק ואז מתחילים.

"איזה מנוע זה?"

1600.

"אוטו ספורט אחושרמוטה זה אה מטוס?"

לא כל כך את האמת, קצת יותר זריז ממשפחתית.

"לעעע, שותה דלק אה?"

לא ממש.

"כמה מחירון?"

21.5.

"//שתיקה//"

"מוכר?"

למרות שהדיאלוגים ברמזורים על הכביש הרבה יותר משעשעים :p

אבי.

פורסם

לא אוהב בכלל את האוירה של תחנות דלק גדולות, אני מעדיף למצוא לי תחנה שקטה וריקה , לתדלק בשקט ולבהות ב"כאילו תחרות" שיש בין התקתוק של הליטרים לתקתוק של השקלים.

השקלים תמיד יותר מהירים אגב.

אם לא הריח של הבנזין והעובדה שזה מזיז לי את האוטו לא הייתי חוזר לשם.

GOT סחוג?

פורסם

הקטע עם לקוחות שמתנהגים כמו חארות זה שהם מתנהגים ככה לכל נותני השירות, ככה שבין אם אתה מתדלק או עובד חברת אינטרנט או טלפוניה תקבל יחס חרא.

לדעתי זה לא מצדיק מתן שירות חרא כתגובה (לשפוך דלק על האוטו).

אנשים שבאופי שלהם להיות חארות בד"כ מקבלים את זה בחזרה בהפוכה - עניין של קארמה :)

אני אגב, הדבר שהכי מעצבן אותי בתחנת דלק בה אני מתדלק זה שיש דוקרנים ביציאה ממנה.

מצד שני, בשביל חצי שקל פחות לליטר ממחיר התדלוק העצמי - לדעתי זה שווה את זה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...