Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

אני מתקין מערכת במכונית (טויוטה קורולה 93') וברצוני להגיע לאפשרויות הטובות ביותר במצבי הנכחי

בידי hu pioneer p780mp וכניראה מגבר jbl 755.6 שמוציא ככל הידוע לי 60 וואט לכל ערוץ ועוד שני ערוצים של כל אחד 107 לסאב.

רמקולים אחוריים אני מתכנן על jbl gto 937 כדי להוסיף קצת סאונד מאחור ולמצות את היציאות של המגבר

נותר לי לבחור קומפוננט (לא יותר מ 800 שח' ) וסאב 10' (גם כן לא יותר מ800 שח')

סוג המוסיקה שאני שומע הוא בעיקר טראנסים ומוסיקה שחורה

ואני מוכן קצת להתפשר על עוצמה כדי לקבל יותר איכות אם תוכלו לעזור לי לבחור אני ישמח

בתודה מראש.

גיא

i assure u all iwill have asound system.. eventually

פורסם

דבר ראשון לגבי הקומפוננט אני כמו תמיד ממליץ על הרץ לא משנה איזה סדרה כי הם פשוט חבל על הזמן (מנסיון! פשוט המחיר גם עולה בהדרגה לאיכות של הסט. תקח את זה בחשבון)במחיר שלך אתה יכול לקנות את דיצי שלהם שזה הסט הכי נמוך שלהם אבל מצויין כפי שציינתי!(750 שקל)

יש כאלה שאוהבים את מורל פולס ויש כאלה שלא זה כבר תלוי בך ובאוזן שלך.(500 שקל)

לגבי הסאב אני יכול להמליץ לך על Phoenix Gold Octen R 10inch.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

האם שווה לי לבדוק אופציה של מורל דוטק או איזה סט קומפוננט של פוקאל או שהמגבר פשוט לא יתן להם מספיק כוח ולא ימצה אותם כמו שצריך??

פורסם
האם שווה לי לבדוק אופציה של מורל דוטק או איזה סט קומפוננט של פוקאל או שהמגבר פשוט לא יתן להם מספיק כוח ולא ימצה אותם כמו שצריך??

יתן גם יתן. פשוט המגבר גם שמפיע על איכות הצליל.

מורל דוטק גם מומלף פה ע"י חברי הפורום. אבל הכי הכי מומלץ הוא, לך למפגש הקרוב באיזור שלך ותבקש מהחברה שם שישמיעו לך את הסט שלהם (הם ישמחו לעזור תהיה בטוח!) ויש פה מספיק אנשים עם מורל דוטק ופולס ואז תחליט רק ע"פ האוזן שלך איזה אהבת. כי חבל שתקנה בלי לשמוע ואחרי זה תתבאס.

בברכה, יוני.

פורסם
שלום לכולם!!

אני מתקין מערכת במכונית (טויוטה קורולה 93') וברצוני להגיע לאפשרויות הטובות ביותר במצבי הנכחי

בידי hu pioneer p780mp וכניראה מגבר jbl 755.6 שמוציא ככל הידוע לי 60 וואט לכל ערוץ ועוד שני ערוצים של כל אחד 107 לסאב.

רמקולים אחוריים אני מתכנן על jbl gto 937 כדי להוסיף קצת סאונד מאחור ולמצות את היציאות של המגבר

נותר לי לבחור קומפוננט (לא יותר מ 800 שח' ) וסאב 10' (גם כן לא יותר מ800 שח')

סוג המוסיקה שאני שומע הוא בעיקר טראנסים ומוסיקה שחורה

ואני מוכן קצת להתפשר על עוצמה כדי לקבל יותר איכות אם תוכלו לעזור לי לבחור אני ישמח

בתודה מראש.

גיא

גם לי יש קורולה 93. איזה גודל רמקולים אתה מתכנן לשים מאחורה?

פורסם
גם לי יש קורולה 93. איזה גודל רמקולים אתה מתכנן לשים מאחורה?

יש לך בדביק את רב סוגי המכוניות וגדלים של רמקולים שנכנסים שם (עם ובלי חיתוך).

חבל להשקיע כסף מאחורה (רק בסוף המערכת אם בכלל).

קודם כל תשקיע בבמה הקדמית (דלתות/דשבורד).

בברכה,יוני.

פורסם

יוני, כבר אין בדביק את סוגי המכוניות והמידות של הרמקולים שלהם. אתה לא מעודכן חביבי :wink:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קודם כל תודה על העזרה עד כה!

עכשיו אני יודע שהדוטק נחשבים מומלצים פה וכדאיים למי שיש לו את התקציב אבל קראתי במס' ת'רדים שהדוטק פשוט לא משהו בסגנון המוסיקלי הזה (טראנס ושחורה) ולכן אני לא יודע אם לקחת אותם.

בנוסף האם יש סיכון גדול מדי בלקנות קומפוננט פוקל יד שניה שעבדו 8 חודשים???

גיא.

פורסם
יוני, כבר אין בדביק את סוגי המכוניות והמידות של הרמקולים שלהם. אתה לא מעודכן חביבי :wink:

גיא.

וואלה! צודק!

לא שמתי לב, טעות שלי.

לגבי הפוקל אני לא יכול לענות לך על זה כי אתה צריך ללכת לבדוק אותם שהם לא מודבקים/קרועים/שרופים.

בברכה,יוני.

• תוכן חדש...