Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חום משונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע לך לגשת לקנות את הרדיאטור בעצמך, ולהחליף לבד. תחסוך לא מעט כסף.

במידה ואתה לא יודע תלך למכון רדיאטורים.

אני מכיר את דרעי במפרץ חיפה, שהוא מקצוען אבל לא זול במיוחד.

פורסם

לא עדיף לקנות טרמוסטט בהתחלה לבדוק אולי הוא הבעיה ולא הרדיאטור?

ובכלל אולי עדיף לשפץ את הרדיאטור לנקות אותו ... כי הרדיאטורים יקרים בימינו יחסית

פורסם

קודם בצע בדיקה אצל מכון רדיאטורים,המים שלך עולים כי אין לך שמירת לחץ במערכת.

כמו כן כל עוד הרכב קר תתניעה ותגע בשתי הצינורות שמובילים לרדיאטור עם הם מתחממים ביחד אז הטמוסטט תפוס אם רק אחד מהם מתחמם על ההתחלה והשני מתחמם לאחר כמה דקות עבודה ברגע אחד אז הטמוסטט תקין אלה אם כן משהו מפריעה לו להפתח עד הסוף, אחרי שהצינור השני גם התחמם תבדוק שהרדיאטור חם בכל חלקיו (רק תזהר מהוונטה עדיף לנתקה בעזרת הפלג ). אם חם אז הרדיאטור לא הבעיה.

לא כתבתה בת כמה המשאבת מים או מתי הוחלפה גם היא יכולה לגרום להתחממות.

רק שים לב שאלו רק המלצות ואם אין לך רקע במכונאות אז מאוד מומלץ לגשת למוסך לאיבחון מקצועי (וממש לא למוסך שמציעה לך להחליף מערכת קירור שלמה).

פורסם

לפני שאתה רץ למוסך תנקז אוויר מהמערכת כי לפי כל מה שרשמת זאת צריכה להיות הבעיה, אם המאוורר נכנס לפעולה ובנסיעה הכל בסדר, יש לך אוויר במערכת ולא ניקזו אותה כמו שצריך, היתה לי תופעה דומה במשך הרבה זמן ורק זה פתר את העניין.

פורסם

טוב, כולם להירגע. אתם נותנים לפותח הדיון מגוון תשובות, חלקן סותרות, חלקן לא רלוונטיות.

תקלת טרמוסטט בסבירות נמוכה - הרכב שומר על טמפ. תקינה בעת פעולתו. מסיבה זו, גם הסבירות לרדיאטור סתום, משאבת מים תקולה או ניקוז אוויר אינה גבוהה.

קרא את המאמר עליו המליץ דניאל. גש למוסך מיומן לבדיקת מערכת הקירור. אם אתה רוצה לנסות בעצמך, תוך סיכוי שתשליך כמה עשרות שקלים, רכוש פקק רדיאטור חדש בחנות חלפים (מאיזה איזור אתה ? ננסה להפנותך).

יש סיכוי שהבעיה תבוא על פתרונה.

• תוכן חדש...