Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערזה בקשר לצוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו שנת 92 וברכב הזה יש צוק ידני אני רוצה לדעת עם אפשר לעשות ברכב הזה צוק אוטומטי וכמה בארך זה צריך לעלות אני רוצה לשנות את הצוק בגלל שבבוקר אני ממהר ואני ישוב ומחמם את האוטו בערך 10-15 ואז אני מאחר לבית צפר שלי

תודה לכול מי שיענה לי

פורסם

ברכב מודרני עם הזרקת דלק אלקטרונית אין צורך לחמם את הרכב.

ברכבך אין הזרקת דלק כזו, אלא קרבורטור המופעל עם צ'וק ידני.

התקנת צ'וק אוטומטי (אם בכלל קיים כזה לקרבורטור שלך) לא תפתור את הבעיה, כיוון שגם צ'וק אוטומטי הוא צ'וק, ועדיין יש להמתין להתחממות הרכב לפני נסיעה.

מאחר שהחלפת מערכת הדלק למערכת הזרקה אינה ריאלית ברכבך, הפתרון שלך הוא להתעורר 2 דקות קודם, ולא לאחר לבית הספר (שים לב- בית הספר. לא ביצפר).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני מאחר לבית צפר שלי
לפי הניסוח והכתיב שלך נראה שאתה בכלל לא מגיע אליו.:?

ובאשר לצ'וק - יש לך צ'וק ידני, תשתמש בו כהלכה ולא תאחר לבית הספר (ככה כותבים בית צפר).

לא צריך לחכות 10-15 דקות לחימום הרכב, זה רק מפייח את המנוע.

אם תערוך חיפוש בנושא צ'וק תגלה צריך לחכות רק כמה שניות ולהתחיל בנסיעה בלי לאמץ את המנוע.

אם למנוע שלך לוקח זמן מוגזם להתחמם יכול להיות שסילקו לך את התרמוסטט.

ובאשר לאיחורים באופן כללי - זה לא תירוץ. תקום רבע שעה קודם. אתה די זקוק לשיעורים שאתה מחמיץ.

פורסם

רז ואישפוז, מילים כדורבנות, הייתי חייב לציין זאת , משום שלא יכולתי להתאפק, בעיקר בנושא הקימה בבוקר רבע שעה מוקדם יותר, שיכולה לשמש לתגבר את ידיעותיו, בדקדוק, הבנת הנקרא, ולחיצה על מנגנון החיפוש.

אוקי עכשו רווח לי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...