Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אחרי הרבה זמן שהסאב לא היה מותקן אצלי ברכב לאחר מכירת הסאב השני החלטתי שהגיע הזמן להנות ממנו עד הסוף.

לפני כחודש הבאתי אותו לחבר שטען שהוא נשרף (עבד על מגבר זבל סיני) היום בדקתי את העניין ומסתבר שרק איזשהו כבל בפנים התנתק בכל אופן רשומים מספר נתונים על הסאב שהייתי רוצה לדעת את פירושם.

על הסאב רשום nominal power 400-600 האם הוא יכול לקבל עד 600 וואט RMS?

היו עוד מספר דברים שעניינו אותי שרשום על המגנט

FS 31.7

QTS 0.21

VAS 60.21

מזה אומר?

תודה מראש :)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר זמן די רב ללא תגובה אני מקפיץ שוב את הנושא

אבקש לקבל אינפורמציה ואפילו חלק ממנה

תודה

פורסם
אהלן,אחרי הרבה זמן שהסאב לא היה מותקן אצלי ברכב לאחר מכירת הסאב השני החלטתי שהגיע הזמן להנות ממנו עד הסוף.

לפני כחודש הבאתי אותו לחבר שטען שהוא נשרף (עבד על מגבר זבל סיני) היום בדקתי את העניין ומסתבר שרק איזשהו כבל בפנים התנתק בכל אופן רשומים מספר נתונים על הסאב שהייתי רוצה לדעת את פירושם.

על הסאב רשום nominal power 400-600 האם הוא יכול לקבל עד 600 וואט RMS?

היו עוד מספר דברים שעניינו אותי שרשום על המגנט

FS 31.7

QTS 0.21

VAS 60.21

מזה אומר?

תודה מראש :)

nominal power 400-600 - יRMS שהסאב יכול לקבל.

לגבי שאר הנתונים נראה לי שהם לגבי חישוב נפחי התיבה שהסאב צריך. (מצטער אני לא יודע לחשב וואלה אין לי כח ללמוד) יש בפורום אנשים חכמים מאוד אשר יש להם את הידע הזה כמו GAL17 בקיצור גל שעזר לי בנתוני בניית תיבה לסאב שלי.

(במידה ואני טועה תקנו אותי ונלמד כולנו :wink: ).

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

הסאב יכול לקבל כ 400 וואט RMS.

מנסיון שלי רוב הסאבים יכולים לקבל יותר כל עוד שמדובר בסיגנל טוב ולא מעוות.

אגב, כל הסאבים שלא יכולים לקבל יותר מהמוצהר או יותר ממה שהם מסוגלים בדרך כלל יסמנו לך מצוקה כשתיקח

אותם לאותו "יעד" לא רצוי.

הם יחרחרו, הם ינקשו, הם ידיפו ריח רע, ויישעמו ממש לא טוב.

לגבי הנתונים - זה המפרט הטכני של הסאב.

ניתן להעזר במפרטים אלו כדי ליצור תיבות מותאמות היטב לסאבים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, קודם כל תודה על התגובות מצטער שזה בא באיחור פשוט היו בעיות במחשב ועכשיו ניצלתי את הזמן שאני אצל חבר.

בכל מקרה אני עדיין קצת לא מצליח להבין אני ישמח לקבל עוד קצת עזרה בנושא אני מעוניין לבנות את התיבה האופטימאלית לסאב בשביל לקבל ממנו את המקסימום באיכות.

FS-The frequency resonance of a driver in free-air

Qts - The total Q of the driver at fs.

VAS - The volume of air that offers the same degree of restoring force on the cone as that of the cone's suspension.

אשמח ויודה מאד לכל מי שיוכל לעזור לי לבנות את התיבה האופטימאלית לסאב.

• תוכן חדש...