Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהו זה! - יש תואר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1 כבר שלחו לי ים סמיילים וLOLים.

2 אתה מוכר שק מעור? מאיפה זה בא?שתיקת הכבשים? אתה ממש מגעיל.

3 יניב-איפה למדת? כמה עוד יש לך עד לגיוס?

למדתי באוניברסיטת ת"א , 4 שנים כפי שאמרתי - 2 הראשונות הן קריעה אח"כ זה משתפר, ושנה רביעית היא בדיחה (לא לומדים כמעט כלום בשנה הזו). הגיוס בכל אופן ב22 לספטמבר, כנראה לחיל הים...

אז עוד חודש פחות או יותר למניאק, בינתיים מתכננים חופשה בחו"ל...

אם זה באמת יהיה לחיל הים, דבר איתי בה"פ, ננסה לדאוג לך לשהות נעימה בבה"ד במקרה שתגיע לשם.

:-)

פורסם

מזל טוב אח שלי :!:

ומי כמוני יודע מה זה להיות עתודאי.

ולמה בחרתה בחייל הים אם אפשר לשאול??

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

מזל טוב!

שיהיה בהצלחה! :D

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

איזה פראייר! לך לחיל האויר!!! שמעת מה חיילות עושות שם? אחת .... 15 חיילים במכה!!! הצבא הזה גם כן מטומטם... היו צריכים לשלוח אותי להיות מ"כית... כי 15 אנשים זה פחות או יותר כיתה (צוות)... היתתה דופקת אותם כל היום :D

חוץ מזה... ספטמבר... חיל הים... מכונות... אתה הולך להיות מכונאי סטיל"ים????

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
איזה פראייר! לך לחיל האויר!!! שמעת מה חיילות עושות שם? אחת .... 15 חיילים במכה!!! הצבא הזה גם כן מטומטם... היו צריכים לשלוח אותי להיות מ"כית... כי 15 אנשים זה פחות או יותר כיתה (צוות)... היתתה דופקת אותם כל היום :D

חוץ מזה... ספטמבר... חיל הים... מכונות... אתה הולך להיות מכונאי סטיל"ים????

אחרי שתקרא מה שמודגש באדום

אולי יש משהו שאתה רוצה לספר לנו

פורסם

דבר ראשון מזל טוב!

דבר שני.... למה!??! עתודאי?!?! אתה נורמלי?!

לדעתי דפקת את עצמך!

גם אני לומד עכשיו (מתחיל שנה שניה בקרוב) מדעי המחשב וידוע לי שאחרי שאסיים את תואר (בעזרת השם!!!) המהנדס המיוחל אהיה מאבטח כמו כולם :)

אבל למה בצבא למה!?

פורסם
דבר ראשון מזל טוב!

לדעתי דפקת את עצמך!

גם אני לומד עכשיו (מתחיל שנה שניה בקרוב) מדעי המחשב וידוע לי שאחרי שאסיים את תואר (בעזרת השם!!!) המהנדס המיוחל אהיה מאבטח כמו כולם :)

אבל למה בצבא למה!?

שום "דפקת את עצמך" ושום נעליים... הכל עניין של מזל בחיים - בין אם אתה עתודאי ובין אם לאו.

ואגב - אם אתה לומד מדעי מחשב, אז... ובכן, אני לא יודע איך לבשר לך את זה בקלות, אבל... אתה לא תהיה מהנדס בסוף ! :wink:

פורסם

כן, יש משהו שאני רוצה לבסר לכם אחר ישקראתי את המודגש באדום... יש לי חרא של מקלדת, ואני מקליד במהירות מופרזת למרות שהתנאים לא מאפשרים זאת כפי שאמרתי - ובגלל יש תאונות!!!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
דבר ראשון מזל טוב!

לדעתי דפקת את עצמך!

אבל למה בצבא למה!?

שום "דפקת את עצמך" ושום נעליים... הכל עניין של מזל בחיים - בין אם אתה עתודאי ובין אם לאו.

ואגב - אם אתה לומד מדעי מחשב, אז... ובכן, אני לא יודע איך לבשר לך את זה בקלות, אבל... אתה לא תהיה מהנדס בסוף ! :wink:

אז זהו... שכן.

ככה:

עושים 3 שנים B.A מדעי המחשב (תואר ראשון).

נרשמים לשנה רביעית...למשל... הנדסת מערכות מידע...ופוף! אתה מהנדס! (כל זאת באוניברסיטת בן-גוריון).

פורסם
דבר ראשון מזל טוב!

לדעתי דפקת את עצמך!

אבל למה בצבא למה!?

אז זהו... שכן.

ככה:

עושים 3 שנים B.A מדעי המחשב (תואר ראשון).

נרשמים לשנה רביעית...למשל... הנדסת מערכות מידע...ופוף! אתה מהנדס! (כל זאת באוניברסיטת בן-גוריון).

יש יתרונות מסויימים בלעשות את שאתה מתכנן לעשות במקום ללמוד מההתחלה משך 4 שנים בפקולטה להנדסה ? נראה לי מאוד מוזר הקטע הזה...

במחשבה שנייה כנראה שזו דרך מילוט עבור בוגרי מדעי המחשב לתוך עולמם המופלא של המהנדסים :lol:

• תוכן חדש...