Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בישבילי,בישביל חבר,חבר עומד בפני רכישה של הרכב הנ"ל,למרות שאני לא ממליץ על פיאט אבל הוא נדלק על האוטו הזה לא יודע למה.

בכל מקרה הוא ביקש ממני להשיג נתונים טכנים לפני הקניה שהיא מחר:shock:

אז ככה חיפשתי וחיפשתי,ודגמי ה 1300 יש הרבה מאוד מידע,אבל 1600 לא קיים!:?

אני מחפש פרטים על פיאט פונטו 1600,כח סוס,מומנט,0-100,גיר קצר/ארוך/סטנדרטי.

אמינות הרכב?עלות תיקונים?התנהגות כביש?צריכת דלק?עירונית/בין עירונית.

תודה,מקווה מאוד שתעזרו להשיג את הפרטים שציינתי או לפחות חלק מהם.

פורסם

אני רק יודע להגיד לך שדגם 1600 לא מומלץ בכלל.

ישנה מערכת הזרקה לא אמינה ברכב, מה גם שהשידוך בין המנוע לגיר לא אמין.

מישהו פה פעם אמר שיש איזה ברזל שפשוט נרקב שם.

אז בקיצור, למה 1600, עדיף דגמי XTZ, SX או HSD בנפחים 1300 ושיהיה לבריאות.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

למה 1600?כי הבן אדם רוצה בתקציב שלו רכב שהוא מהיר שנכנס לתקציב שלו והביצועים באים מיחס המשקל למנוע(1600 אמור "לטוס" לדבריו ו 1300 הוא אומר שזה לא מספיק לו,אני לא נהגתי על הרכב בחיים,אבל יש לי ניסיון קצת בטיפול בו זה הכל)

פורסם

המעט שבידי:

הדגם הנו פונטו 90 עם מנוע 1581 סמ"ק ו 88 כ"ס. יש בו מע' נהול מנוע (הצתה והזרקה) של ג'נרל מוטורס

והזרקת הדלק הנה רב נקודתית. בכל הדגמים שהגיעו ארצה ללא מזגן הורכב מזגן ישראלי של חב' "רסקור" ז"ל.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

עבדתי המון על מכוניות אלו וה "לא מוצלח" זה רק צפיפות רבה בתא המנוע המקשה על גישה.

תקלה שכיחה, יחסית, הנה של ה EGR שבדרך כלל נקויו פותר אותה.

תקלה נדירה יותר הנה נזילת מיים/נוזל קרור מרדיאטור החימום הפנימי שעלולה לחדור אל מחשב נהול המנוע הנמצא מתחת למע' החימום הפנימית ולקלקל המחשב או את מחברי החשמל אליו.

אישית, הייתי מעדיף את הדגם 75 עם מנוע ה 1242 סמ"ק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לי יש אחת כבר שנתיים 215K וחוץ מבעית תקע-שקע של וונטה שנשרף(ותוקן על ידי הלחמה פשוטה)וגרם להתחממות הרכב (לא קיצונית כי יש שעון חום) אין שום בעיות מיוחדות שלא אופיניות לגיל ולקילומטראז הזה . האמינות תלויה רק ברמת האחזקה של הרכב (דרך אגב אצלי היה הפקק מים מברזל שנרקב שנמצא בין מנוע לגיר תפוס על 4 ברגים והוחלף כשהחלפתי את הקלאץ) אך זה נגרם כנראה משימוש במים רגילים אצל הבעלים הקודמים.

אין בעיות חשמל או בעיות במערכת ההזרקה.

בדגמי 95 יש בעיה ברדיאטור של המזגן המקומי שדורש החלפה ואז המזגן פשוט מקפיא.

חלפים אפילו מקוריים לא יקרים (אני אישית משתמש רק במקורי) .עם נסיעה ממש רגוע יכול להגיעה ל 1/12 בעיר .

אם לשאול אותי אז אני כן ממליץ על הרכב למי שמחפש רכב קטן אמין חסכוני נוח וזריז ליומיום, אך זהו ממש לא רכב בעל התנהגות ספורטיבית , למרות שבקו ישר הוא מהיר מאוד.לפי דעתי שימצא מישהו עם הרכב ויעשה איתו נסיעה כדי שיראה אם זה מתאים לו או לא.

פורסם

מחר בכללי אני זז איתו למרכז בכדי לראות את הפונטו,ויש גם XSI במרכז שמצאתי לו דיי שמורה שנבדוק על הדרך,

למישהו יש אולי גם נתון 0-100 של הפונטו 1.6?למרות שאני לא מצפה למשהו שהוא "WOW" כי המשקל של הרכב הוא דיי גבוה.

תודה שוב.

ו2 שאלות ככה בכללי,הפונטו 1.6 הרבה יותר מהירה מה 205 1.4 שאני הולך לקנות?חחח.

וה XSI 1.4 בהרבה יותר מהירה מה 1.6 פונטו?(נראה לי שבלתי אפשרי להשוות XSI Vs. Punto חחח אבל תנסו)

פורסם

מה יעזור נתון 0-100? רוב הרכבים (ELX) שנתקלתי בהם, לא תוחזקו על הצד הטוב ביותר בוא נגיד ככה. גם אם הרכב הספציפי הזה כן, הוא איבד מכוחו במהלך השנים, כן גם רכבים מזדקנים.

!AWDSOME

פורסם
מחר בכללי אני זז איתו למרכז בכדי לראות את הפונטו,ויש גם XSI במרכז שמצאתי לו דיי שמורה שנבדוק על הדרך,

למישהו יש אולי גם נתון 0-100 של הפונטו 1.6?למרות שאני לא מצפה למשהו שהוא "WOW" כי המשקל של הרכב הוא דיי גבוה.

תודה שוב.

ו2 שאלות ככה בכללי,הפונטו 1.6 הרבה יותר מהירה מה 205 1.4 שאני הולך לקנות?חחח.

וה XSI 1.4 בהרבה יותר מהירה מה 1.6 פונטו?(נראה לי שבלתי אפשרי להשוות XSI Vs. Punto חחח אבל תנסו)

בכל זאת אשמח מאוד עם מישהו יענה על השאלה ויעשה את ההשוואה,תודה שוב.

פורסם

אל תשווה XSI לפונטו .

ה XSI רכב מהיר מאוד (הכול יחסי)

יושב על הכביש יותר טוב ובהרבה .

הפונטו 1600 לא כזאת מטוס, נכון היא יותר מהירה מה פונטו 1300 אבל לא מיתקרבת ל XSI

(ועוד יש XSI 1600 שלא יצא לי לינהוג עליה)

רז...

פורסם
אל תשווה XSI לפונטו .

ה XSI רכב מהיר מאוד (הכול יחסי)

יושב על הכביש יותר טוב ובהרבה .

הפונטו 1600 לא כזאת מטוס, נכון היא יותר מהירה מה פונטו 1300 אבל לא מיתקרבת ל XSI

(ועוד יש XSI 1600 שלא יצא לי לינהוג עליה)

רז...

חחח ולפי הדברים שאמרתה 205 בכלל לא קשורה לפה:lol: :lol: (עגלה מבין אלה שציינתי כן?חחח)

• תוכן חדש...