Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שאלה

אני נוהג כחצי שנה על אוטומט

עכשיו יש לנו במשפחה רכב פורד פיאסטה 96 1.4 מנוע

הקלצ" שלו מאוד מוזר

משהו יכול להסביר לי את זה

הבעיה שלו שהקלצ" שלו מאוד קצר מה זאת אומרת שכל שניה הרכב נכבה

אני לא מצליך להגיע לנקודת חיכוח כבר הרכב נכבה

מה אני יכול לעשות בנידון?

כשלמדתי נהיגה הייתי יכול להתקדם עם הרכב בנקודת חיכוח איך זה יכול להיות

הרכב היה סקודה אוקטביה טורבו דיזל .

זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לקנות רכב ואני לא רוצה להיתקע איתו בכבישים .

תודה רבה

נתי

****הקפד לכתוב עם סימני פיסוק למען נוכל להבין את כוונותיך - מידע נוסף תמצא כאן - הנהלת הפורום****

פורסם

דיזל אכן קצת שונה מבנזין,גם אני למדתי על אותו רכב כמו שלך.

לשאלתך, תנסה לתת טיפה גז ולשחרר את הקלאץ' תוך כדי והרכב לא יכבה. כמובן לא להגזים עם הגז,תגיע מקסימום של המקסימום ל2000 טור.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

נתי שלום רב!

נקודת ההפרדה בפיאסטה לא ניתנת לכוון , ואם היא נמוכה היא תשאר ככה, ואתה אמור להתככון אליה , ולא להפך.

היותך נהג צעיר, שרגיל עד עתה לנהוג על אוטומט, ואשר למד נהיגה על רכב דיזל, אשר בו נקודת ההפרדה והשלוב של המנוע עם תיבת ההלוכים היא שונה מאשר ברכב בנזין, היא לצערי בעוכרייך.

לכן אתה אמור לתרגל תחילת נסיעה עם מינימום גז , ועם תיאום בין הקלאץ לגז על מנת שהרכב לא יתכבה.

אם תפעל לפי עצת קודמי, ותעלה את הסלד ל2000, עם תחילת הנסיעה, על מנת שהרכב לא יתכבה, אתה תשרוף את הקלאץ מהר מאד, ראה הוזהרת.

נסה לתרגל, או להמנע מנסיעה על הפיאסטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

****נמחק ציטוט מיותר - אין צורך בציטוט הודעה שכתובה מעל - הנהלת הפורום****

אז איך אפשר לעשות זינוק בעליה עם לא כמו שהוא אמר ללחות טיפה על הגז אני מדבר על בזין ולא על דיזל אני מעוד השמח לדעת איך

פורסם

שמעון אני לא כתבתי שאין לתת גז בעת זינוק בעלייה, או בעת תחילת נסיעה, אך הדגשתי לצמצם את הגז למינימום, ובוודאי לא להעלות את הסלד ל2000 כמו שכתב קודמי, על מנת לא לשרוף את הקלאץ ,בגלל הסלד הגבוה ,בעת חיכוך הקלאץ לפני שהוא מצמיד את תיבת ההלוכים למנוע, כי במצב זה הוא שוחק את הקלאץ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה שעוד ניתן להמליץ, לנסות כשהרכב במישור, ללא בלימה, להרים את המצמד באיטיות וללמוד לאט לאט

היכן נקודת החיכוך שלו ומה מהירות הנדרשת לשיחרור המצמד.

ברכב תקין במישור, אפשר לרוב לשחרר את המצמד לחלוטין בלי לתת גז בכלל.

פורסם

זה עניין של הרגל.

אני גם כמוך למדתי על אותו רכב שאתה למדת ועברתי לרנו 19 . כמו שכבר הציעו, לך למישור ותראה איפה נקודת החיכוך.

ככה אני עישיתי.

בהצלחה!

פורסם

אני למדתי ע"י שעון טורים.. מתי שאתה רואה שהוא יורד טיפה אתה נותן גז וממשיך לשחרר את הקלצ'.. בסוף מתרגלים

בנוסף תנסה לשים את היד על ידית ההילוכים ולשחרר לאט לאט אתה תרגיש מתי שהוא מתחיל להשתלב

• תוכן חדש...