Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את הצמיגים +לעלות במידה.

המידה היא: 175/60R14 חישוק 5.5".

השאלה היא כזאת,איזה סוג צמיגים ההיתם ממליצים לי ?

בעיקרון אני רוצה משהו שיתן לי ישיבה טובה על הכביש ולא משהו זבל.

מה אני צריך לבדוק ?

מקום מומלץ?

כמה יעלה לי בערך ?

אני מאזור חדרה,הרכב הוא 106 דור ראשון.

תודה:wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

אין מישהו שיכול לעזור בנושא?

אני מחפש סט של קומו אקסטרה סופרה או משהו בסגנון.

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

ממליץ בחום על יוקוהומה A539 , האחיזה מדהימה גם ברטוב וגם ביבש, שקטים וגם קרוב למגבלות שומרים על השקט ולא צווחים יותר מדי, הצמיג הזה עדיין מיוצר אצלי התאריך ייצור שבוע 31 שנת 2006, חשוב מאוד לבדוק שנת ייצור, מומלץ שלא תעלה על חצי שנה, צמיגים יותר טובים אתה יכול למצוא רק אם תעלה במידה ל 185/55/14 ושם יש לך בנוסף את האקסלנס וה KH11

פורסם
אין מישהו שיכול לעזור בנושא?

אני מחפש סט של קומו אקסטרה סופרה או משהו בסגנון.

אתה בלחץ?! :evil:

שים לב לזמן פרסום ההודעה הראשונה שלך, מה אתה חושב שעובדים בשבילך פה בפורום שחייבים לתת לך תשובה תכף ומיד?

הסיבה היחידה שאני לא מוחק לך את השרשור היא בגלל שמשתמשים אחרים כבר השקיעו מזמנם וענו לך, להבא מומלץ בחום להצמד לכללי הפורום (מס' 17) אחרת השרשור פשוט יימחק.

מוטי

• תוכן חדש...