Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לעשות עם מה שיש קומבינה עקב זה שאין רכב ורציתי לחבר למערכת הקיימת שלי את שני הסאבים של מאגנט שיש לי ,אחד xtz 1000 והשני xtz 1200

המערכת הקיימת היא מגבר למועדונים של phonic mar 6 הוא מוציא 8 אום ל 2 יציאות אם אני לא טועה והסאבים שמחוברים אליו של חברת Wharfedale סאבים של מועדונים עכשיו שחיברתי את הסאבים של הרכב בנוסף לסאבים הקיימים ירדה האיייכות וכאילו כל הממערכת שלי נייתה חלשה(הכל יחסי כן חח) הפכתי את הפלוס והמינוס לעדיין לא שומעים טוב

עכשיו התאוריה שלי היא שהורדתי את ההתנגדות ל 2 אום אוו אפילו 1 אום!! מישהו מוכן להסביר לי איזו טעות עשיתי? ואיך אני מתקן אותה?

פורסם

אסור!!!! לחבר שני אלמנטים שונים כל כך באופי ביחד.

סאב של מועדון עובד לרוב על התנגדות של 8 אום. סאב של רכב עובד על התנגדות של 4 אום.

אני מדגיש לרוב. יש סאבים למועדונים שעובדים ב 4 אום וגם ב 2 אום.

ויש סאבים לרכב שיכולים לעבוד ב 8 אום. ב 4 אום ו ב2 אום וב 1 אום! .

אבל ההבדל הוא ביכולת של האלמנט לעמוד בעוצמה של המגבר!

כי מגברים מועדונים (מקצועיים) עומדים בנתונים שלהם! (רובם) עם מגבר אומר שהוא 300W RMS. הוא יתן את זה. והאלמנטים המקצועיים. נותנים נתונים אמיתיים. כי החברות שמיצרות יודעות שרמקולים יעבדו קשה. ויחוברו למגברים חזקים יותר ולכן הם חייבים לעמוד בהספקים גבוהים יותר מהמוצהר.

לדוגמא. רמקול של 300W RMS. יקבל 300W RMS. יעבוד פיקס. והוא יכול לקבל 350 ויעבוד.

אבל השאלה היא אחר כמה זמן הוא ימות. (יחרחר, יתעוות, יתפרק, ישרף).

רמקולים של רכב. לא משש עומדים בהצהרות שלהם. (ואני לא מדבר על הרמקולים היקרים. ושל החברות הגבוהות. ששם הנתונים נכונים.

אני מדבר לדוגמא על פיוניר. תן ל 6/9 שכתוב עליו 80W RMS. 80. הוא ישרף!

כי מרבית המגברים לא נותנים את ה80W (בגלל. שהמגבר לא עומד בהצהרות. בגלל מערכות חשמל חלשות. בגלל כיוונים לא נכונים)

דבר חשוב ביותר!

מערכות הגברה עובדות עם בן אדם שמבין (לא יתנו למשהוא שלא מבין להתעסק עם כל כך הרבה כסף) כי תקלות גוררות תקלות

והוא יודע לשמוע מתי הרמקול צועק לעזרה. ואז הוא ינמיך ישנה כיוונים. הוא לא יתן לרמקול למות. או להשמע לו טוב.

במערכות לרכב. האנשים שמתקינים. רובם לא מבינים את הכיוונים האמיתיים. ולכן כל שני יחמישי. יש לנו שרשור. נשרף לי הרמקול, נשרך לי הטוויטר.

ובנוסף. רוב המתקינים לא ישלמו על הנזקים לרמקולים/טוויטרים שנשרפים. (אין אחריות).

לפותח השרשור.

אני רואה שאין לך יותר מדיי ידע בנושא. (לפי החלק האחרון של דבריך)

אני מציע לך. תנתק את הסאבים של המגנט. ותשתמש רק הוורפידל.

כי אתה יכול לגרום נזק לכל הסאבים. ולמגבר שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איך מחוברים הסאבים?

יש לך קרוס אובר לפני המגבר של הסאבים?

שני הסאבים מגנט בתיבות זהות?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המחשב שלי מחובר לקרוס ויציאה אחת של הקרוס הולכת לרמקולים והיציאה של הסאב הולכת למגבר ה phonic הסאבים לא בתיבה זהה הxtz 1000 בתיבה מקורית וה xtz 1200 לא..

• תוכן חדש...