Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברגע שרואים מגאן דור קודם (עד 03) עם סיומת רישוי חדשה כגון 14 16 57 60 62 וכו', זה סימן שהרכב עבר שינוי של מספר הרישוי

כנ"ל גם עם מוניות וכו', כך שגם בלי ה 9 בהתחלה אפשר לזהות

לא מדוייק.

קיימות גם מגאן דור ראשון פרטיות עם סיומת 16 .

כל הנושא של הלוחיות רישוי כבר נטחן כאן מיליון פעם ולא ממש מועיל.

אסף

פורסם

נטחן כבר מיליון פעמים.

יש מישהו, שיודע בוודאות את התשובה לשאלה שלי - רכב לבן של צה"ל עצמו, לא ליסינג ולא מושכר, שיוצא מהשירות, נשאר אם המספר המקורי או מקבל מספר חדש ?

אין צורך לפתוח שוב פעם דיון על סיומת מספר רישוי, זה כבר לא מעניין.

פורסם
אתם בטוחים שצריך לדבר בפורום על מספרי רישוי של צה"ל ומשהב"ט? האויב מאזין!

אני בטוח שלאויב ממש חשוב לדעת מה מספרי הרכב של הקנגואים הצבאיות :roll:

איזה באסה שהרסו את כל הסדר שהיה פעם במספרי הרישוי. ותודה למשרד הרישוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מספרי הרישוי של הצבא ביציאתם לאזרחות כבר לא משתנים!!!

ואני יכול לומ זאת בוודאות!

נכון להיוםהנושא מאוד רלוונטי מכוון שהצבא בדיוק פולט את כל צי הרכבים הישן עקב המעבר לליסינג.

בעוד כשנה וחצי שנתיים כאשר יתחילו לפלוט את רכבי הליסינג הנושא כבר לא יהייה רלוונטי מכיוון שכבר היום אין לרכבי הליסינג הצבאיים איזשהו ייחוד משאר כלי הרכב שנוסעים על הכביש חוץ מזה שהם קצת-הרבה יותר קרועים!

לגבי רכבים שהיו בצבע לבן אבל עם מספר שחור (סאוונות למינייהם,פורדים וכו'...) ויוצאים לאזרחות-מן הסתם מספר הרישוי שלהם מוחלף!

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

פורסם

תודה לך וזה גם מה שאני חושב.

כשאתה כותב "יכול לומר זאת בוודאות" האם הכוונה לכך, שאתה נמצא בתוך המערכת ורואה את הדברים מ"בפנים" ?

פורסם

כל הרכבים שצה"ל קונה עכשיו הם בליסינג?

מה עם כל הטנדרים והמסחריות? מישהו מוכן לתת לצה"ל שברולט סאוונה (או פורד מקבילה) בליסינג?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מבין איך קשור המספר לשאלה שלך?

רכב צבאי ניתן לזהות על פי רשיון הנהיגה בו מופיע בסעיף בעלים קודמים רכב ממשלתי או משהו בסגנון (לפחות ככה זה אצלי ברשיון הרכב ואני מניח שזה לא שונה משאר הרכבים).

עדכן אותנו,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
נטחן כבר מיליון פעמים.

יש מישהו, שיודע בוודאות את התשובה לשאלה שלי - רכב לבן של צה"ל עצמו, לא ליסינג ולא מושכר, שיוצא מהשירות, נשאר אם המספר המקורי או מקבל מספר חדש ?

אין צורך לפתוח שוב פעם דיון על סיומת מספר רישוי, זה כבר לא מעניין.

יוצאים עם המספרים הצבאיים לאזרחות.

פורסם
תודה לך וזה גם מה שאני חושב.

כשאתה כותב "יכול לומר זאת בוודאות" האם הכוונה לכך, שאתה נמצא בתוך המערכת ורואה את הדברים מ"בפנים" ?

כשאני אומר שאני יכול לומר זאת בוודאות זה מכיוון שאני נמצא בתוך המערכת-בתפקיד קצין חימוש כשחלק ניכר מעבודתי הצבאית היא התעסקות בתחום הרכב.

לגבי השאלה של ליסינג רכבים מסחריים:

נכון להיום הצבא עובד רק עם ליסינג של רכבים פרטיים.

מה שאומר שהצבא עדיין קונה פורדים (סמי,אקונוליין,אינטר) ושאר ירקות מסחריים....

לא ברור למה אבל אינני מכיר תוכנית ליסינג בתחום בתקופה הקרובה....

מה שכן חשוב לדעת שהצבא עדיין קונה רכבים מסוג איסוזו וטויוטא עם מספר אזרחי לחלוטין ולא בליסינג - אומנם בכמויות יותר קטנות.

ועדיין ממשיך להחזיק רכבים בסגנון הקנגו רק שעכשיו אתם תראו אותם על הכביש בצבע חום ועם מספר שחור על מנת למנוע שימוש של רכבים אלו לנסיעות פרטיות של אנשי צבא.

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

פורסם
בעוד כשנה וחצי שנתיים כאשר יתחילו לפלוט את רכבי הליסינג הנושא כבר לא יהייה רלוונטי מכיוון שכבר היום אין לרכבי הליסינג הצבאיים איזשהו ייחוד משאר כלי הרכב שנוסעים על הכביש חוץ מזה שהם קצת-הרבה יותר קרועים!

אז עוד מעט יהיה עוד יותר מסוכן לקנות מליסינג. בטח השוכרים יעשות מזה מטעמים (אין "בעלים קודמים ממשלתי"..)

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תוכן חדש...