Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגירסה הטובה ביותר שלהם לדעתי היתה 2005.

2006 הפכה לטירוף

2007 זו כבר נופחה.

מקאפי בדיוק אותו הדבר.

למה לעזאזל אנטי וירוס כמו NOD32 משתמשת ב 6 מגה זיכרון מערכת ויש לה רק 2 SERVICES,לעמת נורטון שלוקחת כמעט פי 4 (ולפעמים יותר) ומשתמשת ב 6 או 7 SERVICES ,הורגת את המחשב ולא תמיד מצליחה לגלות וירוסים?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי צריך בכלל אנטי וירוס?

נתב עם FIREWALL ו-NAT, בנוסף גיבוי של GHOST ולהשתדל לא להוריד פורנו מאתרים לא מוכרים ולא להוריד זבל בכללי.

פורסם

ה-NORTON אכן שותה משאבי מחשב חופשי חופשי.

במחשבים חזקים (פנטיום4) זה לא מאוד מורגש.

במחשבים פחות חזקים זה בהחלט מורגש.

היא גם משגעת אותך עם השטויות של האקטיבציה והתוקף של החידושים.

טיפ לגבי נורטון, אם בכ"ז החלטתם להשתמש בה: יש גרסה שנקראת:

Symantec Antivirus Corporate Edition

הגרסה האחרונה אאל"ט 10.5

בלי כל המסכים היפים של הגרסה ה"ביתית" (2003 וכו') אבל שותה קצת פחות משאבים ולא מציקה עם מספרים סריאליים חידושים וכו' וכו'. ההגנה אותה הגנה (לטוב ולרע...).

ולגבי שאר הדברים:

1. אי-כיבוי אוטומטי יכול להיות במחשב בעל ספק AT (בניגוד ל ATX) ואז זו לא תקלה אלא ככה זה.

במחשב חדש זו תקלה ויש לבדוק האם דיסק הדרייברים של לוח האם הותקן, הגדרות BIOS וכו'.

2. כרטיסי זיכרון שמזדהים לפעמים זה יכול להיות כרטיס גבולי, סלוט תא תקין, אי-התאמה בין 2 כרטיסים (כל אחד בנפרד עובד פיקס!), או אבק בסלוט. או סתם לא ישב עד הסוף.

לא שייך לכרטיס מסך בכלל.

3. קבלים מתנפחים זו מחלה של דגמי לוחות מסויימים שהותקנו בהם קבלים מאיכות נמוכה.

התופעה מואצת ע"י חום, פעולה רצופה של המחשב, ועבודה מאומצת (נניח קידוד סרטים)

כשהלוח לא עובד יותר בגלל קבלים מנופחים/מפוצצים כבר לא ממש שווה לתקן אותו (קשה להלחים וזה לא תמיד עובד)

יש סדרות שלמות של מחשבי IBM NETVISTA עם המחלה הזו. בעיקר פנטיום-3 אבל לא רק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

STIO.

בנוגע לכיבוי אוטומטי של המחשב.

אז ככה, אם המחשב היה נכבה עם גרסאות WIN קודמות יותר מ XP, אז תעשה ככה:

לך למסך "מאפייני אפשרויות צריכת חשמל", תהיה שם לשונית בשם "APM".

תאשר את האפשרות של APM, וזהו זה.

תבדוק את הנושא, ותחזור אלינו לעדכן.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

האמת היא שאצלי בבית אין אנטיוירוס ואין וירוסים כבר שלוש שנים.

אני יודע לזהות מתי המחשב שלי לא מתנהג יפה ואז סורקים עם ADAWARE או עם תוכנה מחורבנת אחרת, והכל מסתדר.

באופן כללי חומת האש של XP פעילה ויוצאי הדופן נבדקים מדי פעם, בנוסף כמו ששלד אמר, משתדלים לא להתקין תוכנות לא מוכרות ולא מאשרים כל הודעה חריגה.

זה שומר על המחשב נקי ורענן לאורך זמן.

בריאות לכולם!

פורסם

בדרך כלל אני רגיל להתווכח עם הבחור שמעליי, אבל לאט-לאט אנחנו מגיעים להסכמות. :-P

גם אצלי אין אנטי-ווירוס כבר שלוש שנים, ומספר הווירוסים הוא פשוט מאוד אפס.

מה שכן, חייבים להשגיח בשבע עיניים כשאיזה קרוב משפחה נוגע במחשב

וניגש לתיבת האי-מיילים שלו! :|

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טיפ לגבי נורטון, אם בכ"ז החלטתם להשתמש בה: יש גרסה שנקראת:

Symantec Antivirus Corporate Edition

הגרסה האחרונה אאל"ט 10.5

בלי כל המסכים היפים של הגרסה ה"ביתית" (2003 וכו') אבל שותה קצת פחות משאבים ולא מציקה עם מספרים סריאליים חידושים וכו' וכו'. ההגנה אותה הגנה (לטוב ולרע...).

.

אכן גירסה מצוינת,

אבל לטעמי הקספרסקי עושה עבודה טובה יותר בכך שהיא עוזרת לנטרל איומי רשת... (מה שהנורטון לא עושה למיטב ידיעתי)

אגב,

מה זה אאל"ט ?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם אני לא טועה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו שאומרים חמור קופץ בראש.

איך אני "אוהב" שישראלים ישר שוללים מישהו. כאילו הם ראו, שמעו ויודעים. התרבות הזאת עולה לי על העצבים !!! :evil: :evil: :evil:

אתם מכירים את הטכנאי הנ"ל ? אתם יודעים מי הוא בכלל?

גם אם ויתכן וחלק מהדברים יסתברו כלא נכונים אין זה הילה לתבוע שאין הוא יודע כלום והוא סתום בעל שכל של נעל.

פורסם

איביטורבו - אני עובד בתחום כ12 שנים, פגשתי עשרות ואולי מאות "טכנאי מחשבים".

כל אחד היה יותר "מומחה" מהשני.

אני אתן לך את זה על קצה המזלג, אין דבר כזה "טכנאי מחשבים" טוב. מי שבאמת טוב בכלל לא פוזל לכוון.

אגב - וויל, בAT כפתור הpower היה מחובר ישירות לספק, מה שלא מאפשר למערכת ההפעלה לכבות את המחשב, בתקן הATX הpower מחובר ללוח.

פורסם
איביטורבו - אני עובד בתחום כ12 שנים, פגשתי עשרות ואולי מאות "טכנאי מחשבים".

כל אחד היה יותר "מומחה" מהשני.

אני אתן לך את זה על קצה המזלג, אין דבר כזה "טכנאי מחשבים" טוב. מי שבאמת טוב בכלל לא פוזל לכוון.

אגב - וויל, בAT כפתור הpower היה מחובר ישירות לספק, מה שלא מאפשר למערכת ההפעלה לכבות את המחשב, בתקן הATX הpower מחובר ללוח.

זאת לא הייתה הכוונה. אתם ישר טוענים שהוא טמבל עם שכל של נעל. מי עשה אותכם למומחים פונמננלים לבדיקת איי-קיו דרך מודעה שמישהו כתב בפורום?

זה עולה על העצבים :evil:

וד.א: "טכנאי מחשב" הוא תפקיד שיכול לשמש כעסק מכניס גם לסטודנטים. זה סה"כ תפקיד והוא לא מעיד בשום פנים ואופן על האינטיליגנציה של אותו אדם.

פורסם

סטודנט עם שכל הולך לעבוד במשרת סטודנט בחברה גדולה ולא להיות "טכנאי מחשבים".

אני אגב, לא טענתי שהוא אישית טמבל, טענתי שמעולם לא פגשתי "טכנאי מחשבים" חכם.

מכוון שהבן-אדם "טכנאי מחשבים" והוא נתן תשובות חלקיות במקרה הטוב ומטופשות במקרה הפחות טוב לדוגמא, לקחת מקרה פרטי של התרחבות קבלים כנראה בגלל תכנון לקוי של הלוח ולהשליך את זה על תוכנה ש"ניפחה אותם" מעיד על חוסר הבנה בסיסי בכל מה שקשור לאיך לוח בנוי ולאיך מחשב עובד. מכוון שב"טכנאי מחשבים" עסקינן אני מרשה לעצמי להניח שהוא לא באמת מבין בעבודה שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...