Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצליח לשלוח הודעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום להנהלת CF

לאחרונה, אחרי עדכון מערכת הפורום שלכם, אני מנסה לשלוח תגובות לת'רדים שונים.

חלק מהתגובות נשלחות חלק, אבל חלק פתאום נתקעות, ולוקח לו בערך 3 דקות לטעון את ההודעה.

לצערי הרב המערכת לא טוענת את ההודעה, ומעבירה אותי לחלון של "לא ניתן להציג דף זה".

חשבתי שזאת בעיה חד פעמית,, אבל אני רואה שזה כבר קרה לי יותר מידי פעמים.

לדוגמא, היום פתחתי ת'רד חדש, כבתתי הודעה די ארוכה, שלחתי את ההודעה, וחיכיתי שההטענה תסתיים.

שוב ראיתי "לא ניתן להציג דף זה".

לטיפולכם

מבולבלים? גם אנחנו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב הבעיה הזאת לא נפטרת.

ניראה לי שיש לכם בעיה בשרת או שהבעיה היא אצלי.

בתגובה מהירה, וובשליחת תגובות בכלל, כאשר אני שולח תגובה, לוקח לו לפחות 2 דקות לטעון, ואחר כך הוא לא מגיב ועובר שוב ל"לא ניתן להציג..."

מה הפתרון כאן?

אני כותב תגובות, וגם העתק אי אפשר לעשות כדי לשמור לפחות את התגובה.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

זאת כבר בהחלט בעיה אצלך במחשב/מודם/הגדרות או כל דבר אחר.

באיזה מודם אתה משתמש סתם לצורך העניין, גיליתי השבוע שמודם USB שמחובר ישירות למחשב לא עובד טוב, רק עם מפצל עם שנאי חיצוני.

פורסם
ארז, תחבר את המודם דרך כרטיס הרשת (או שתחליף מודם למתאים).

ברור שהייתי מחבר אם הייתי יכול, תן לי קצת קרדיט...:wink:

עברתי לדירה חדשה ויכלתי לקבל זמנית בלבד מודם שיש לו רק USB. ובגלל זה גיליתי את העניין.

פורסם

יש פטנט שלא היה לי מעולם, ברז שלישי MASTER!

סוגר את כולם ולא צריך להתחיל לכוון תערובת עם מכשיר גזים ומד טמפרטורה, פשוט פותחים אותו והטמפ כמו שהיתה במקלחת הקודמת.

תענוג.

• תוכן חדש...