Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר מקצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ויש מגבר שמקצר, מהן הסיבות לכך?

ומהן עלויות תיקון?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
במידה ויש מגבר שמקצר, מהן הסיבות לכך?

ומהן עלויות תיקון?

הסיבות לכך שמגבר יקצר יכולות להיות רבות. צריך לבצע בדיקה למגבר ואז יהיה ניתן להעריך את עלות התיקון.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם הוא שווה תיקון... כל שכן אם התיקון מצריך מעבדה ולא יבוצע לבד, ונראה ברוב רובם של המקרים שכך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אגב אני תמיד מתיל ספק גדול ביכולת המגבר לחזור למוטב אחרי תיקון תקלה בהגברה או בעוד כמה רכיבים מורכביים....

פורסם
אגב אני תמיד מתיל ספק גדול ביכולת המגבר לחזור למוטב אחרי תיקון תקלה בהגברה או בעוד כמה רכיבים מורכביים....

אדי,

כאשר מגבר עובר תיקון במעבדה מקצועית עם רכיבים מקוריים, אין סיבה שהוא לא יחזור להיות במצבו המקורי שליפני הקילקול והתיקון.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו, אני יודע זאת לכן אני שואל את השאלה הזו בארץ כי אני דיי בספק שיש בכלל מעבדה מספיק מקיצועית עם רכיבים איכותיים....ואם כבר יש אז עדיף כבר ליקנות מגבר חדש במחיר של התיקון...:roll:

פורסם

תבדוק קודם שאין חוטים רופפים שנוגעים אחד בשני , תתחיל מהדברים הפשוטים והבסיסים לפני שאתה רץ למעבדה

פורסם

טוב, לפני כמה ימים קניתי מגבר חדש, אתמול חיברתי אותו, יותר נכון ניסיתי וכשחיברתי את הפלוס הכל הלך שקט ואז ניסיתי לחבר את המינוס ויצא מן ניצוץ חשמלי.

אין לי מושג למה זה קרה, לא נגעתי בו מאז.

למישהו יש כיוונים?

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

נראה לי בגלל שחיברת את זה בלי לנתק את הפיוז מהכבל של הפלוס לפני המצבר

או לנתק את החוט של הפלוס מהקוטב במצבר

בכל אופן הוא בטח לא נשרף במקרה הכי גרוע הפיוז אולי נשרף לך אבל לא נראה לי

פורסם
טוב, לפני כמה ימים קניתי מגבר חדש, אתמול חיברתי אותו, יותר נכון ניסיתי וכשחיברתי את הפלוס הכל הלך שקט ואז ניסיתי לחבר את המינוס ויצא מן ניצוץ חשמלי.

אין לי מושג למה זה קרה, לא נגעתי בו מאז.

למישהו יש כיוונים?[/quote

רוב הסיכויים שנגעת בגוף של המגבר עם המברג בו זמנית בזמן ההברגה.

ובטוח נשרף הפיוז, ותקווה שלא נשרף לך גם פילטר.

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

פורסם

לפי דעתי זה דיי "בקטנה"... יענו אם קפץ לך ניצוץ קטן, לא קרה כלום. קורה לפעמים, רק חשוב לא לשמור את הניצוץ הזה, אלא ישר לחבר חזק או לא לנסות לחבר בכלל.

כי לטווח זמן של חצי שניה, הנזק הוא מזערי (אם בכלל), אבל מעבר לזה, אתה יכול לגרום לשריפת הפיוז, שריפת המגבר ועוד מיני מטעמים.

לא צריך לפחד מניצוץ קטן... אבל לא צריך גם להמעיט מערכו.

והכי מומלץ לנתק את הפיוז הראשי של המגבר לפני שאתה מתעסק עם ההתקנה. כך, תוכל למזער את כמות ה"חיבורים" (שיוצרים ניצוצות), לאחד בלבד, בזמן הכנסת הפיוז לבית הפיוז והברגתו (וגם שם הוא פחות מורגש בגלל השטח היחסית גדול של מגע מיידי בחיבורים).

בברכה!

יונתן.

פורסם

תודה, עזרתם לי, בכל זאת אני אלך היום למתקין ואתן לו לנסות להתקין ואם הוא לא יצליח אני אשלח אותו למעבדה.

ובאמת שלא שמתי לב איפה המברג היה שחיברתי את כל הסיפור...

פורסם

טוב, ניסיתי לחבר היום שוב את המגבר ושוב היה ניצוץ, למרות זאת דחפתי את הכבל פנימה והמגבר עבד (נדלקה הנורה הירוקה של POWER), את היציאות עדיין לא בדקתי בגלל שאני צריך כבל ארוך יותר.

פורסם
טוב, ניסיתי לחבר היום שוב את המגבר ושוב היה ניצוץ, למרות זאת דחפתי את הכבל פנימה והמגבר עבד (נדלקה הנורה הירוקה של POWER), את היציאות עדיין לא בדקתי בגלל שאני צריך כבל ארוך יותר.

כמו שאמרתי, זה רק ניצוץ ברגע החיבור, אבל זהו. לא צריך לפחד מזה.

העיקר שהכל עובד כמו שצריך - אגב יציאות אתה יכול לבדוק עם מתאם (בננה של אוזניות, לשתי יציאות RCA) - פשוט תחבר איזה דיסקמן עם כבל כזה למגבר, ותנסה להפעיל ותראה אם ישמעו הכל טוב. רק תשים לב שאתה מחבר את הRCA כשהמגבר מכובה!! אחרת אתה יכול לשרוף יציאות!

בברכה!

יונתן.

פורסם

מה לא מובן במשפט האדום? שאלת שאלה, ענו לך תשובה מעשית וטובה, ואז כאילו אתה אומר "נחבר עוד פעם - מה שיהיה, יהיה"?

לפני חיבור של המגברים = צריך לנתק את הכבל של ה+ מהמצבר!

בברכה.

בוריס.

• תוכן חדש...