Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי היום דוח חניה לרכב הקודם שלי שהלך לעולמו לפני שנתיים +++

החניה הלא חוקית בוצעה לפניה כ-חודשים,

השאלה שלי האם יתכן שהמספר רישוי של הרכב הקודם שלי מסתובב כרגע על רכב אחר

עם הפרטים שלי???

הדבר נראה לי מוזר...

מה שכן גם לא מצוין בדוח סוג רכב, צבע....

מעניין.

(אני יודע שלא אמורה להיות בעיה לבטל את הדו"ח)

m3forever

פורסם

הרכב היה יד שנייה, לי אישית אף פעם לא נאבדה לוחית זיהוי, אולי לבעלים הקודם,

ואם אני לא טועה הוא נמכר לביטוח.

מה הכוונה "הורדת את הרכב מהכביש" זה לא קורה אוטמטית ברגע שהוא מוכרז כטוטלוסט?

ששון.

m3forever

פורסם

לא אוטומטית.

יש הרבה מקרים של "אבדן להלכה" בהם חברת הביטוח משלמת לך על הרכב, אתה מוכר לה את הגרוטאה, וחברת הביטוח מתקנת אותה ומוכרת, או, יותר סביר, מוכרת את השרידים כמו שהם לסוחר ממולח שמתקן בקומבינה הכי זול שהוא יכול ומוכר בנוכלות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יכול להיות שהרכב חזר לכביש ולא הוסדר נושא העברת הבעלות.

יכול להיות שיש בארץ רכב מזוייף שנוסע על הרישיונות שלך, זה יכול להיות כך הרבה זמן בלי קשר לתאונה.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לגשת למשטרת ישראל עם המסמכים מהביטוח שהרכב הורד מהכביש ולהגיש תלונה\תצהיר. במקביל פנה לחברת הביטוח לבירור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם אין בדו''ח פרטים מזהים של הרכב הדו''ח בוטל. תגיש בקשה לערעור (מצוין על הדו''ח כיצד) ושהם ישלחו לך פרטים נוספים של הדו''ח. אם אין להם כאלה אולי הפקח סתם הקיש מספר, או טעה, גם קורה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בורזום, עדיף לפותח השרשור ללכת בעקבות ההצעה של קספר ולפנות לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה.

כי עדיף לא לקחת סיכונים ולא לבנות על זה שאולי הפקח "טעה" וכד'.

פורסם

ממה שהצלחתי להבין לבנתיים

הרכב שקיבל את הדו"ח: גולף כחולה,

וזה לא הרכב שהיה לי.....

אני צריך ללכת למשרד הרישוי ולבקש מהביטוח,

להוציא לי מסמכים שהאוטו נהרס.

לשלוח לעיריה את המסמכים שיזמנו אותי למשפט כדי לבטל את הדו"ח

ובכלל לא מדובר על אותו אוטו....

כמובן שבמשרד הרישוי תמיד מוצאים סיבה לא לעבוד, ככה שלא תפסתי אותם (רק שבוע הבא הם יחזרו לעבוד) אבל אולי יש להם תמונה של הרכב וככה לפחות אני ידע אם מדובר באוטו מספר או שזה טעות מה שלא נראה לי כל כך סביר.

אם יתברר שזה אותו מספר אני כבר יבדוק מה עושים במצב כזה עם המשטרה.

ששון.

m3forever

פורסם

אם אחד מפרטי הרכב שבדו"ח (צבע, דגם) איננו מתאים לרכב שנרשם לו הדו"ח - חייבים לבטל לך את הדו"ח.

שלח להם צילום ישן של רשיון הרכב + מכתב. זה צריך להספיק.

בהצלחה.

• תוכן חדש...