Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pulse audio 4400

amit20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אבי היה אמור לקנות לי מגבר מחו"ל אבל זה לא יצא לפועל.

קראתי כמה טרדים מעניינים של תמיר בקשר למגבר וראיתי גם את התמונות .

אבל בכול זות אני לא מבין איך לעזאזל מגיעים רכיבים של מגבר מחברה מכובדת לחברה סינית? .

יש שיתוף פעולה בין מאק אודיו לחברת מדבקה הסינית הזו?

אני מעונין לקנות את המגבר הזה אבל אני מפחד שהמגבר הזה הוא לא בידיוק מה שאומרים שהוא.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

איני מבין את שאלתך אבל אתייחס לנושא.

לא ניתן להתווכח עם העובדות שהביא תמיר.הוא הראה שהמאק אודיו Z4200 זהה לפולס אודיו

BA4400.

"אבל בכול זות אני לא מבין איך לעזאזל מגיעים רכיבים של מגבר מחברה מכובדת לחברה סינית?"

שאלתך לא נכונה.

הרכיבים האיכותיים מיוצרים במפעל מסויים ומגיעות לכמה סוגים של חברות.חברות אלה יכולות להיות מותג גדול כגון JBL או חברה עלומת שם כגון הפולס אודיו שלנו או אפילו יותר עלומת שם כגון ORION לדוגמא !

כשאתה משלם 1300 שקל על מגבר של MAC AUDIO או JBL או אינפיניטי אתה משלם בעיקר על השם של החברה (מותג) ולא על איכות הרכיבים שבמגבר.

טענה זו הוכחה ע"י תמיר בת'רד המפורסם בפורום.חפש אותו וקרא !

"יש שיתוף פעולה בין מאק אודיו לחברת מדבקה הסינית הזו?"

לא שלי ידוע.אבל זה ממש לא משנה.כי אותם רכיבים איכותיים מגיעים לפולס ולמאק בדיוק באותה הדרך.

חשבת פעם למה אתה משלם על יגואר פי 5 מאשר על הונדה ? מי אמר שהמנוע ושאר התוספות של היגואר איכותיים פי 5 מזה של ההונדה?

התשובה ידידי היא מה שנקרא מותג/שם.

אם אתה מפחד לקנות את המגבר אז יש לך 3 אפשרויות:

א.מישהו קרוב נוסע לחו"ל ? 200 דולר ואתה מסודר עם JBL או INFINITY בדיוטי פרי.

ב.מגבר יד שניה איכותי,בדוק פה בפורום תחת "קניה/מכירה".

ג.לפי דעתי האישית,אין מה לפחד לקנות את המגבר הנ"ל. ואני לא אתחיל להגיד למה כי זה דורש כתיבה של חצי שעה וכמה קישורים לפה ולשם.

בהצלחה רבה.

אשמח לעזור בהמשך.

מושיק.

פורסם

איזה מצחיק/עצוב זה אם נבדוק בהיסטורי של הפורום.. עד לפני הטרד של תמיר כל הפורום פה אחד היו צועקים כמה שהמגבר לא אמין וחר* ומעוות.. אבל פתאום בצורה מוזרה איך שתמיר הראה תמונות של רכיבים זהים כמו למגבר של מק אודיו פתאום המגבר הפך לאיכותי כמו המק אודיו ואמין ומעולה...

מה קרה לזבל סיני?

מה קרה לבעיות אמינות?

מה קרה לעיוותים וכל שאר הירקות?

הם נמחקו או מה?!

נראה לי שבהשוואה שהייתה בפורום פתאום התחילו לייצר את המגבר הרבה יותר טוב..

חחח אני לא יודע אם לבכות או לצחוק מהעדר שיושב כאן בפורום.

אישית, אני לא מתכוון להתקרב למגבר הזה!

פורסם

הבעיה היא שלפני שתמיר הראה שהמגברים זהים אני בספק אם מישהו פעם נגע בפולס אודיו.

השם והמוצא הסיני פשוט הרחיק את כולם וגרם לכולם ללכלך על המגבר

למען האמת לפני שתמיר דיבר על המגבר הנ"ל לא הכרתי אותו.

מה שכן הכרתי את אחיו הקטן.. עוד כשהיה BOSS כן אותו בוס שבגללו תבעו את ברוקס.

אותו פולס אודיו \BOSS BA2900 הוא מגבר שאני ממליץ עליו בחום.

למחיר שלו באמת שאין לו מתחרים. התקנתי אותו לכמה מחברי והמגבר הזה פשוט סוס עבודה.

ולמה? כי הוא העתק של מאק אודיו מסויים.

אני ממליץ עליו מהניסיון האישי שלי. מזה שחברי נהנים ממנו כל יום . ומזה שהוא עשה להם בעיה אחת.

אז נכון , הוא סיני.. אבל זבל הוא לא.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

בדיוק כמו שאר המגברים הסיניים הזולים. לדוגמה פלטינום אודיו בי52 וכ"ו... מגברים זולים וסוסי עבודה שמתפקדים מעולה כל עוד הם תקינים..

הקטע שלפני הדיון של תמיר בעלי המגבר אמרו שהוא נורא והכל.. פתאום הכל השתנה..

כל ההבדל הוא פסיכולוגי!

פורסם

PULSE AUDIO זו חברה שהיא פרי יצירתו של אחד היבואנים הפרלליים בארץ.

למעשה זה מגבר שמגיע מאותו מפעל שמייצר את BOSS וכאשר המגברים הללו הגיעו לארץ הם נשאו את הלוגו של BOSS, ורק פה בארץ לאחר שהמגברים של BOSS נמכרו פה בכל פינה הורדו אותם סמלים והודבקו מדבקות של PULSE AUDIO.

לגבי המאק אודיו, אז קודם כל, כל מגברי מאק אודיו מיוצרים בסין, ואני בטוח שכל אחד שירצה לייבא מגברים או לייצר מגברים יוכל להגיע למפעל שמייצר את המגברים של מאק-אודיו.

המון מגברים סיניים חולקים את אותם לוחות, אותם קבלים, אותם טרנזיסטורים ועוד הרבה חלקים זהים.

למעשה לא חסרים מגברים תואמים = כלומר מגברים זהים לחלוטין מבחינת בניה רק תחת 2 חברות שונות (לדוגמא מגברי חברת ETON, הם למעשה זהים למגברים של ARC-AUDIO).

זה לא אומר שהם זהים ב100 אחוז, גם אם מדובר על מראה חיצוני\פנימי זהה.

בסופו של דבר כל מוצר סיני יכול להיות גרוע ובאותה מידה הוא יכול להיות פנומנלי, הכל שאלה של כמה אתה משלם וכמה אתה משקיע בפיקוח על הייצור.

אי אפשר להשוות HU של JVC מבחינת איכות בניה ועמידות לאורך זמן אל מול הHU של חברת BOSS שלמעשה מיוצרים באותו מפעל בדיוק,עם אותה טכנולוגיה ועם חלקים פנימיים זהים.

מה לעשות, הפיקוח על הייצור של חברת JVC "קצת" יותר מושקע מחברת BOSS.

לגבי התרד' המדובר שתמיר העלה תמונות ונתן את חוו"ד שלו.

אז אני אישית מאוד מעריך את תמיר גם כחבר וגם כאחד שעוסק ומבין באלקטרוניקה, אבל אל תתנו למראה עיניים להטעות אותכם, הבדיקה צריכה להתבצע תחת עין בוחנת של מעבדה ולא רק על פי ויזואליות בלבד.

והאמת, אני מסכים מעט עם BUB, תופעת העדר בנושא זה היא פורצת שיאים חדשים.

ניר,

under construction..

פורסם

טוב אז הם זהים ומשתמשים באותם רכיבים, אבל איך אפשר לדעת שבאמת הם נותנים אותו הספק?.

פורסם
טוב אז הם זהים ומשתמשים באותם רכיבים, אבל איך אפשר לדעת שבאמת הם נותנים אותו הספק?.

שאלת השאלות.צריך למדוד את ההספקים למאק ולהשוות לפולס.

מתנדב ?

פורסם

משום מה אני מהמר שגם אחרי שימדדו את שני המגברים הפולס לא יוציא חצי מההספק של המאק,אם כול זה שהם חולקים אותם רכיבים ואותו לוח הרכבה.

תודה רבה לעונים אני ירדתי מהאופציה ההרפתקנית

פורסם

עוד דוגמה שעלתה לי לראש היא המקינטוש MX406 והקלריון 9255. מכשירים ששונים חיצונית אך מבפנים מאוד דומים (יש הבדלים מיזעריים בין הדגמים). המקינטוש עולה בערך שליש יותר מהקלריון.

יותר מכך, ביפן קלריון נקראת בשם "אדז'סט". מכשיר ה 9255 של אדז'סט נמכר באי-ביי בחצי מחיר (!) מתאומו מבית קלריון, וזה בדיוק אותו מכשיר.

במילים אחרות, ניתן לקנות מקינטוש MX406 משומש (שלדעת רבים נחשב לאחד ההד-יוניטים הכי טובים בעולם) ב 250$. :roll:

תוסיפו מיסים, מכס ומשלוח ולא תגיעו למחיר של אלפיין 9855 מהיבואן הרשמי.

קצת חומר למחשבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, לא כל דגמי ה9255 של קלריון בעלי מנגנון מקינטוש MX406.

למעשה מדובר רק על הEXL שהוא לימיטד אדישן בעל שאסי נחושת ועוד כל מיני נקודות נסופות שלא דומות ל9255 הסטנדרטי ול9255EX.

והחלק שבו שכן תואם את המקינטוש הוא העינית לייזר, מלבד זה מדובר על מכשירים שונים.

ואגב אם כבר EBAY ואם כבר קלריון ואם מסדרת הHX אז למה לא לרכוש את הHX-D1 במחיר של 349 דולר:).

קצת יותר חומר למחשבה:).

under construction..

• תוכן חדש...