Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ידידה טובה רוצה למכור את רכבה סוזוקי בלאנו GLX1600 מודל 98 רכב עם 65K ק"מ בלבד יד ראשונה שמור מאוד ובמצב מכני מעולה היא דורשת עליו כ 33K ש"ח השאלה שלי היא כביכול התקציב שלי הוא כ 40-45 אלף (חשבתי לרכוש פורד פוקוס) האם עלי להמשיך לחפש רכב במודל חדיש יותר או להתפשר על ה "מציאה" הזו ? :?:

פורסם

הנתונים של הבלנו טובים (יד וק"מ נמוכים). אבל כדאיות קנייה של רכב לא מסתכמת בנתונים האלה. צריך לבדוק אם הרכב טופל בזמן, אם המצב המכני שלו טוב ואם הוא לא עבר תאונות (רציניות).

הפוקוס נחשב לרכב יותר טוב מהבלנו ,אבל רק אתה יכול להחליט אם תתפשר ותסתפק בבלנו או שלא.

אסף

פורסם

אם אכפת לך מהחיים שלך (סוזוקי עם כוכב וחצי בטיחות, רוב הסיכויים שגם לא תהיה כרית אוויר אחת אפילו).

אם הפוקוס במצב טוב, אין פה בכלל דילמה.

ובלי קשר, אף פעם לא עושים עסקים עם חברים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תמיד עדיף לעלות בשנתון, אבל כמו שחברינו פה אמר מעליי - לא עושים עסקים עם חברים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

בלי קשר לקלישאות של שנתון חדש, עסקים עם חברים וכו' - הבאלנו מכונית נחותה בכל פרמטר מפורד פוקוס.

קניית באלנו היא "עסקה טובה" רק אם אתה מוכר אותה למחרת ברווח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

העסקה אולי טובה, האוטו-ג ר ו ע ...!!! אין נוחות,אין התנהגות כביש , והכי חשוב, אין בטיחות...! לא רכב מומלץ. :?

פורסם

התנהגות, בטיחות... ואולי הבחור לא מחפש את זה? אולי פשוט אכפת לו שלא לפתח ידידות מופלאה עם מוסכניק?

עצה שלי - קח סיבוב בבלנו ובפוקוס ותראה מה יותר מתאים לך.

נ.ב. קנייה כן עושים מחברים - ככה יש לך מי לבוא בטענות אליו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...