Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את התקנון לראלי, ואת כל החומר המקצועי בנושא החוקים שיש בראלי.

לאחר הקורס ניווט שנערך נאמר שיהיה באתר "מרשלס" חומר כתוב ומסוכם של רוב הדברים שנאמרו שם, בסגנון מקרא לנווטס, חוקי הזמנים וכדומה, ודבר זה עוד לא נעשה.

תודה מראש.

שי.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

שי

יש לי עצה לגבי סימון ה-NOTES היא כללית מאד ולא בטוח שכולם יאהבו אותה .

הדוגמא שאתן היא משיטת הכתיבה שלי ואני יודע שלמשל זלמן עם ערימות של ק"מ יותר ממני לא אוהב אותה ועובד אחרת , אבל כמו שכבר הסכמנו , כל אחד צריך לשבת באוטו עם מה שנוח לו ומה שעובד אצלו .

יש אנשים שמסמנים את הפניות ימין ושמאל פשוט במילים ימין ושמאל - אנחנו משתמשים ב-R לימין RIGHT ו-L לשמאל LEFT .

לגבי מדרג הפניות ומיספורן יש מספר שיטות וזה לא המקום כרגע .

לגבי שאר הדברים יש אנשים שמסמנים את סוג הפנייה - נפתחת או נסגרת בסיוע של ציור ואילו אני פשוט כותב את זה במילה ברורה - נסגר או נפתח .

לגבי סכנות ב-STAGE יש כאלו שיעשו סימן קריאה או קו למטה ואילו אני כותב את המילה סכנה בצירוף סימן קריאה ומעביר על זה סימון של מרקר להדגשה .

יש עוד הרבה ואשמח להביא את המחברות לפגישת הנווטים הבאה .

בנוסף יש לי דף טיוטה של הסימונים המקובלים ואין לי בעיה להעביר לך אותם .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אשמח מאוד לראות את המחברת, ואף לקבל את הטיוטה שנמצאת אצלך בפגישה הבאה.

לגבי השיטה של זלמן אני יודע איך הוא עובד כי הוא הכין לי דף של נווטס שהוא עשה ותירגם לעברית, אבל תמיד נחמד לראות עוד נקודות מבט ושיטות כי אחרי הכל כמו שאמרת, כל אחד צריך לשבת באוטו עם מה שנוח לו ולנהג.

שי.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...