Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לכל מי שמחפש קליאו ספורט!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אים יפתח שירשור אני מצטרף 8-) ...

אאאאוווווו....

מז"ט,עוד אחד הגשים את חלום התלת אופן.

תן פרטים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני , גם אני , גם אני

(אגב אני צריך מסילות לכסא של ה"אין נהג", אם מישהו יודע, חדש = 2000 ש"ח)

מה לגבי פנסים קדמיים? מישהו יודע אם יש חליפיים? (חדש = 600 ש"ח ליחידה)

נעים להכיר

לסלי (גם לי קופאת יד ימין בחורף)

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אאאאוווווו....

מז"ט,עוד אחד הגשים את חלום התלת אופן.

תן פרטים!

תודה ,תודה:smile: ....

פרטים:

יד ראשונה ,שילדה נקיה ,שמורה מאוד(מטופלת רק במוסך מורשה) וסטנדרטית ברמת הבורג...

מאוד מפסוט על הקניה ,זה מה שבאמת רציתי גם לפני ה-206 .

מחר אני כנראה הולך לשים בולמים(קוני צהוב) ולעשות כיוון פרונט .

יש כל מיני דברים שצריך לסדר כמו פנסים מצהיבים(מישהו אמר לי שאפשר להשיג ב-250 ש"ח ?) והגה מקולף(מישהו יודע מאיפה אני מביא את הכיסוי הגה התחליפי ?)

מקווה למפגש קליאו ספורט בקרוב:wink: .

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

לא מדויק אייל - חלק עברו למיאטה :lol:

מעניין לראות האם התופעה תשפיע על מחירי הקליאו כמו שהשפיעה על מחירי הראלי, ומה יקרה למחירי הראלי כשההתלהבות תרד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יובל אני מאוד יופתע אם תמצא פנסים ב250 שקל אני מצאתי ב300 בדרום תל אביב ואת האמת בסופו של דבר תחליפיים במוסך עולים גם בסביבות ככה שזה כבר לא משנה.

מה שכן להחליף לפנסים חדשים משנה את המראה לטובה שזה לא יאמן.

וכמה עולה כיוון פרונט אני צריך גם :neutral:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לגבי הפנסים

האם מישהו יכול לתת שם של מוסך או מקום לקנות את הפנס?

מה צריך לציין כשבאים לקנות?

תודה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
מעניין לראות האם התופעה תשפיע על מחירי הקליאו כמו שהשפיעה על מחירי הראלי, ומה יקרה למחירי הראלי כשההתלהבות תרד.

קליאו ספורט MK1 כבר נסחרות תקופה ארוכה מעל המחירון המגוחך.

אני לא חושב שתופעת ילדי הראלי תמשיך לילדי הקליאו. רוב מי שקונה קליאו ספורט קונה אותה לא בגלל המראה או המחיר הזול כי היא לא כל כך זולה לקניה וגם לא לאחזקה.

שים לב שרוב אלו שקונים קליאו ספורט הם כאלו שזה עבורם לא רכב ספורטיבי ראשון או שהם לא ילדים.

ה-106 ראלי לדורותיה היו מאוד זולות ונראו מספיק קרביות כדי לספק את יצריהם של זבי החוטם.

בראלי אפשר היה לטפל בכל מוסך מדרכה (מנוע פשוט), בקליאו ממש לא (מנוע יחודי).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עם זאת, רוב הדור הבא של רוכשי הקליאו, אלו שירכשו מכם - יהיו בדומה לילדי הראלי, אנשים שהושפעו לקנות את הרכב הזה מתוך מיתוסים וקריאה בפורום, ולאו דווקא מהסיבות הנכונות.

אייל. ילד (בן 27) גולף.

:-D

נ.ב. למה דור ראשון מעל המחירון ודור שני למשל:

(אני מבין שהרכב מכוייל שונה , אבל עדיין...)

1.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במקרה הספציפי הזה אני חייב למכור אותה ובשביל זה אני דורש מתחת למחירון.

אפילו שהרכב שמור ברמות מטורפות והכל מושלם(כבר אמרתי שהיא עברה שבוע שעבר טיפול במנור?), אני פשוט חייב למכור.

לאחי יש מיאטה.

והוא רצה למכור את המיאטה שלו (ב86K שנת 98) היה כבר קונה(האמת ששני קונים), אבל ברגע האחרון התחרטתי ולא נתתי לו למכור אותה.

אז עכשיו אני מוכר את הקליאו בשביל הרכב הבא שלו (סילביה :twisted: ), והמיאטה? עוברת אלי.

• תוכן חדש...