Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בשעה טובה רכשתי מגבר מונו חדש לאוטו שלי KICKER 1200.1 ואליו חובר סאב של קיקר סולובאריק L7 2סלילים של 2 אוהם מחוברים במקביל כלומר סאב 1 אוהם.

מקודם היה מחובר מגבר קלאס AB שהיה נותן לסאב1000 RMS ב 1 אוהם ולא היו נפילות מתח,כל הנפילות התחילו ברגע שחובר המגבר של הקיקר,כשהסאב יורד ממש נמוך המגבר מתנתק לשנייה ואז חוזר.

החיווט שיש באוטו כרגע זה מהמצבר למפצל 4 גייג' ומהמפצל למגברים עצמם זה 8 גייג',עכשיו השאלה אם אני מחליף לחיווט של 2 גייג' מהמצבר למפצל ומהמפצל ל 4גייג' למגברים זה יכול לעזור לי בפתרון הבעיה?

או שצריך להחליף לאלטרנטור בריא יותר?(זה כרגע לא ממש בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע).

נ.ב: חשוב לציין שמותקן קבל של "2" פאראד של סאונדסטרים וברכב מותקן אלטרנטור של 75A ומצבר של בוש 74 אמפ"ש.

תודה מראש לכל העונים!

סלבה.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=72437

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=72436

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה,

1. אין ספק שכבל של 4AWG שמפוצל ל - 2 כבלים של 8AWG אינו מספיק במקרה הנ"ל. דבר ראשון יש להחליף את כבלי החשמל לכבלים יותר עבים. כמובן שצריך גם לדאוג לכבלי מינוס בעובי מתאים.

2. האם שידרגת את שלושת הגדולים?

3. האם מדדת את המתח על המונובלוק, כאשר הוא פועל בעוצמה גבוהה? אם כן מהן התוצאות?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אהלן שלו!

1.בהקדם האפשרי אני אשדרג הכל ל 2 גייג'.

2.לא שידרגתי,אבל גם לזה בקרוב אני אמצא את הזמן.

3.לא ביצעתי עדין שום מדידות ברגע שאני אמדוד אני אעדכן אותך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למה 2 ולא 0?

אם אתה רוצה 0 אתה יודע מה צריך לעשות, נכון? :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סלבה, דווקא כאן אני מאוכזב ממך:? .

הלכת, רכשת מגבר לא זול, מגבר מאוד חזק.

וזאת מבלי לשדרג את האלטרנטור?!?

זה בגדר חובה!, קודם כל בונים תשתית אח"כ בונים עליה יסודות, והפינישים בסוף!.

שלושת הגדולים מהר לחזק ב4G ומעלה!.

שדרוג אלטרנטור ברכב ללפחות 120-140 אמפר!.

העברת כבל 0G למפצל וממנו כבל 2G למונובלוק והשאר אתה יכול להריץ גם 8G או 4G.

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם

חחח איתמר הבנתי את הכוונה שלך בקשר ל -0 גייג'.

ניר המגבר נרכש בהחלטה בין רגע(למרות שהיה כבר אחד כזה אבל הוא נמכר ונקנה אחד דומה,כך שכן היה לי את הזמן לעשות את השידרוגים ואני סתם מחפש תירוצים) אני אשדרג את הכבל הראשי ל 2 גייג' כי לצערי אין לי איפה להשיג את ה -0 גייג'!,בקשר ל שלושת הגדולים גם את זה אני אבצע והאלטנטור לצערי אין לי אפשרות כרגע לשדרג אבל זה יבוא בעתיד.

פורסם

חחח דווקא פול גז בניוטרל עוזר לי בנפילות מתח :lol: .

פורסם

זה כמו לשים מנוע של COSWORTH ברכב ולחבר אותו עם גלגל תנופה של פיאט 600.

:shock:

"טכני, אחזקה וטיפולים" זה השני מלמעלה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה שאתה צריך לעשות, וזה באופן מיידי, זה לשדרג את שלושת הגדולים (חייבים למצוא למושג הזה כינוי בעברית, ששונה מהתרגום החופשי מאנגלית - זה פשוט נשמע גרוע)... הצעות?

זה רק עניין של זמן, ועלות (אם בכלל) היא אפסית, והתמורה היא גדולה ואף הכרחית. יש מצב טוב שזה יפתור את בעיית הניתוקים הרגעיים.

מה שמוזר לי הוא שרשמת בהודעה המקורית שלך שמגבר הקודם היה AB 1000 RMS ולא היו ניתוקים.

כרגע אמנם המגבר הוא 1500, אך הוא קלאס D... משהו מוזר לי פה.... במצב הקודם נדרשו, תיאורתית 80-90 A, ובמצב הנוכחי נדרשים 110-120 A. בשני המצבים אין למערכת החשמל שלך באוטו יכולת לספק את כמות החשמל הנדרשת, אך רק במצב השני נוצרים ניתוקים. שוב, אמנם מדובר בתצרוכת גבוהה משמעותית, אך מנגד מדובר במגבר נציל משמעותית.

בקיצור עזוב את החפירה האחרונה, תחליף במיידי את השליישיה (שם זמני...) ותעדכן.

סימון

SPL - 143.6DB

"

פורסם

עצתי לך לפני שאתה רץ ומוציא כסף.

נסה לחבר את הסאב ב 4 אוהם או אם יש לך עוד אחד אחר ב 2 אוהם ולראות האם יש ניתוקים.

יש סיכוי שהמגבר לא תקין.

נסה לחבר את הכבל מתח 4 גייג' ישר למגבר, והפעל , תראה מה התוצאה ב 1 אוהם.

אם עדיין יש ניתוקים יש סיבה להאמין שיש תקלה בסאב או במגבר.

אם אין תקלות אז תחליף חיווט.

לפי המניואל אתה זקוק ל 1/0 גייג' למגבר הזה כדי שיעבוד ב 1 אוהם ופיוז של 150 A.

נראה לי שאתה יכול להסתפק ב 4 אוהם כיוון שאחרת אתה גורם למגבר בעיות , הוא רוצה לתת מה שהוא לא יכול לספק ואז כנראה נכנס למצב הגנה.

אם אין לך את המניואל הנה קישור:

http://www.kicker.com/06/tech-support/manuals/manuals/02KX400_600_1200_1AmplifierManual.pdf

קורווין.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין לי מה להוסיף בקשר לאלטרנטור. תקשיב לניר.

בקשר להבדלים בין המצב הזה לקודם. כנראה עם המגבר הקודם לא עבדת ב 1 אוהם. תקן אותי אם אני טועה. וכאן בגלל ההתנגדות הנמוכה העומס על המגבר גדול יותר. לא שצריכה להיות למגבר הזה בעיה לעבוד ב 1 אוהם אבל זה לא פשוט.

מה שקורווין אומר גם אפשרי - תקלה במגבר. כי אתה מציין שהמגבר הקודם היה קלאס A ו-B והכל עבד בסדר. קלאס D אמור למשוך פחות חשמל. שווה לבדוק את מפל המתח לפני ואחרי המגבר בעומס, וכמו ששלו אמר.8)

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

תודה חברייה! הבעיה כבר נפתרה ממזמן,פשוט התרד נפתח לפני כחודש.

פורסם
תודה חברייה! הבעיה כבר נפתרה ממזמן,פשוט התרד נפתח לפני כחודש.
למרות שהתר"ד נפתח לפני חודש..ואיכשהו רק היום שמתי לב אליו ככה זה במסע לאחור בזמן..:grin:

אם אפשר לשאול סלבה ידידי איך הבעיה נפתרה בסופו של דבר?

סתם לידע הכללי לך תדע איזה ג'וק חדש יקפוץ עליי בימים שכאלו :wink:

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...