Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 - השקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי עם orse. היה חביב. לא נתנו לנו נהיגת מבחן כי אנחנו מתחת לגיל 24, קצת התבאסנו שעשינו את כל הדרך הזאת ולא נזכה לנהוג.

האוכל היה בסדר, הקינוח מעולה. נשים שם פשוט קפצו על העגלות של העוגות בכל פעם שהן הגיעו, ואחת אפילו לקחה את הצלחת שלי עם העוגה ונעלמה לה...

מה spec B 3.0L מאוד התרשמתי. מכונית מאוד יפה ומעוצבת בעידון אך משדרת כוח רב. בשאר המכוניות לא אהבתי את העובדה שכולן אוטומטיות חצי-ידניות (טיפטרוניק) ורק הספק B ידנית 6 הילוכים.

בסה"כ- היה נחמד.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

הייתי בשישי

באמת התאכזבתי שלא הייתה שם איזה STI\WRX

אבל הB$ נראות מעולה.

במיוחד במחיר שמוכרים אותם

פורסם

שלום,

בזה הרגע חזרתי מאירוע ההשקה.

אין לי מושג על מה כל האנשים שמעליי קיטרו ?

האוכל היה 10. ההגשה טובה.

היה מקום לכולם (למרות שבשעות שהייתי שם לא היו הרבה אנשים).

נסיעות מבחן מעל 24 ... בטח כי ככה זה בכל מקום - בגלל הביטוח. ולמרות זאת, אחי בן ה 23 הצליח לחמוק.

מה עוד לא בסדר ? ה SPEC B השחורה, משנת 2006 וחרשו עליה מעל 20K. אבל זה לא הפריע לה להיות מהירה כברק. זה שהתלונן שה SPEC B והפורסטר ט' לא חזקות , כנראה שכל היום נוסע בפרארי (או STI).

בס"ה נהגתי ב SPEC B, ב 3.0 R ובפורסטר ט'. את שלושתן אהבתי.

לא אשכח את מע' ה SI החדשה. תפקידה לשלוט בפתיחת המצערת. 20% במצב I .

S50% במצב S, ו 100 % במצב #S.

ב 2.0 לא נהגתי כי מבחינה מכנית לא השתנה. יש לציין שתוספת האיבזור מבורכת, ושינויי העיצוב הפכו אותה ליותר נוכחת בכביש.

בסה"כ היה נחמד .. ותמיד יהיה זה או אחר שיתלונן. ככה זה

** (ערוך) אהה קיבלתי גם מחזיק ...

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...