Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מעוניין להרכיב לי SETUP באוטו עם HU של ALPINE 9853R

אני צריך המלצה על הדברים הבאים:

כיום יש לי סט קומפוננט של KENWOOD שקניתי לפני 5 שנים (עלה אז 1200 שקל) ומעולם לא שמתי לו מגבר. הרמקולים מספקים 75W וחייבים מגבר. את הרמקולים האלו אני שם בדלתות הקדמיות של הרכב ואני רוצה להתאים סאב מאחורה. אני לא מחפש סאב שירעיד לי את הרכב , אני מחפש סאב איכותי שיתן לי דגש לתדרים הנמוכים וימלא את החלל של התדרים הנמוכים שאני אוהב.

בקשר למגבר - אני מעוניין לדעת על איזה תצורה כדאי ללכת - האם מספיק לשים מגבר אחד לקומפוננט ולסאב או לכל סט בנפרד?

כמו כן - איזה תיבה לתת לסאב ..

אודה אם תוכלו להמציץ לי על פתרון נוח זול ואיכותי.,

פורסם

סאב הייתי הולך על רוקפורד P1 או הייפוניקס בתיבה אטומה... נשמע מעולה (לפחות לטעמי)

מגבר אפשר לבחור הרבה פירמות כמו סאונד סטרים 480.4 או לייטנינג אודיו או רוקפורד או JBL "המפורסם" והמק אודיו 4200 שאני אישית פחות אוהב את שני הבחירות האחרונות (למרות שעכשיו יקפצו עלי חצי מהפורום ויגידו כמה שהם אחלה של מגברים).

אלו מגברים שאפשר להביא אותם סביבות ה1000-1400 שקל פלוס מינוס, והרשימה עוד ארוכה.

פורסם

אוקיי- יש לי עדכון קטן:

הסט קומפוננט הוא מדגם KFC P602 (מישהו מכיר ?)

לגבי הסאב - אני כנראה אלך על הרוקפורד 12' P112S4ו

איזה תיבה כדאי לקנות לו ? אם אפשר לינק ליצרן זה מעולה.

והאם מגבר אחד יספיק לי ?

תודה

פורסם

אם אני לא טועה ב900 שקלים אתה יכול לקנות את הפי1 עם תיבה מקורית של רוקפורד, שלמרות הכול זה אמור להיות יותר טוב התיבה המקורית.

פורסם

תשמע אני אוהב להמליץ על דברים יד שנייה כי יש ים דברים טובים ושמורים לגביי ההמלצה של הP1 אני לא הייתי מתקרב כמה שיש הבדל קטן של 50 RMS בין הP1 לP2 אין מה להשוות הP2 לטעמי סאב מאוד טוב

לגבי מגבר תחפש בפורום מכירה של האתר ותמצא אחלה דברים בגדול עדיף לקנות מוצר מוכר עם אבא ואמא

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

efirand,

אני ממליץ שתחליף גם את הקומפוננטים הקדמיים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...