Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר עיון מרובה בפורום ניסיתי להרכיב דיבורית שלקחתי בפירוקיה ברכב.

לצערי לא הצלחתי.

חיברתי את הפלוס הקבוע והממותג לפלוס ואת המינוס למינוס, אך לא היתה תגובה מהדיבורית.

כשחיברתי את כבל הדיבורית לטלפון ישירות הופיעה הודעה "אביזר העשרה לא נתמך".

כיצד אני יכול לבדוק האם הדיבורית עצמה תקינה?

ב"מוח" של הדיבורית (אורגינלית של נוקיה 3100) ישנם חיבורים למיקרופון, לכבל טעינה, לרמקול ולעריסה, ועוד חיבור שכתוב לידו "HANDSET" שאין לי שום דבר לחבר אליו.

אשמח אם למישהו יש רעיונות מה לעשות.

תודה, צביקי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה-HANDSET מיועד לחיבור אפרכסת נוספת. במקרה שלך אין בו צורך.

באיזה טלפון מדובר? הדיבורית המקורית תומכת רק ב-3100 וב-6100. ידוע לך אם הדיבורית עבדה לפני שפירקת אותה?

פורסם

הטלפון שלי הוא3100, אני מניח שהדיבורית תואמת לו כי הוא נכנס בה טוב והכבל המצורף תואם.

לא ידוע לי אם היא עבדה, לקחתי אותה מרכב שעבר תאונה.

פורסם

אתה מתכוון מהחוט שנכנס לעריסה או על המגעים המוזהבים בקצה הכבל?ואם אין לי מד מתח יש דרך אחרת, יותר פרימיטיבית לבדוק את זה?

ושאלה נוספת, כשאבדוק, במקום שוב להגיע לחוטים של הפלוס והמינוס אני יכול לחבר לצורך הבדיקה ישירות למצבר?

פורסם

אם אין לך מד מתח, אתה יכול לקחת מנורה 12 וולט, אבל! לא תראה כמה מתח יש בחוטים, בכל מקרה, אל תבדוק בעריסה בינתיים, בדוק ממש בחיבור של החוטים שנכנס ל"מוח".

פורסם

אם הוא רושם "אביזר העשרה לא נתמך" סימן שהדיבורית מקבלת מתחים!

במקרה זה הדיבורית אינה תואמת למכשיר(בדיוק אותו הדבר קרה אצלי במכשיר),למרות שהפלאג והעריסה זהים-צריך להחליף מוח.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
אם הוא רושם "אביזר העשרה לא נתמך" סימן שהדיבורית מקבלת מתחים!

במקרה זה הדיבורית אינה תואמת למכשיר(בדיוק אותו הדבר קרה אצלי במכשיר),למרות שהפלאג והעריסה זהים-צריך להחליף מוח.

לא נכון, אתה טועה.

פורסם

יש אמת בדבריו לרוב דיבוריות של סלקום לא יתאימו לאורנג' ולהיפך, למרות שהפלאפון יושב בדיוק במקום.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
יש אמת בדבריו לרוב דיבוריות של סלקום לא יתאימו לאורנג' ולהיפך, למרות שהפלאפון יושב בדיוק במקום.
אני התכוונתי למשפט שלו לגבי המתחים.

אבל! אם כבר אמרת את מה שאמרת, אגיב גם על כך:

נוקיה, ייצרה את הדיבורית לנוקיה 3100/6100, היא לא ייצרה דיבורית לאורנג' או סלקום. הם בכלל לא בשיקולים שלה.

בותח השרשור טען שהדיבורית מקורית של נוקיה. מאחר וגם לא ידוע לי על מפעל ייצור דיבוריות של סלקום או של אורנג', ...

צביקי מתחתיי, דגם הדיבורית שנתת תואם לנוקיה 3100.

פורסם

א. הדיבורית היא של אורנג' כמו גם הטלפון.

ב. הדגם של הדיבורית הוא HFU-4 E17. אתם יודעים אם זה אמור להתאים?

ג. לא יכול להיות שהמשפט על האביזר העשרה נכתב בגלל שמשהו מתיישב על הטלפון מלמטה גם אם אין לו מתח?

פורסם
נוקיה, ייצרה את הדיבורית לנוקיה 3100/6100, היא לא ייצרה דיבורית לאורנג' או סלקום. הם בכלל לא בשיקולים שלה.

בותח השרשור טען שהדיבורית מקורית של נוקיה. מאחר וגם לא ידוע לי על מפעל ייצור דיבוריות של סלקום או של אורנג', ...

0.

אולי הם לא בשיקולים שלה אבל שיטות שידור שונות כן

כמו שאתה בוודאי יודע ישנם מספר שיטות שידור בעולם ובהתאם לכך הדיבוריות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...