Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ההמלצות החמות לרכב הראשי במשפחה בדמות סוזוקי סוויפט,החלטתי להעזר בחברי הפורום הנכבדים פעם נוספת.

הרכב צריך להיות קטן,אין לי טעם ברכב גדול,לרוב רק אני אסע בו כ 5 פעמים בחודש יצתרף לנסיעה אדם נוסף.

הרכב ייסע כמעט כל הזמן בעיר ז"א יעמוד בפקקים ולכן צריכת הדלק חייבת להיות קטנה מדי פעם אצא מחוץ לעיר אך כאמור לרוב אני בעיר.

הרכב ישמש אותי לנסיעות ללימודים-כ40 דק' סה"כ ביום ,5 ימים בשבוע.

בעתיד אסיע את ילד קטן מאחור ז"א שחשוב שמאחור יהיה מקום לכסא תינוק לפחות.

כאמור אני סטודנט ואין כסף מיותר לביזבוז במוסכים.

תקציב =כרגע אין תקציב מיועד לרכב ,הרכב צריך להיות שנת 2000 ומעלה.

תיבת הילוכים=אוט' , אך אם יהיה צורך למען הקטנת צריכת הדלק אתרגל לרובוטית

לאחר קריאת מס' גדול של שרשורים ,האוטו המומלץ הוא=פיאט פונטו ספייס 16 שסתומים ELX

האם קיימים רכבים רכבים נוספים בשוק העונים על הדרישות שלי?

תודה לכל המגיבים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אמינות וסחירות הם בראש העדיפויות שלך = לך על דייהטסו שרייד, הסדאן עוד יותר פראקטית, אם בכלל תמצא אחת כי הם נחטפות כמו לחמניות.

פורסם

בוקר אור

גם אני ממליץ על שרייד, אבל להערכתי הסיכוי שלך למצוא שרייד 2000 שואף ל - 0.

מה שכן זוהי שנת הדגם הראשונה של הסריון, אומנם הם רק מנוע 1000 אבל לדרישות שלך זה מספיק

פורסם

שנת הדגם הראשונה של הסיריון זו 1999.

וסיריון תפורה עליך. מנוע 1000 חסכוני ביותר שישרת אותך נהדר בעיר. ופעם ב... לנסיעות בינעירוניות יהיה בסדר גם כן. תיבה אוטומטית פשוטה בלי שום בעיות, אחזקה זולה.

בסה"כ רכב אמין שלא אמור לקחת אותך למוסכים פרט לטיפולים שוטפים (שגם הם די זולים).

פורסם

לגבי מנוע 1000 של סיריון:

רק חבל שהמנוע מחזיק רק 100 אלף ק"מ לפני שהוא מתפגר.

כמובן שיש יוצאי דופן, השאלה היא אם אתה מוכן לקחת רת הריזיקה, כי אני נתקלתי במוסך בהמון תלונות של מנוע שהולך בסביבות ה 100 אלף.

פורסם

מה אם יאריס, היא טובה יותר מכל המכוניות שהוזכרו עד עכשיו. אמינות, סחירות, נוחות, חסכונית מאוד ובטוחה. היא רק תהיה יקרה יותר ויותר קשה למצוא.

פורסם

בלתי אפשרי לייעץ בלי תקציב. לזרוק שמות של רכבים לאוויר מבלי לדעת תקציב זה לא רציני. עד שלא תיתן תקציב אז יהיה מדובר בשירשור של "נדמה לי" ו"הייתי רוצה". יש פער בין המחיר של השרייד לבין היאריס לבין הפונטו לבין ה 206 ה C3 ה YRV וכו', וקיימים גם הבדלים בין האיכויות של כל אחד מהרכבים. הכל תלוי בתקציב ובשאר הדרישות שלך (שגם אותם לא פירטת).

אסף

פורסם
בלתי אפשרי לייעץ בלי תקציב.

יש פער בין המחיר של השרייד לבין היאריס לבין הפונטו לבין ה 206 ה C3 ה YRV וכו', וקיימים גם הבדלים בין האיכויות של כל אחד מהרכבים. הכל תלוי בתקציב ובשאר הדרישות שלך

(שגם אותם לא פירטת).

אסף

תקציב 20-30 אלף על בשום אופן לא יותר מ 30

איזה דרישות לא פרטתי?

סחירות לא כ"כ מעניינת אותי אבל אמינות בהחלט מעניינת אותי ועוד דרישה די קריטית ועקרונית,עלות טיפולים זולה יחסית,עדיף לחסוך כסף ללימודים לשנים הבאות :wink:

סיריון 1000 סמ"ק נשמעת כבחירה טובה אבל אם אחרי 100K ק"מ מתחילות בעיות עם המנוע,הרכב נפסל על הסף

פורסם

???

מותר לשאול מאיפה המידע? פשוט פעם חשבתי לקנות סיריון 1000 סמ"ק, וחיפשתי הרבה באינטרנט (ולא רק בפורומים ישראלים), ולא שמעתי על זה.

דייהטסו הם יצרן עם מוניטין של אמינות , ככה שהמידע הזה נשמע לי קצת מופרך...

מדובר על מקרה ספציפי, או משהו מעבר לזה?

תודה,

אבי

כמובן שיש יוצאי דופן, השאלה היא אם אתה מוכן לקחת רת הריזיקה, כי אני נתקלתי במוסך בהמון תלונות של מנוע שהולך בסביבות ה 100 אלף.

פורסם

מוזר מאוד מה שאתה אומר.

הסיריון שלי עברה את ה120 אלף ואין שום בעיה במנוע. גם המוסכניק התרשם בטיפול (לפני שבועיים) שהכל יבש ונקי ובסדר.

אני מכיר עוד בעלי סיריון שעברו את ה100 אלף ואין שום בעיה.

אולי אתה מדבר על הסיריונים מהשכרה שהזניחו וקרעו אותם (ויש כאלה)

מה שכן, צריך לזכור שנוהגים ברכב עם מנוע 1000 סמ"ק ולא לסחוט את הדוושה בלי הבחנה.

פורסם
מוזר מאוד מה שאתה אומר.

הסיריון שלי עברה את ה120 אלף ואין שום בעיה במנוע. גם המוסכניק התרשם בטיפול (לפני שבועיים) שהכל יבש ונקי ובסדר.

אני מכיר עוד בעלי סיריון שעברו את ה100 אלף ואין שום בעיה.

אולי אתה מדבר על הסיריונים מהשכרה שהזניחו וקרעו אותם (ויש כאלה)

מה שכן, צריך לזכור שנוהגים ברכב עם מנוע 1000 סמ"ק ולא לסחוט את הדוושה בלי הבחנה.

איך הסחיבה של הרכב עם מזגן ו2 אנשים באוטו,טובה או שזו דרישה יותר מדי גדולה למנוע 1000 סמ"ק?

פורסם

באזור מישורי אין בעיה של סחיבה גם עם מזגן ושני אנשים, אבל אם זו נסיעה בינעירונית אל תצפה לנסוע מעל 100 קמ"ש, 90 זה סביר.

באיזורים הרריים - הסחיבה טעונה שיפור.

ההאצות די בסדר - ההילוכים קצרים וזה תורם לזריזות. אבל ב50 קמ"ש התיבה כבר נמצאת בהילוך הרביעי (תיבה אוטומטית בת 4 הילוכים) וב80 - 90 המנוע נשמע כאילו שזה מספיק לו והוא לא רוצה יותר (אין מד סל"ד).

שלא תבין לא נכון - אם צריך אז הרכב נוסע גם 120 ויותר - אבל אז:

א. צריכת הדלק מגיעה לרמות מטורפות

ב. הבלאי למנוע מאוד גבוה, ואז באמת יכול להיות שהמנוע ישבוק חיים מהר.

לפי מה שהבנתי ממקורות שונים על מנועי 1000 של סיריון -כדי להוציא הספק יחסית גבוה מהמנוע הקטן, ישנו לחץ גבוה בצילינדרים. לכן צריך להקפיד ולא לסחוט את כל מה שיש לו כי זה מאוד מאיץ את הבלאי - "הצילינדרים נשרפים".

לסיכום, זה כלי תחבורה זול ויעיל כל עוד אתה מודע למגבלותיו. אל תצפה לחורכת אספלט אבל היא תיקח אותך לאן שצריך בלי הרבה בעיות.

תוספת:

גם את הסיריון וגם את השרייד לא קל למצוא. לכן חפש את שתיהן במסגרת השנתונים הנכנסים לתקציב שלך, והמטופלת והשמורה שתמצא מבין השתיים...

פורסם
בכוונה לא הזכרתי סיריון.

השרייד טובה יותר מהסיריון .

הסיכוי למצא אחת באמת שואף ל - 0.

לא מסכים איתך. שרייד הרבה פחות טובה מסיריון.

והסיכוי למצוא אחת לא שואף לאפס, פשוט צריך להתכונן לשלם מעל המחירון - ואינני מבין על מה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...