Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה בסדר אבל תהרגו אותי אני לא מבין למה הכנסת הקקה הזה מהברזל שיתפוס ויעשה רעש בנסיעה , לא יותר קל להדביק מקל קטן עם דבק חם ואז בסוף להוריד אותו משם?

אבל ככה יצא יפה לאיזה מזדה זה דרך אגב?

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

הברזל יושב על בורג קטן ולכן לא בעיה להוריד אותו אחרי שהחומר יתקשה.

מזדה 323 לא זוכר איזה שנתון מחר אני אבדוק.

תמונות סופםיות יהיו רק מחר כשנסיים את הבניות.

פורסם

יבגני רק דגש אחד קטן,אתם בדקתם שהדלת נסגרת כשהפוד ממוקם במקומו על הפנל של הדלת והפנל יושב על הדלת? כי לפעמים נוצר מצב בזמן סגירת הדלת הפוד נתקע בדש בורד וכך הולכת כל העבודה לכן שווה בדיקה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
×
×
  • תוכן חדש...