Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בספר הרכב לגבי סיבות אפשריות שנורה זו תידלוק והן כדלהלן:

{אני מצטט}

"נורה זו מתריעה על קיומה של בעיה כלשהי במערכת החשמל;

אם הנורה נדלקה תוך כדי נסיעה, דאג לבדיקה\תיקון הרכב בהקדם במוסך טויוטה מורשה.

נורת בקורת תקלה נדלקת במקרים הבאים:

1.מיכל הדלק ריק לחלוטין

2.ישנה בעיה במקום כלשהו במערכת החשמל של המנוע או של תיבת ההילוכים.

אם נדלקה הנורה כאשר מיכל הדלק מלא(המצ השני לעיל) דאג לבדיקת הרכב בהקדם האפשרי על ידי מוסך טויוטה מורשה"

{סוף ציטוט}

נאמר לי שתופעה זו ידועה בטויוטה כתקלה בממיר הקטליטי ונהוג לבטל את האופציה הזו כמו כן נאמר לי שיש גם תופעה שהנורה נכבית ואף נדלקת לסירוגין..

אני מציין ש-מיכל הדלק מלא לחלוטין, אני לא יודע אם הנורה נדלקה תוך כדי נסיעה ,הנורה תמיד דולקת ואינה נכבית לסירוגין .

האם מישהו מכיר את התופעות האלו ואם יש איזו שהן המלצות מה לעשות?

פורסם

ביקרתי במוסך טויוטה היום ואמרו לי שם שאין שום בעיה ברכב ושזו "תקלה" שגרתית שנדלקת הנורה הזו לפעמים ללא סיבה, פשוט הבחור התחבר למחשב הרכב וביטל את מצב התקלה(לפי מה שהבנתי)

תודה..

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אחרי הרבה בירורים הגעתי למסקנה שזאת תופעה מוכרת בדגמים 2000-2002

וצריך לאפס את המערכת כלומר , לנתק את המצבר ולחבר חזרה.. ואם הנורה באמת דלקה סתם ,היא לא תדלק הרבה מאוד זמן(אצלי שנה כמעט)

בברכה רביד

• תוכן חדש...