Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, המערכת שלי תכלול את האלמנטים הבאים:

- פיוניר 8600

- MOREL PULSE 6.5

- MOREL PULSE 6X9

-ROCKFORD P4004

-ROCKFORD P1

רציתי להוסיף להכל קבל, אבל אני לא בדיוק בטוח אם אני צריך 1F, 0.5F, איזה אחד מומלץ?

יש לי פורד פוקוס, תודה.

פורסם

רציתי להוסיף להכל קבל, אבל אני לא בדיוק בטוח אם אני צריך

.

אתה לא.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אתה לא צריך קבל .

תקרא קצת בפורום תעשה חיפוש יש דברים שעושים לפני ששמים קבל.

לגבי קבל לפי כמות הRMS שיש לך במערכת אתה לא צריך מ500 ומעלה בד"כ אם כבר אז שמים וגם זה אחרי חיזוק 3 הגדולים .

פורסם

Giladiator,

גם אני מצטרף לדעתם של קודמי. אין לך צורך בקבל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לי קבל שעוד מאט יורד והולך חזרה לחבר...אני יכול להגיד לך מניסיון הוא לא מוריד לא היבהובי אורות ולא תורם כלום סתם פצצה עם מספרים אדומים שרצים בזמן באסים(ככה רואים אותה המאבטחים בקניון)....

לסיכום לא יודע מה אם אנשים אחרים לי הוא לא תרם כלל...עם קבל בלי קבל THE SAME SHIT NIGGA:|

פורסם

תגיד לי רק דבר אחד.. אתה מבסוט מהסאב?!

הוא עושה את העבודה לשביעות רצונך?

אם התשובה כן, אז אין שום צורך להשקיע כסף ולהחליף סאב שאגב לדעתי הוא פשוט סאב חמוד!

פורסם

כמו שbub אמר אם אתה אוהב אותו אז תישאר איתו...

אני הבנתי מהקריאה של ההודעה שלך שזאת מערכת שאתה הולך להביא ... לא אחת שכבר יש אצלך...

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הבנת נכון.

המערכת עברה את שלבי התכנון פחות או יותר, ואני על סף הבאת הציוד.

אבל אם תאירו את עיני על אחד האלמנטים אני אשמח לדעת.

פורסם
יש לי קבל שעוד מאט יורד והולך חזרה לחבר...אני יכול להגיד לך מניסיון הוא לא מוריד לא היבהובי אורות ולא תורם כלום סתם פצצה עם מספרים אדומים שרצים בזמן באסים(ככה רואים אותה המאבטחים בקניון)....

לסיכום לא יודע מה אם אנשים אחרים לי הוא לא תרם כלל...עם קבל בלי קבל THE SAME SHIT NIGGA:|

אני לא מצדד בהוספת קבל כי היה פה כבר ויכוח לגבי זה ואני יודע שבגדול הוא לא עוזר לבעיית חשמל

אבל מבחינת הבהובי אורות בבאסים חזקים הוא כן עזר לי. (כן אני יודע שזאת עזרה רגעית ולאורך זמן הקבל פשוט עובד עליך והבעיית חשמל נשארת ואפילו מתגברת)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מה התקציב שלך לסאב?

אם הוא 500 שקל ככה,

הייתי לוקח קיקר סי 12

או הולך לכיוון של יד שנייה וקונה משהו טוב יותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...