Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחחחח, הלוואי שהיינו גרים במדינה שפוייה.

מי שלא עוצר בעצור כי אין אף מכונית אחרת בטווח של קילומטר לא היה חוטף.

מי שעבר צומת בצהוב כי בדיוק התחלף עליו הרמזור בלי התרעה מוקדמת היה מתקבל בהבנה.

יש נסיבות מקלות לדעתי שצריך להכניס לכל חוק וחוק.

למעט על נהיגה בשכרות. אלה רוצחים שמחכים לקורבן.

ואלה שיש להם בימר ו-וולבו וכאלה- איכפת להם על הכסף שיעלה תיקון אחרי התאונה? בדרך כלל לא. לכן אלה שיש להם טרנטה נוסעים הרבה יותר באחריות(בדרך כלל! אל תתפסו אותי פה-לכל כלל יש יוצאים מהכלל).

וכולי וכולי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצור בד"כ מוצב במקום בו לפני הצומת אין לך זווית ראייה מספיק טובה כדי לשפוט אם יש או אין מכונית בטווח של קילומטר.

ועל מה שאמרת בקשר לבימר ו-וולבו..

נראה לך שמי שהשקיע מאות אלפי שקלים ברכב שלו לא אכפת לו מהרכב?

לדעתי דווקא מי שקנה רכב בכמה אלפים או אפילו עשרות בודדדות של אלפים - הוא הנהג המסוכן.

כיוון שהוא נוסע בטרנטה לא אכפת לו לקבל מכה פה ומכה שם, איזו שריטה מהצד הזה או מהשני.. חפיף.. גם ככה כולה טרנטה של כמה אלפי שקלים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אנשים שלא אכפת להם מהרכב - יקר או זול, לא משנה - הם לאו דווקא מסוכנים.

נכון, הם אולי יפתחו את הדלת וידפקו לך את האוטו מחוסר זהירות/אכפתיות, אבל זה לא גורם להם לעבור באדום או לא לעצור בתמרור עצור.

כשאדם עובר באדום זה לא כי הוא אומר לעצמו "מקסימום יכנסו בי, לא אכפת לי מהאוטו".

שני דברים שונים.

ניר

פורסם
איפה לכל השדים והרוחות אתה חושב שאתה חי?

ראית קצת יותר מידי סרטים לאחרונה.

נכון שמקורבים מסויימים "נהנים" מקצת הקלות, וגם זה לא תמיד עובר בלי ביקורת ציבורית, אבל מפה ועד "מבט מאיים אחד לשופט" הדרך עוד קצת ארוכה. טיפה'לה נסחפת.

וחוץ מזה - מחזק את דברי מר תעלול.

ניר

תעשה לי טובה ותפתח את העיניים OK?

זוכר את מקרה העו"ד והפונטו? איך היית קורה לזה? עו"ד עשיר ומקובמן טס ברחובות ת"א כאילו היו של אמא שלו, ר-ו-צ-ח בחורה צעירה שעמדה ברמזור אדום, בפונטו.

המשטרה, מהרגע שהם הגיעו למקום, דואגים לסלף את העובדות ולעווט את הראיות כדי לבנות לו תיק הגנה בבית המשפט, מה שהוא לא ממש היה צריך כי גם ככה חתם על עיסקת טיעון, חודשיים עבודות שירות ושלום על ישראל.

ומה כולם מתרגשים?!?! אפשר לחשוב שלמישהו נגרם נזק... אז פחות בחורה ענייה עם פונטו מעאפנה על הכביש... ביג דיל!!!

לצערי, במדינה שלנו החוק לא עיוור, הוא רואה מצויין. זרועות אכיפת החוק יודעים יופי במי הם יכולים להשתלח ועם מי לא כדאי להם להתעסק.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

תעשה לי טובה ותפתח את העיניים OK?

זוכר את מקרה העו"ד והפונטו? איך היית קורה לזה? עו"ד עשיר ומקובמן טס ברחובות ת"א כאילו היו של אמא שלו, ר-ו-צ-ח בחורה צעירה שעמדה ברמזור אדום, בפונטו.

המשטרה, מהרגע שהם הגיעו למקום, דואגים לסלף את העובדות ולעווט את הראיות כדי לבנות לו תיק הגנה בבית המשפט, מה שהוא לא ממש היה צריך כי גם ככה חתם על עיסקת טיעון, חודשיים עבודות שירות ושלום על ישראל.

ומה כולם מתרגשים?!?! אפשר לחשוב שלמישהו נגרם נזק... אז פחות בחורה ענייה עם פונטו מעאפנה על הכביש... ביג דיל!!!

לצערי, במדינה שלנו החוק לא עיוור, הוא רואה מצויין. זרועות אכיפת החוק יודעים יופי במי הם יכולים להשתלח ועם מי לא כדאי להם להתעסק.
ואם הוא היה נכנס בבחורה עשירה עם מייבאך זה היה עושה את זה יותר או פחות ביג דיל?

אני זוכר את הכתבה יום אחרי בידיעות אחרונות, רשמו שם משהו דומה ל"הג'יפ הגרמני הגדול והחזק מעך את המכונית האיטלקית הקטנה" כאילו שהאוטו הוא זה שאשם.

וזה שהוא עו"ד עשיר לא עושה אותו יותר או פחות אשם.

פורסם

כל אחד כאן מתעצבן וטוען שזה בלתי אפשרי וכולנו ניסע באופניים ואוטובוסים לאחר כמה שנים אם החוק יעבור.

סיפור ששמעתי, מעניין לקרוא:

מישהו נסע עם אשתו לשוודיה/פינלנד/נורווגיה - לא זכור לי בדיוק (אחת המדינות הנאורות הללו). נסעו בכביש בעיר עם נתיב אחד לכל כיוון, קו הפרדה רצוף באמצע. פתאום האישה רואה בית מרקחת ומבקשת מבעלה לעצור מהר, והיא חוזרת תוך חצי דקה.

הבעל עוצר, מחכה... עוברת דקה והאישה לא חוזרת... מציץ במראה המרכזית ושם לב שיש מכוניות מחכות מאחוריו. "כולם לבית מרקחת ?!". מוזר. הוא דווקא לא רואה שהבית מרקחת מלא באנשים.

אין צפצופים, אין כלום. האישה יוצאת אחרי כמה דקות טובות, והבעל מחליט לצאת מהאוטו לרגע ולשאול את המכונית מאחוריו למה כולם עוצרים. הרי אפשר לעקוף אותו, זה בדיוק שניה.

כששאל את הנהג המקומי למה הוא לא עקף, התשובה היתה משהו בסגנון "איך אפשר לעקוף ? לא חוצים קו הפרדה רצוף. אם עצרת, כנראה שהיתה לך סיבה טובה לעצור."

אז הם יקה-פוץ וחינכו אותם שקו הפרדה רצוף לא עוברים. אז הם לא עוברים. ככה זה נראה בכל תחומי החיים במדינות האלו ולכן הם נראים כמו שהם נראים ואנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.

ואצלנו ? אצלנו היו נכנסים בו מאחורה, חוצים את הקו-הפרדה בלי בכלל למצמץ (עזובת'ך לעצור ולראות, ישר לעקוף, זה בשוונג של הנסיעה וחבל לעצור). כי זה בעיר וכוסעמק על הנהג וכל אחד יקלל אותו לפחות פעמיים בזמן שהוא עובר לידו.

וכן, גם אני מן הסתם הייתי עובר את הנהג הזה ומקלל אותו. ס'אוחתוק-אמא-שלו-זונה. כי אני ישראלי.

בשוודיה אף אחד פשוט לא עוצר סתם ככה. היו מחפשים חניה, למשל.

היה פשוט מצחיק לראות כמה אנשים כאן מרימים גבה. "אבל חסום לי הנתיב, אני חייב לעבור את הקו הפרדה !!", "הייתי מתנגש בו אם לא !!". אתם קולטים שזה הקו מחשבה שלנו, ולא קודם כל לעצור ? מפחיד.

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah:

אותו סיפור גם בצרפת

נכבה לי אוטו במרכז עיר בורדו , והיתה מאחוריי שיירה של 20 מכוניות .

עמדתי במשך 3-4 דקות בניסיון להניעה , ולא נשמע צפירה אחת , וגם אף אחד לא ניסה לעקוף .

חינוך , חינוך , חינוך

:shock2::snipersmi
פורסם
:mm_yeah::mm_yeah:

אותו סיפור גם בצרפת

נכבה לי אוטו במרכז עיר בורדו , והיתה מאחוריי שיירה של 20 מכוניות .

עמדתי במשך 3-4 דקות בניסיון להניעה , ולא נשמע צפירה אחת , וגם אף אחד לא ניסה לעקוף .

חינוך , חינוך , חינוך[/QU

עכשיו , במחילה , דיברת שטויות. לא צפצפו מאחוריך כי פוחדים מהשוטר , מהשופט וגם מהנהג שילשין על הצופר ללא צורך . בניגוד לישראל , ההלשנה תטופל כמו שצריך . זה מה שצריך גם כאן .

OTE]

פורסם

זה פשוט לא נכון. אין צפצופים מיותרים במדינות האלה. בשביל מה להם ? זה לא תורם שום דבר. כולם אדיבים ומבינים שגם אם הם יגיעו דקה מאוחר יותר, לא יקרה כלום.

עוד דוגמא: מכר שלי סיפר לי שהיה במשחק כדורגל בבלגיה לפני כמה ימים. 50 אלף צופים, כולם נכנסים ב10 דקות, יוצאים ב10 דקות. בשירותים יש כניסה ויציאה. כולם מחכים בכניסה בטור אחד, ואחד אחד יוצאים ביציאה. אף אחד לא מתגנב לשירותים מהיציאה, והאמת ? הוא סיפר לי שתוך שנייה אתה משתין ויוצא...

ובארץ... שוב פעם - כדי להגיע בזמן למשחק צריך לצאת מהבית 3 שעות לפני... ואז רבים איתך אנשים על המקום, כי כוס אמא ואבא שלך על זה שאתה חי בכלל. בשירותים משתינים שעה ועל הזין אלה שמחכים בתור.

אבל מה... זאת ישראל. יש בה משהו כיפי ומיוחד :D

פורסם

^ספרד-אותו סיפור.

ערב חג המולד, פקקים מפה ועד קים ג'ונג איל. צפירה אחת לא הייתה.

התנועה זחלה אבל כולם חיכו יפה בתור בלי להידחף ובלי בטיח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...