Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעקבות התאונה הקשה שהתרחשה השבוע בגליל, שבה נספו שלושת בני משפחת חדד מצפת לאחר שנהג שיכור, שבאמתחתו עשרות הרשעות תנועה קודמות, התנגש ברכבם-מציע ח"כ גלעד ארדן (ליכוד) לשלול לצמיתות את רישיון הנהיגה של נהג שיעבור שלוש עבירות תנועה חמורות.

בכל זאת חבר כנסת, אז לא נקרא לו אידיוט (למרות שאם זה באמת נוסח ההצעה שלו, אז קשה להתאפק).

באמת תהיתי כמה זמן מהתאונה יעבור עד שאיזה לץ יצוץ עם פתרון קסם לתאונות הדרכים.

הרי תמיד אפשר

- להוריד מיסוי על רכבים כדי לעודד רכישת רכבים חדשים יותר (ובטיחותיים יותר)

- להשקיע בתשתית הכבישים, למשל בגדרות הפרדה

- להגביר אכיפה של החוקים הקיימים על עברות מסוכנות שקצת יותר קשה לאכוף ממהירות מופרזת

וכד', אבל למה להסתבך עם זוטות כאלה כשאפשר לצאת בהצהרות פופוליסטיות ושטחיות שיפתרו בהינף אצבע את בעיית תאונות הדרכים.

ניר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מציע שגלעד ארדן יאושפז בכפיה.

ובקשר לעבירות - לא יעזרו כל הגזירות, תאונות עדיין יהיו. פשוט המנטליות של הערסים פה לא מתאימה לנהיגה על רכב, זה יותר מתאים לרכיבה על חמור.

מה הקשר לערסים?

אני רואה אנשים עם מרצדסים,במוו,אאודים,שנוהגים בצורה שמתאימה לרכיבה על חמור.

ולעומת זאת אני רואה אנשים עם רכבים ישנים,מקרטעים שנוהגים כמו שצריך.

אל תשווה את מעמדו של הבן אדם ומצבו הכלכלי לצורת הנהיגה שלו.

לגבי גלעד ארדן - מחזק :)

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם

הבעיה החמורה באמת זה שאף אחד לא רוצה לטפל בבעיה אלה להראות לאנשים שהוא פותר אותה.

"מנהיגינו" חושבים שאם הם יצליחו להעביר הצעת חוק טיפשית כזו או אחרת הם יפתרו את הבעיה ודרכם לכיסא בקדנציה הבאה בטוחה.

לבעיה כמו תאונות הדרכים צריך למצוא פתרון משולב, לטווח ארוך שיעשה בשלבים ולא פתרונות בזק שיעשו קסמים.

במדינה בה מתחלף השילטון כל שבועיים והרבה יותר חשוב להראות לשכנינו כמה הזין שלנו גדול , תוכנית ארוכת טווח לא יכולה להתרחש.

רק תנועה פוליטית שתילחם בעזרת הכוח האלקטורלי שלה תוכל לשנות את המצב הזה ו"לסחוט" מהממשלה תקציבים לטובת טיפול שוטף בבעיה.

פורסם

הצעה מאוד מפגרת וחסרת כל שחר ותכלית. אם ההצעה באמת תעבור בפעם השלישית (למרות שקשה לי מאוד להאמין), בעוד כ-10-15 שנים, כולנו כאן נרכב על אופניים ונסע באוטובוסים. (כן, אני מודה באשמה, גם אני עברתי בחיי לפחות 3 פעמים קו הפרדה רצוף, לא מנהיגה פראית או חוסר סבלנות חלילה, אלא פשוט כי תנאי הדרך לא אפשרו לי להמשיך בנסיעתי ולא היתה לי ברירה אחרת). כמובן שלנסיעה בשכרות ולחציה באור אדום אין שום הצדקה - ולכן לא התייחסתי, אלא רק לקו הפרדה רצוף בלבד!

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מה הקשר לערסים?

אני רואה אנשים עם מרצדסים,במוו,אאודים,שנוהגים בצורה שמתאימה לרכיבה על חמור.

ולעומת זאת אני רואה אנשים עם רכבים ישנים,מקרטעים שנוהגים כמו שצריך.

אל תשווה את מעמדו של הבן אדם ומצבו הכלכלי לצורת הנהיגה שלו.

לגבי גלעד ארדן - מחזק :)

מישהו דיבר פה על מעמד כלכלי?

הערסים היום הם לא הערסים של פעם. היום המושג "ערס" לא קשור בכלל למעמד סוציו-אקונומי (נראה לך שיהיה למישהו שמוכר אבטיחים בסוכה כסף להונדה סיויק 95'?). זה גם לא קשור לרקע עדתי, יש ערסים אשכנזים, רוסים, ומה שאתה לא רוצה. ערס זה יותר מצב נפשי.

ואפרופו מרצדסים, במוו ואאודי, דווקא להם יש סגנון נהיגה יותר פרוע, אנוכי, ומסוכן. (הרי מה זה משנה, נדבר עם שלומו מהתחנה, הוא ייבטל את הדו"ח, אח"כ נזמין אותו לעל האש).

ולגבי גלעד ארדן - למה שלא ניתן לשוטר זכות לדפוק כדור בראש לכל עבריין תנועה?:2gunfire:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צריך להחמיר . ולגבי המקרים ה"בלתי אפשריים שלא לעבור בפס לבן " , הרי שאם החמרת החקיקה והאכיפה יהיו רציניות ולא מלאות חורים כמקובל בכנסת , משטרת ישראל , בתי המשפט והפרקליטות ,- אותו אחד שחונה בפס הלבן היום , לא יחלום לעשות את זה אם הוא לא רוצה שינוי רבתי במהלך חייו.

פורסם

איזה הצעת חוק הזוייה.

החוק הזה יוביל להגדלה רצינית בכמות המובטלים בארצנו הקטנטונת, מכיוון שתוך שנה רוב נהגי המשאיות וההסעות יאבדו את הרישיונות שלהם ויהפכו למובטלים.

פורסם

גם לי יש הצעת חוק, שח"כ פופוליסטים כמו ארדן לא יורשו להתקשר לעיתונאים כדי שיעשו להם יחסי ציבור בחינם שתי דקות אחרי שהם חשבו על הצעת החוק המטומטמת החדשה שלהם, שמנסה לקלוע לרוח אירועי היום ולכותרות הצהובונים ופונות לרגש של האספסוף המטומטם.

פורסם
עם משהוא שם למעלה בכנסת חושב עדיין שעונש כבד יותר מרתיע מישהוא אז שיתעורר. מחריפים את העונשים על עבירות תנועה כבר הרבה זמן - פלפון עבר ל750 ש"ח מהירות ורמזור שלילה במקום + מאות שקלים וליפעמים אלפי שקלים (משכורת חציונית במשק כ4200 ש"ח לא לשכוח, כלומר הכנס הוא 25% מהמשכורת לחצי מהאנשים העובדים),ולא לשכוח שאתה ממש עלול למות מחלק מהעבירות האלו, וראה איזה פלה - זה לא עובד.

דווקא נתת את הדוגמאות הלא נכונות.

הקנס על עבירת פלאפון ירד מ-750 ש"ח ל-500. מספר הנקודות נשאר (4) אבל עקב האינפלציה ריאלית זה ירד (אינפלציה בנקודות: צריך הרבה יותר נקודות היום כדי "לקנות" קורס או שלילה)

עבירת רמזור אדום היתה זימון למשפט עד שנת 1996 ומאז הוקל העונש לברירת קנס של 1000 שקל, כמובן ללא שלילה מנהלתית.

אלפי שקלים אתה משלם על העבירות האלו רק אם ביקשת להישפט ובזבזת ימי עבודה יקרים ושכ"ט עו"ד.

מי שמרוויח 4000 שקל לחודש לא יעלה לו אלפי שקלים כי (א) הוא לא יקח עו"ד לטיפול בעבירת תנועה, (ב) עלות יום חופש שלו היא בקושי 200 שקל, (ג) השופט ירחם עליו עקב מצב כלכלי ויגזור קנס מופחת במליון תשלומים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבעייה היא שכל אחד רואה את העבירות שהוא עושה כ"לא חמורות" - אחד חושב שפס הפרדה זה בסדר(גורם לתאונה חזיתית!) השני חושב שלגנוב אדום זה בסדר (תאונת חזית - צד), תמרור "עצור"... הבנתם את הרעיון.

אני חושב שאיפשהו בתחילת הדרך שחר איילון התחיל בכיוון "בריא" כפועל יוצא מזה שהוא אופנוען אבל "אור ירוק", הפופוליזם הישראלי, שר התחבורה שמתחלף יותר מהר מגרביו של ראש הממשלה, ועוד אי אילו גורמים - הביאו את המצב לכך שהיום יש רק הצהרות מפוצצות וחוקים דרקוניים ולא עבודת איכות אמיתית כדי להוריד נהגים מסוכנים באמת מהכביש.

הכביש שלי, הכביש שלכם, אבל הוא גם של אמא, אבא, סבתא מרים ודודה רחל.

ואף אחד אין זכות לסכן אותם ואותנו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הבעייה היא שכל אחד רואה את העבירות שהוא עושה כ"לא חמורות" - אחד חושב שפס הפרדה זה בסדר(גורם לתאונה חזיתית!) השני חושב שלגנוב אדום זה בסדר (תאונת חזית - צד), תמרור "עצור"... הבנתם את הרעיון.

אני חושב שאיפשהו בתחילת הדרך שחר איילון התחיל בכיוון "בריא" כפועל יוצא מזה שהוא אופנוען אבל "אור ירוק", הפופוליזם הישראלי, שר התחבורה שמתחלף יותר מהר מגרביו של ראש הממשלה, ועוד אי אילו גורמים - הביאו את המצב לכך שהיום יש רק הצהרות מפוצצות וחוקים דרקוניים ולא עבודת איכות אמיתית כדי להוריד נהגים מסוכנים באמת מהכביש.

הכביש שלי, הכביש שלכם, אבל הוא גם של אמא, אבא, סבתא מרים ודודה רחל.

ואף אחד אין זכות לסכן אותם ואותנו.

:mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

אני הצעתי הצעה דומה בשרשור על התאונה ההיא - וקפצתם עליי!

אני בהחלט בעד, אבל הבעיה היא שבישראל יש שני סוגי חוקים: חוקים לאזרחים הפשוטים

ח"חוקים" למקורבי שלטון ועברייני צמרת !

ראיתם את הרוצח מהתאונה ההיא?? מגה ערס שלא הייתם רוצים להתקל בו בסמטה חשוכה (או מוארת, למען האמת) נראה לכם שמישהו היה שולל לו את הרישיון?? (בלי קשר לעובדה שהיה משתין על השופט ועל החוק וממשיך לנהוג) מבט מאיים אחד לשופט ו....

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
אני הצעתי הצעה דומה בשרשור על התאונה ההיא - וקפצתם עליי!

אני בהחלט בעד, אבל הבעיה היא שבישראל יש שני סוגי חוקים: חוקים לאזרחים הפשוטים

ח"חוקים" למקורבי שלטון ועברייני צמרת !

ראיתם את הרוצח מהתאונה ההיא?? מגה ערס שלא הייתם רוצים להתקל בו בסמטה חשוכה (או מוארת, למען האמת) נראה לכם שמישהו היה שולל לו את הרישיון?? (בלי קשר לעובדה שהיה משתין על השופט ועל החוק וממשיך לנהוג) מבט מאיים אחד לשופט ו....

איפה לכל השדים והרוחות אתה חושב שאתה חי?

ראית קצת יותר מידי סרטים לאחרונה.

נכון שמקורבים מסויימים "נהנים" מקצת הקלות, וגם זה לא תמיד עובר בלי ביקורת ציבורית, אבל מפה ועד "מבט מאיים אחד לשופט" הדרך עוד קצת ארוכה. טיפה'לה נסחפת.

וחוץ מזה - מחזק את דברי מר תעלול.

ניר

• תוכן חדש...