Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בנושא קביעת דף הבית (my home page)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבת שלום.

לאחרונה צצה אצלי בעייה קטנה, דף הבית מסרב להשתנות בכל תוקף מה שלא ניסיתי בדיקת וירוסים לכל המחשב, בדיקה לרוגלות וכו' בעזרת ספייוור דוקטור אך הכל לשווא דף הבית מסרב להשתנות.

הבעיה היא כאשר אני נכנס לאפשרויות אינטרנט ומשנה לדף הבית שאני רוצה (וואלה) הוא משנה זאת ללא בעיה אך כשאר אינ ]ותח חלון חדש של הדפדפן הוא פותח לי את הדף הנוכחי (MSN). כל מה שעשיתי וניסיתי אפילו לקבוע את דף הבית דרך האתר אך הכל לשווא.

מישהו יכול לעזור ?

אני משתמש ב win XP SP2 , Norton AntiVirus 2006, spyware doctor

תודה.

פורסם

ובדיוק בגלל שאתה משתמש בכל אלה, אתה לא יכול להחליף.

מחק את נורטון, אין בו תועלת, ותבטל בשאר התוכנות את האפשרות לשמירה על דף הבית.

למה להתקין נורטון 2006?

פורסם

המקרה הזה קרה לי בעבר ואיכשהו זה הסתדר עם התוכנות האלו.

השאלה איך מסדרים דבר כזה ?

(ואני נאמן לנורטון עם כל מה שואמרים אליהם אני מאז גרסה 5.0 שלהם נמצא איתם ביחד)

פורסם

האם דף הבית שלך הוא הפורום?

אם כן, זו הסיבה, אין צורך שתשנה אותו.

אם דף הבית שלך הוא לא הפורום ואתה מנסה לשנות אותו לזה שהפורום כן יהיה דף הבית, אכן מדובר בבעיה חמורה מאין כמותה ולכן אתן לאנשים שמבינים בנושא יותר ממני להגיב.

:lol:

מוטי

פורסם

לדעתי בכל הגרסאות החדשות של מיקרו-סופט לווינדוס כבר מוגדר מראש שברירת המחדל לדף הבית היא הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

להיות נאמן לנורטון 10 שנים זה כמו להגיד "אבל אני לא מבין מה קרה, אני מטפל כבר 10 שנים באותו מוסך".

בדיוק אותו דבר.

פורסם
לדעתי בכל הגרסאות החדשות של מיקרו-סופט לווינדוס כבר מוגדר מראש שברירת המחדל לדף הבית היא הפורום.

משום מה אצלי מופיע עם הXP פורום סכינים למבינים...

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

ההגדרה האוטומטית לדף הבית לפורום שלנו היתה רעיון של ביל אחרי שנתקע עם הפיאסטה שלו בגלל קרבורטור סתום וקיבל המלצות לבעלי מקצוע.

יכול להיות שבעקבות חיפוש כללי המשחק "סכין תוקע" הוא הגיע לפורום סכינים למבינים, ושם לא חסמו אותו אז הוא מתנקם בנו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יתכן ומותקנת תוכנה שמונעת את שינוי דף הבית .

האם מופיעה התראה כאשר אתה מנסה לשנות את דף הבית ?

תנסה לשנות אותו דרך תוכנה ל - TUNE UP (שזה במקרה גם שם של תוכנה) , או דרך הרג'יסטרי .

אם לא - נסה לבצע את השינוי דרך מצב בטוח .

פורסם
יתכן ומותקנת תוכנה שמונעת את שינוי דף הבית .

האם מופיעה התראה כאשר אתה מנסה לשנות את דף הבית ?

תנסה לשנות אותו דרך תוכנה ל - TUNE UP (שזה במקרה גם שם של תוכנה) , או דרך הרג'יסטרי .

אם לא - נסה לבצע את השינוי דרך מצב בטוח .

שיחקת אותה (=עשית לי את השישי), הפעלתי במצב בטוח שיניתי וחזרתי לעבודה במצב רגיל והכל נשאר כרגיל. אני פדנט בקשר לדברים האלה ,הייתי בדרך לעשת פורמט לכל המערכת.

תודה מקרב לב.

פורסם
להיות נאמן לנורטון 10 שנים זה כמו להגיד "אבל אני לא מבין מה קרה, אני מטפל כבר 10 שנים באותו מוסך". בדיוק אותו דבר.
ל?ד?ע?ת??י ל?ה?יו?ת נ?א?מ??ן ל?נו?ר?טו?ן 10 ש??נ?ים ז?ה ב??ע?ר?ך? כ??מו? ל?ה?יו?ת נ?א?מ??ן למ?יק?רו?סו?פ?ט ב??ג?ל?ל ש?דו?ס ה?י?ת?ה מ?ע?ר?כ?ת ה?פ?ע?ל?ה י?צ??יב?ה ו?נ?ק?י??ה מ?ו?ירו?ס?ים.

או? ל?ה?יו?ת נ?א?מ??ן ל?א?ש??ת??ך? 50 ש??נ?ה ב??ג?ל?ל ש??א?ת??ה או?ה?ב ב??נו?ת 18. :lol:

• תוכן חדש...