Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ספויילר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמי יגאל בעל רנו 19 מנוע 1800, יש לי בעית אחיזה של הרכב במהירות גבוה (100-120)

רציתי לדעת האם הוספת ספויילר לאוטו יפטור לי בצורה מלאה או חלקית את בעיה (אם התשובה היא ממש ממש לא, יבקש לא לצחוק עלי)

נ.ב

מחפש הונדה אקורד EX (בלי שיפורים)

פורסם
שלום,

שמי יגאל בעל רנו 19 מנוע 1800, יש לי בעית אחיזה של הרכב במהירות גבוה (100-120)

רציתי לדעת האם הוספת ספויילר לאוטו יפטור לי בצורה מלאה או חלקית את בעיה (אם התשובה היא ממש ממש לא, יבקש לא לצחוק עלי)

נ.ב

מחפש הונדה אקורד EX (בלי שיפורים)

אפילו לא באופן חלקי (אלא אם כן זה ספויילר מקורי-ייעודי לרכב {כמובן שלא מדובר כאן על סופיילר תוספת מבחינת יופי} וגם אז זה היה מסייע במהירויות הרבה יותר גבוהות). במקרה שלך, הספויילר סתם יפגע לך במקדם הגרר וזה יתבטא בתצרוכת דלק מוגברת (אם כי יחסית זניחה).
פורסם

אם יש לך בעיה של אחיזה, הדבר הראשון שמומלץ לעשות זה להחליף את הצמיגים.

ואם אלו צמיגים חדשים, אז לבדוק שהם מחברה מוכרת ומסדרת צמיגים איכותית..

ולא סתם זבל סיני שזרקו על ה"ג'נטים".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אגב אני הרגשתי במהירויות של כ150 (מטר בשעה כמובן) שהזנב טיפה לא יציב, קרה לי רק פעם אחת על כביש מסויים שידוע לשמצה בגלל איזה לאנצ'יה.

בכביש אחר שאני נוסע בו לעיטים במהירות דומה זה עוד לא קרה לי.

מדובר על נסיעה בקו ישר והרגשה של חוסר בטחון מההגה, כאילו הוא קל מדי - בד"כ הוא דיי כבד במהירויות תלת ספרתיות.

(ניסאן אלמרה)

יש הסבריישן לתופעה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה לכול המגיבים,

אני חושב שעזרתם לי...כן אני באמת שקלתי לקנות ספויילר מקורי של רנו. עכשיו אני מבין שזה לא יעזור לי לבעיה שלי...

החלפתי צמיגים אחוריים ל"דנלופ" והקדמיים עדיין לא הוחלפו (הקדמיים נרכשו על-ידי הבעלים הקודמים של האוטו)

אני מרגיש רעידות בהגה..ואם אני רוצה לעבור נתיב במהירות זאת אני מרגיש שהאוטו לא ממש מציית..

יכול להיות שהבעיה היא כתוצאה מכך שהג'אנטים לא מקוריים?

פורסם

להגיד החלפתי לדאנלופ זה כמו להגי שהחלפת לסובארו.

עכשיו רק נותר לברר אם דיברת על האימפרזה1.5 או על הSTI?

או במילים אחרות, "דאנלופ" הוא שם של חברה, לחברה יש עשרות דגמים של צמיגים, אם אתה רוצה שנבין אז תצטרך "להשקיע טיפטיפה" ולרשום את הדגם המדוייק.

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ואם זה לא עוזר תעמיס משקל בתא מטען.

רעיון מעולה , שכחת להוסיף שזה חייב להיות משקל של חצי טון לפחות , ושיש להגדיל גם את סכום הפיצויים בפוליסת החיים.

מדובר על נסיעה בקו ישר והרגשה של חוסר בטחון מההגה, כאילו הוא קל מדי - בד"כ הוא דיי כבד במהירויות תלת ספרתיות.

(ניסאן אלמרה)

יש הסבריישן לתופעה?

התשובה בגוף השאלה - מודגש באדום לנוחותך.

תודה לכול המגיבים,

אני חושב שעזרתם לי...כן אני באמת שקלתי לקנות ספויילר מקורי של רנו. עכשיו אני מבין שזה לא יעזור לי לבעיה שלי...

החלפתי צמיגים אחוריים ל"דנלופ" והקדמיים עדיין לא הוחלפו (הקדמיים נרכשו על-ידי הבעלים הקודמים של האוטו)

אני מרגיש רעידות בהגה..ואם אני רוצה לעבור נתיב במהירות זאת אני מרגיש שהאוטו לא ממש מציית..

יכול להיות שהבעיה היא כתוצאה מכך שהג'אנטים לא מקוריים?

יכול להיות , ויכול להיות שזו בעייה של לחצי אוויר, איזון גלגלים, כיוון פרונט ועוד. גש לפנצ'ריה לאיזון גלגלים בתור התחלה (החלפה אם צריך) ואח"כ למכון פרונט , על פי הצורך.

אם אינני טועה , ספויילר (או כנף , איך שלא תקראו לזה :| ) , מיועד לרכבי הנעה אחורית , ולא קדמית .

טועה (כרגיל) . חפש את המאמר של מוטי בנושא. אין קשר לסוג ההנעה. מדובר על שינוי התצורה האווירודינמית של הרכב. במהירויות שצויינו ההשפעה אפסית.

פורסם

לאחר קראית המאמר של מוטי לגבי אחיזה וחקירה מעמיקה של הצמיגים שלי...(חחח) :

אחורי..(חדש, עברו איזון)

דנלופ- sp-30

tradewear 200

traction A

temp. B

170/70 r13

קדמיים...( לא יודע כמה ק"מ הם עברו, אבל לא נראים שחוכים)

GTRAPIAL- GT CHAMPIRO 70

tradewear 340

traction A

temp. A

אשמח לשמוע את דעתכם על הצמיגים...יכול להיות שהבעיה נגרמת על ידי הצמיגים...יכול להיות שרכב זקוק לכיוון פרונט וזה מה שיפטור את הבעיה?

פורסם
לך תלמד פיזיקה.
חחח...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

גם לי זה לא ממש נראה הגיוני...

להתחשב בעובדה שיש לי הנעה קדמית.

אבל, "שמר" אמר שזה רעיון מעולה...

אז אני כבר לא יודע.

אבל לא נראה לי שזה פתרון טוב בשבילי גם אם זה עובד וגם אם לא...

כי בשבילי צריכת דלק זה הכי חשוב..

חחח. כמו כול סטודנט, כול שקל חשוב...:lol:

פורסם

לך תחליף צמיגים למשהו נורמלי, אלה שציינת פשוט גרועים, באמת.

אח"כ - לוודא כיוונים (פרונט) בכל ארבעת הגלגלים.

אם אחרי כל זה לא הצלחת לראות שינוי יש שיטות לפתור את הבעיה שלך באופן אווירודינאמי אבל הן ממש לא המוצא הראשון.

הערה לכל מי שכתב על ספויילר מקורי - חבר'ס, זה הזמן לרדת מהאגדה האורבנית של שיפור האווירודינמיות באמצעות ספויילר או כנף מקוריים, רובם המוחלט נועד יותר לשיפור האווירודרמטיות.

מוטי

פורסם
אבל, "שמר" אמר שזה רעיון מעולה...

שמר גם המליץ להגדיל במקביל את סכום הפיצוי על ביטוח החיים שלך.

אם אתה סטודנט, כנראה שעברת מבחנים פסיכומטריים , ונתקלת במושג "היקש". נסה להבין את כוונתי.

אגב, אם לא תפסיק לכתוב בסגנון הנוכחי (חחח...) אאלץ לסדר לך תוספת משקל בדמות קוביית בטון אל היד המקלידה. אנא עקוב אחרי ההנחיות בשרשור אליו הפניתי אותך בהודעתך הקודמת , וכן קרא את כללי הפורום.

• תוכן חדש...