Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא חשב לבדוק היכן יוצרו הנורות? התקנתי לפני שנים נורה H4 מתוצרת צ`כית שהתפוצצה אחרי יומיים.

מאז אני קונה רק משל יצרן מוכר ולא קרה לי עדיין שהחלפתי נורה .

פורסם
דווקא ב 306 יש 4 נורות H7.

מה זה אורך חיים קצר?

תלו בדגם הפנס (שמן הסתם תלוי בדגם הרכב, XN\XR\XT\ST\XSI\GTI וכד', והמודל שלו).

כמדומני יש 2 או 3 דגמים לפנסים הללו, H4 רגיל, H7+H7 ואני חושב שפעם גם ראיתי H7+H1 אבל אני לא סגור על זה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
דווקא ב 306 יש 4 נורות H7.

מה זה אורך חיים קצר?

4 סטים בשנה באלמרה של חבר. מוגזם לכל הדעות.

נורות ראשיים אמורים להחזיק לפחות שנה.

פורסם

ולפעמים יש מיקרים שפגם ייצור/תכנון גורם לשריפה מוגברת של נורות H7.

בפונטו ספייס 2001 הנורות הראשיות H7 היו נשרפות בקצב של אפילו 3 חודשים לנורה. זה לא היה רק באוטו שלי אלא גם במכוניות אחרות מאותו דגם ושנה. לדעתי בשנתיים היחלפנו סביבות 4 נורות H7.

הפיתרון הגואל בא באחריות של רצון טוב מהחברה עם החלפת הבקלית האחורית של הפנסים הקדמיים לכזו שיש לה בחלקה העליון צינורית גומי מעוקלת מטה לשם איוורור. מתברר שהחום האדיר ששרר בפנס פשוט שרף את הנורות. אצלי אפילו אחד מהחיבורים שלהן נמס קלות.

כיוםהנורות מחזיקות הרבה הרבה הרבה יותר זמן במיוחד בשימוש בנורות איכותיות.

הבקלית המשופרת הוכנסה כסטנדרט לרכב בהמשך יחד עם נורות H1.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...