Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב וחג שמח,

לפני כחודש התחדשתי בפגו 106MKII בצבע כסף מטאלי,לרכב יש מאין שריטות קלות על שיכבת הלקה שלו אשר גורמות לו לאבד את הברק של הצבע שלו[ממש כאילו שטפו אותו בסקוץ של כלים.יש לציין שהשריטות ניראות בצל במקום חשוך ולא למשל בשמש או במקום מרובה אור-תופעה נורמטיבית כתוצאה מווקס/פוליש אבל לא במקרה שלי]

עכשיו,נאמר לי ע"י מספר אנשים כי ווקס יפתור את הבעיה הזוואו יטשטש את השריטות מהלקה שלי.

מנגד ,נאמר לי שווקס אינו בריא לצבע מטאלי ופוגע בו משמעותית ורק טיפול אצל צבעי רכב יעזור לי.

לכן אני זקוק ליד שלישית במתן יעוץ ,פתרון הולם מכל אילו שיש להם ניסיון בעניין.

תודה מראש,

אסף

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש מדריך של "איתמר ג'ורג'" בנעוץ, כל השאלות והתשובות בקשר לווקס,פוליש הן שם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118350

ווקס לצבע מטאלי אינו פוגע ההפך רק שומר על הרכב, יצרני הרכב ממליצים לעשות זאת.

בוקר טוב וחג שמח,

לפני כחודש התחדשתי בפגו 106MKII בצבע כסף מטאלי,לרכב יש מאין שריטות קלות על שיכבת הלקה שלו אשר גורמות לו לאבד את הברק של הצבע שלו[ממש כאילו שטפו אותו בסקוץ של כלים.יש לציין שהשריטות ניראות בצל במקום חשוך ולא למשל בשמש או במקום מרובה אור-תופעה נורמטיבית כתוצאה מווקס/פוליש אבל לא במקרה שלי]

עכשיו,נאמר לי ע"י מספר אנשים כי ווקס יפתור את הבעיה הזוואו יטשטש את השריטות מהלקה שלי.

מנגד ,נאמר לי שווקס אינו בריא לצבע מטאלי ופוגע בו משמעותית ורק טיפול אצל צבעי רכב יעזור לי.

לכן אני זקוק ליד שלישית במתן יעוץ ,פתרון הולם מכל אילו שיש להם ניסיון בעניין.

תודה מראש,

אסף

פורסם

אסף - הבעיה שאתה מתאר קיימת בדיוק אצלי, זאת מחלה בצרפתיות בגלל שכבת צבע דקה וחוסר טיפול בצבע בצורה נאותה (שימוש בכיסוי לרכב, ווקס מידי פעם).

אולי פוליש יפתור את הבעיה הזאת אבל אני בספק, בנוסף צריך נורא לעבוד בעדינות מכיון שמדובר בצבע מטאלי.

פורסם

פוליש עדין בטיפול נקודתי, כאשר מיד אח"כ עושים ווקס - לא יזיק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על "מומחה" באיזור חדרה שיכול לתת לי מענה מקצועי ונקודתי לבעייתי?

פורסם

הינה תמונה להמחשה :

אשמח לייעוץ בעיקבות התמונה,

בתודה מראש

P9243038.JPG

• תוכן חדש...