Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אין לי מושג למה אני שואל אתכם, האמת היא שכבר דנתי בנושא עם מספר גורמים שהביעו דעתם, אבל תמיד יש מקום לביאוס נוסף.

מה שקרה הלך בערך ככה:

לפני כחודש עמדתי מול לוח המבחנים במוסד הלימודים בו אני לומד סמסטר קיץ , על מנת לברר באיזו כיתה המבחן שלי, ניגשה אלי בחורה וביקשה ממני לתת לה לבצע שיחת טלפון מהמכשיר שלי.

נתתי לה, והיא סיימה ואמרה לי תודה רבה, אני המשכתי לחפש את השם שלי ברשימות, ואז היא התחילה לדבר איתי, מה אתה לומד פה, פה ושם סיפרה לי מה היא לומדת ושהיא רוצה לנסוע לחו"ל אחרי הלימודים, ושאר ירקות מהסוג הזה.

בסוף שיחה היא שאלה אותי אם אני יוצא מהמקום ועניתי לה שלא, כי יש לי מבחן, אבל שאלתי אותה למה היא שואלת.?

אז היא אמרה שיש לה הליכה של 10 דקות הביתה והיא רצתה שמישהו ילווה אותה כדי שלא יהיה לה משעמם.

אמרתי שוב שאני מצטער לא יכול כי יש לי מבחן, שאלתי אותה איך קוראים לה והיא שאלה אותי בחזרה , וזהו.

מאז ראיתי אותה פעם אחת בקושי , בלי יכולת לגשת ולדבר איתה.

אפשר לציין שהמבחן הלך לי גרוע מאד ,הוא לא קובע לי יותר מידי את ציון הקורס, והבחורה נראית ממש טוב.

ברמה של 1 עד 10,(10 הכי גבוה) עד כמה יצאתי חמור.?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחחח דווקא יצאת חייזר/נקבה.. גבר חושב עם הזיין מוזר שלא השתמשת בו ברגע הנתון.

:)

אבל דוגרי כל הכבוד לך! רק היית צריך לקחת ממנה יותר פרטים.

פורסם

יצאת פקק.

היה לך מבחן,סבבה תבקש ממנה את המספר פלאפון או טלפון בבית או את הכתובת בבית ואחרי המבחן מדבר איתה.

מצד שני אולי באמת היה לה משעמם?

רז

פורסם
שלום,

אין לי מושג למה אני שואל אתכם, האמת היא שכבר דנתי בנושא עם מספר גורמים שהביעו דעתם, אבל תמיד יש מקום לביאוס נוסף.

מה שקרה הלך בערך ככה:

לפני כחודש עמדתי מול לוח המבחנים במוסד הלימודים בו אני לומד סמסטר קיץ , על מנת לברר באיזו כיתה המבחן שלי, ניגשה אלי בחורה וביקשה ממני לתת לה לבצע שיחת טלפון מהמכשיר שלי.

נתתי לה, והיא סיימה ואמרה לי תודה רבה, אני המשכתי לחפש את השם שלי ברשימות, ואז היא התחילה לדבר איתי, מה אתה לומד פה, פה ושם סיפרה לי מה היא לומדת ושהיא רוצה לנסוע לחו"ל אחרי הלימודים, ושאר ירקות מהסוג הזה.

בסוף שיחה היא שאלה אותי אם אני יוצא מהמקום ועניתי לה שלא, כי יש לי מבחן, אבל שאלתי אותה למה היא שואלת.?

אז היא אמרה שיש לה הליכה של 10 דקות הביתה והיא רצתה שמישהו ילווה אותה כדי שלא יהיה לה משעמם.

אמרתי שוב שאני מצטער לא יכול כי יש לי מבחן, שאלתי אותה איך קוראים לה והיא שאלה אותי בחזרה , וזהו.

מאז ראיתי אותה פעם אחת בקושי , בלי יכולת לגשת ולדבר איתה.

אפשר לציין שהמבחן הלך לי גרוע מאד ,הוא לא קובע לי יותר מידי את ציון הקורס, והבחורה נראית ממש טוב.

ברמה של 1 עד 10,(10 הכי גבוה) עד כמה יצאתי חמור.?

היא רמזה לך ש... היא נדלקה עליך ואתה לא שמת לב אבל סרבת לה אז.. :-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יצאת נעל .

זה כמו שתנסה לסדר את דשבורד בצרפתיה ישנה - ניסיון ראשון , ניסיון שני ואח"כ נכנעים .

תנסה לתקן את הצעד אם אתה חפץ בכך .

פורסם

היית מרוכז במשהו אחר, לא נורא תבוא אחרת יותר טובה (מקווה)

אבל גם לחבר שלי זה קרה (והוא יצא חמור), יש לך בפאלאפון אולי את המספר שהיא התקשרה אליו?

Suzuki Jimny

פורסם

חמור בריבוע, עכשיו תכפיל ב 8 ותעלה בשלישית, מה יצא? יופי, זה אפילו לא קרוב!

בכל זאת, זה לא אבוד, תנסה לאתר אותה כאילו כבדרך אגב ותבדוק אפשרויות יעזור לך מעט בטחון עצמי...

אולי אנחנו נעזור לך.....כולנו ביחד כמו קבוצת תמיכה.

אבל אתה לא הכי אדיוט בעולם - אני מכיר אדם שבחורה נכנסה לשק שינה איתו באיזה טיול, אמרה שקר לה, הטמבל הכניס אותה לשק שינה והלך לישון.

בריאות לכולם!

פורסם

wonderd היו מקרים יותר גרועים...

אבל אתה לא הכי אדיוט בעולם - אני מכיר אדם שבחורה נכנסה לשק שינה איתו באיזה טיול, אמרה שקר לה, הטמבל הכניס אותה לשק שינה והלך לישון.[/
אין העומד בפני הרצון...אבל אם הרצון לא עומד? (זה אולי מה שהוא עשה?..ברח?!?)

Suzuki Jimny

פורסם
חמור בריבוע, עכשיו תכפיל ב 8 ותעלה בשלישית, מה יצא? יופי, זה אפילו לא קרוב!

בכל זאת, זה לא אבוד, תנסה לאתר אותה כאילו כבדרך אגב ותבדוק אפשרויות יעזור לך מעט בטחון עצמי...

אולי אנחנו נעזור לך.....כולנו ביחד כמו קבוצת תמיכה.

אבל אתה לא הכי אדיוט בעולם - אני מכיר אדם שבחורה נכנסה לשק שינה איתו באיזה טיול, אמרה שקר לה, הטמבל הכניס אותה לשק שינה והלך לישון.

ממה הוא עשוי איטונג? :drinking:

פורסם

טוב הסיפור עם השק שינה אוכל את הסיפור שלי ללא ספק..

יש לך בפאלאפון אולי את המספר שהיא התקשרה אליו?
שמע אני לא מהפריקים שהולכים ומחפשים בנרות.

אבל אני אשקר אם אגיד שלא חשבתי על זה.

בכל מקרה זה לא רלוונטי כי החלפתי עם מישהו מכשיר, והעברתי את ה SIM וכל ההסטוריה נמחקה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
טוב הסיפור עם השק שינה אוכל את הסיפור שלי ללא ספק..

שמע אני לא מהפריקים שהולכים ומחפשים בנרות.

אבל אני אשקר אם אגיד שלא חשבתי על זה.

בכל מקרה זה לא רלוונטי כי החלפתי עם מישהו מכשיר, והעברתי את ה SIM וכל ההסטוריה נמחקה.

בוא ננסח את זה בצורה אחרת..

אתה נדלקת עליה ? , אם כן אז מתי שהוא תפגוש אותה ותתחיל איתה :-D

• תוכן חדש...