Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני פחות משבועיים,קניתי 4 צמיגי פלקן 165/70/13 דגם sn 816. תאריך הייצור המוטבע-1306,כלאמר בני כחצי שנה.(שבוע 13 שנת2006 כלאמר מחודש מרץ.)

אתמול ראיתי במקרה כי על 3 מתוך 4 צמיגים, קיים מין "שקע" בצורת פס כמעט לאורך כל הדופן,אמנם כמעט בלתי מורגש, אך כאילו הדופן קיבלה מכה.

זה היה יכול לקרות בצמיג אחד, אך לא חושב שב-3 מתוך 4...

התקשרתי הבוקר לבעל הפנצ'רייה שממנו קניתי את הצמיגים,והסברתי לו את הבעייה,מתוך הנחה כי אולי בסידרה הנ"ל יש פגם בייצור.

הוא ענה לי כי כל צמיג חדש מיוצר בצורת "צינור" וכי בכל הצמיגים ללא יוצא מהכלל,מופיע השקע הנ"ל במקום החיבור של הדפנות,ואין לי מה לדאוג כלל.

אני אקפוץ אליו ביום שישי,שיבדוק אותם שוב, אך רציתי לשאול:

האם מישהו מכיר את התופעה?

אני חייב לציין כי לא נתקלתי בדבר כזה מקודם,גם לא בצמיגים הקודמים שלי.

תודה מראש

מופתע כל יום מחדש, ועדיין מתפלא למה לעזאזל...:shock:

פורסם

אני הייתי חודש אחד עם הצמיגים הנ"ל (לצערי, הם פשוט מפחידים), ולא ראיתי שום דבר מיוחד בצורה שלהם, נראו רגיל לחלוטין.

פורסם

היי

לצערי לא ציינתי מקודם כי 3 צמיגים יוצרו בשבוע ה-13 של 2006,ואילו הצמיג הרביעי יוצר בשבוע ה-14 של 2006-עימכם הסליחה.

כמו כן,לא שמתי לב לתאריך יצור של הצמיג הרביעי עד אתמול.הייתי בטוח שכולם מאותה הסידרה.

בצמיגים מהשבוע ה-13 קיימת הבעייה,ולכן חשבתי שאולי הסידרה הנ"ל אולי אינה בסדר.

דרך אגב, גם הצמיגים הקודמים שלי היו פלקן (אותו דגם),ודווקא היו בסדר גמור כמעט 4 שנים.

פורסם

לצערי אין לי מצלמה דיגיטלית שאוכל להעביר תמונה למחשב...

אך בכל אופן אין שום סימן לשיפשוף ליד ( לא נפגשתי עם מדרכה וכו').

מה שכן הצלחתי למצוא זה תמונה של צמיג מאותו הדגם-

השקע נמצא בדיוק בין הפס הקרוב לסוליה,ובין הפס הקרוב לג'אנט,בשטח החלק בדופן החיצונית של הצמיג.

מקווה שתעזור לקבל מושג...

תודה מראש.

rs0000004701jpg.2q7XFZ807giLheZB1OhsdF.full.jpg

• תוכן חדש...