Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו צריך לממן את הוצאות הממשלה הגרעונות שהם יוצרים ,מצד אחד נכון שנגנב רכב קונים חדש והמדינה גובה 50% מיסים ומצד שני כאשר המדינה מייבא רכבים דבר זה גורם להוצאת דולרים מהמדינה דבר המחליש את השקל ואת כוח הקניה ולכן זה מעצבן כיפליים

שי

אין בזה רק רע, זה תורם לתחלופה של רכבים על הכביש, ונכנסים רכבים בטוחים יותר וחדשים יותר. יש מלאי חלפים מקוריים במחירים שפויים יותר, מה שתורם לפעמים לבטיחות. בקיצור, לא הכל רע ברכב שנגנב.

פורסם

גם לא הכל רע באדם שנרצח.

תחשוב על זה: פחות מעמסה על הקופה הציבורית (יש פחות אדם לשלם לו קיצבת ביטוח לאומי בבוא היום), יש לנו יותר מקום לחיות בו, פחות פה להאכיל, פחות סיכוי לפיצוץ אוכלוסין... חיים יפים.

יאללה, בואו נמצא מישהו להרוג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לצערי,התופעה הזו כבר לא חדשה לי.

גנבו לקרוב משפחה רכב מיצובישי מאגנום לפני כחצי שנה, הגנבים דרשו ממנו כופר , הוא הודיע למשטרה(שכמובן לא עשתה כלום). לבסוף הוא קיבל רכב זמני מהביטוח.

תופעה מצערת ..

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

חברה אתם כל כך לא צודקים והנה לכם טיפה חומר למחשבה!תארו לכם שאתם נוסעים עם כל המשפחה בנחת במכונית כשלפתע חולפת לידכם מכונית גנובה במהירות ומסכנת אתכם ואחרייה ניידת משטרה.ועכשיו תארו לכם כמה רכבים גנובים יכולים לסוע לידכם כשאין אף ניידת משטרה אחריהם ואפילו לא תרגישו בכך וחלאן אני חותר?גנב רכב יעשה הכל בכדי לא להתפס גם אם הוא יסע על הגאנטים וברגע שניידת משטרה נוסעת אחריו אז הוא משתולל בטירוף ולא רואה אף אחד בעיניים ועלול לסכן את משתמשי הדרך!הרי אין לשוטרים אישור לירות ברכב או בגלגליו וזו כבר סוגיה אחרת של טמטום חוקתי!בכל אופן המשטרה לא יכולה לרדוף אחר רכב גנוב יש נוהלי מרדף מסודרים אבל השוטרים מכופפים אותם בכדי כן לרדוף ובלי שום קשר הרי למי אכפת בסופי של דבר אם הוא יקבל את רכבו לאחר גניבה במילא ישנה השתתפות עצמית והרכב כולו בטח חבוט וחבול אותנו מעניין רק הדברים שבאוטו ולא הרכב עצמו.המשטרה לא מקבלת שקל מחברות הביטוח אם נגנב רכב נהפוך הוא הרי למה הוקמה שוב יחידת "אתגר"במימון משטרת ישראל וחברות הביטוח?בכדי להשיב רכבים גנובים ולהלחם בתופעה הנ"ל אבל מה לעשות שאין לנו תפריווילגיה של שוטר בכל מטר בארץ?!לגבי זמני ההמתנה והקצין בתחנת כרמיאל אני מצדיק אותכם זהו חוסר מיקצועיות מוחלט!!

פורסם

יש לי פתרון (הזוי)

הלוואי שמישהוא ירים את הכפפה בסגנון כזה!

יש להקים 4 יחידות של המישטרה (צפון, מרכז, דרום, ירושלים)

לכל יחידה מסוק .

לאחר שהיחידה מקבלת קריאה על גניבת רכב ,

המסוק יעלה מיידית לאויר ויאתר את הרכב הגנוב.

ע"י מערכת כריזה (שתתוקן על המסוק) יבקש השוטר מגנב הרכב לעצור .

משלא נענה הגנב לעצור את הרכב ,

יירה המסוק טיל נ"ר (נגד רכב) .

הזוי אבל רלוונטי לארצינו.

ירון מאיר

פורסם

אז יש לי פתרון בשבילך, השכן שלי לפני שלוש שנים הקים חברה כושלת שפיתחה מצלמה מיוחדת שיודעת לזהות רכב בעזרת 3 משתנים, צבע, צורה ומספר.

והפטנט עבד (עד כמה טוב אני לא יודע) בכל מקרה כמו בהרבה חברות, נגמר הכסף ונזנח. אם זה היה יוצא לפועל, מספיק מספר קטן של כאלו בכבישים, וברגע זיהוי רכב שדווח כגנוב... הבנתם את ההמשך.

בכל מקרה, לפועל זה לא יצא.

פורסם
יש לי פתרון (הזוי)

הלוואי שמישהוא ירים את הכפפה בסגנון כזה!

יש להקים 4 יחידות של המישטרה (צפון, מרכז, דרום, ירושלים)

לכל יחידה מסוק .

לאחר שהיחידה מקבלת קריאה על גניבת רכב ,

המסוק יעלה מיידית לאויר ויאתר את הרכב הגנוב.

ע"י מערכת כריזה (שתתוקן על המסוק) יבקש השוטר מגנב הרכב לעצור .

משלא נענה הגנב לעצור את הרכב ,

יירה המסוק טיל נ"ר (נגד רכב) .

הזוי אבל רלוונטי לארצינו.

ירון מאיר

הכי הזוי בהודעה הזו זה שאין למשטרה כסף בשביל דלק למסוקים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...