Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר לי סיפור מידיעות אחרונות לפני כמה שבועות:

מישפחה בריטית רצתה לעלות לארץ.במיסגרת העלייה, המישפחה ביקרה פה כמה פעמים כדי לעשות סידורים נחוצים כמו קניית בית וכולי. הבעל (לא זוכר למה) שם 2 מיזוודות ותיק עם מחשב נייד על האוטו, חזר לפתח המלון או הדירה(לא צויין בעיתון) להיפרד מהמישפחה, וכשחזר לאוטו המיזוודות והתיק נעלמו.הבחור התלונן במישטרה.

מה אתם חושבים שקרה?

קצין בכיר החליט לעשות מזה "פרוייקט אישי", גייס קצת כח אדם, ותוך יומיים התיקים נמצאו.

פשוט מקומם.מה עם קצת יחס לאזרח הממוצע?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני רוצה להגיד לכם, שעם כמה שאני לא מחבב את משטרת ישראל, לפני יומיים נכנסתי לתחנה בכרמיאל, לבקש אישור על אבידה של לוחית רישוי, ומפקד התחנה אמר לשוטרים שלא יעקבו את האזרח ושיזדרזו, יפה נכון?

יודעים כמה זמן לקח לי לצאת בפועל מהתחנה? בדיוק שעה ורבע.

כי מהרגע שהקצין אמר להם שיזדרזו, כולם רצו אחורה קדימה כאחוזי אמוק, רצו מהר לחפש לי מישהו שיכול לקחת עדות (מדובר בלוחית רישוי שנפלה מהרכב), אחרי 20 דקות מצאו מישהו, הוא התיישב, התחיל לרשום עדות, ואז נגמר לו העט!

כן, ממש באמצע הכתיבה נגמר לו העט. טוב, צריך לחפש עט, מסתבר שאין עוד עט בכל תחנת המשטרה של כרמיאל, הוא עלה לקומה למעלה, ירד למטה, רץ אחורה קדימה, ואחרי רבע שעה!! מצא עוד עט, המשיך למלא את הדף, הוא מילא דף שלם של עדות לגבי הלוחית רישוי שנפלה לי, בסוף יצאתי אחרי שעה ורבע. אבל לא עיקבו אותי!

פורסם

מה אתה מתלונן?

כשגנבו לנו את הבורה, היינו 4-5 שעות בתחנת נתניה בגלל קצין מחורבן שלא היה לו בולבול לעבוד, אז הסתובב בתחנה כמו פורפרה ולבסוף אחרי שראה שאין מקום לכל ה-50 אנשים שהגיעו על גניבת רכב החליט שהוא בא לעבוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

זה מה שמקומם!!

לתת דוחות תנועה יש מלא כוח אדם

מוזר מאוד....

מבצעים " ואכפיות" שלא משנות כלום.

זה יש.

לעזור לאזרח משלם מיסים זה אין.

פורסם
יש למשטרה הוראה ברורה לא לעצור גנבי רכב. המדינה מרוויחה הון display_tb_blue_left_up.gif

מגניבות הרכב!!!

ולכן - זה ברור מאוד - היא לא נלחמת בהן.

תגובה מYNET

צודק או לא?

כבר הסברתי את זה אי אלו פעמים, זה תורם לכולם. בכל אופן, אני לא בטוח שמדובר בהוראה ברורה
פורסם

לפי דעתי המשטרה עושה את זה בכוונה.

רובנו קונים רכב(במקרה והוא חדש) בתקציב שנע בין 100 אלף ועד 200 אלף. כ50%(בארץ המס לכלי רכב הוא הכי גבוהה מבין "מדינות המערב") מהסכום הזה הולכים למיסים למדינה---> השוטרים מקבלים הוראות לא לתפוס גנבים--->אנשים קונים רכבים (אנשים מבוססים קונים רכב חדש)---> המדינה מרוויחה

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני חושב שהמשטרה מייצגת את פרצופה של המדינה ... (תסתכלו על ראשי המדינה)

זה פשוט עצלות ושווה לפנות למבקר המדינה על פשיטת רגל של ארגון שבטח גם אותו יפריטו בקרוב.

* יש שוטרים שהם יוצאים מן הכלל והם באמת באים לעשות הבדל בחיי הקהילה ולצערי הרב הם המיעוט *

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אני חושב שהמשטרה מייצגת את פרצופה של המדינה ... (תסתכלו על ראשי המדינה)

זה פשוט עצלות ושווה לפנות למבקר המדינה על פשיטת רגל של ארגון שבטח גם אותו יפריטו בקרוב.

* יש שוטרים שהם יוצאים מן הכלל והם באמת באים לעשות הבדל בחיי הקהילה ולצערי הרב הם המיעוט *

למה אתה חושב שמבקר המדינה טוב יותר משאר האנשים? הוא מפרסם בדו"חות שלו מה שאומרים לו לפרסם

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
לפי דעתי המשטרה עושה את זה בכוונה.

רובנו קונים רכב(במקרה והוא חדש) בתקציב שנע בין 100 אלף ועד 200 אלף. כ50%(בארץ המס לכלי רכב הוא הכי גבוהה מבין "מדינות המערב") מהסכום הזה הולכים למיסים למדינה---> השוטרים מקבלים הוראות לא לתפוס גנבים--->אנשים קונים רכבים (אנשים מבוססים קונים רכב חדש)---> המדינה מרוויחה

היה ריאיון אצל רזי ברקאי לפני כמה ימים, על מישהי שעשתה מחקר,

ולפי דעתה כל המדינה שלנו משמרת מן מצב חרא לציבור הישראלי, ככה שהיא משמרת את עצמה בשלטון.. (זה לא שמחר יקום מישהו לשנות משהו)

ככה שהתיאוריה שלך - די נכונה :-)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני אומר לפתוח ועדת חקירה בנושא,זה נראה די פופולארי בזמן האחרון...

אם פותחים ועדת חקירה אל מלחמה שבה נהרגו יותר ממאה אנשים (יהיה זכרם ברוך..) אז למה לא פותחים ועדת חקירה אל המשטרה ואל תאונות הדרכים, ימאך שמם של כל אותם המושחתים ברשות המדינה שלנו שיודעים רק איך לדאוג לתחת שלהם ולקבל כמה שיותר כסף...

צריך להקים מפלגה גרוזינית בממשלה שתתן בראש לכולם!!!

פורסם

מישהו צריך לממן את הוצאות הממשלה הגרעונות שהם יוצרים ,מצד אחד נכון שנגנב רכב קונים חדש והמדינה גובה 50% מיסים ומצד שני כאשר המדינה מייבא רכבים דבר זה גורם להוצאת דולרים מהמדינה דבר המחליש את השקל ואת כוח הקניה ולכן זה מעצבן כיפליים

שי

פורסם

רק תקראו את ה400 תגובות לכתבה בynet ותבינו כמה המצב שלנו פה בארץ הוא גרוע.

כמה המשטרה לא מסייעת לאזרח הקטן שרק רוצה תמורה לכספי המיסים שהוא משלם. אין מה לעשות חוץ מאשר לישמור יותר טוב על המכונית ולקחת את החוק לידיים! (משמר שכונתי למקומות ששורצים גניבות רכב)

יוגב

• תוכן חדש...