Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך אייזיק ברחובות 089471097

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי למה אתה ממליץ על מוסך כאפר ? אם תרצה לדעת על מעלליו פנה אלי בה"פ.

או עמוד מול חצרו וראה איך הבן אדם מוכר אישורי ברקס,ללא פירוק גלגלים.

נוסעים בחצר על כורכר,נותנים פעם ברקס ופעם הנד ברקס ומקבלים אישור.

אני דאגתי לפרסם את המוסך באתר של רפי לין ,ולאחר שרפי הבין במה מדובר,הפסיק גם הוא

להמליץ עליו.

ran055, פנה לחבר הפורום בני ל. אלוף באלופים,הוא גר ברש"לצ קל להגיע אליו.

אני מיד שולח לך את הטלפון שלו בה"פ.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בסוף הלכתי ולא החלפתי דראמים

נכנסתי "למוסך המרכזי" ב.א.ת ברחובות הלכתי לכיון המזכירה שם ושאלתי אותה על החלפת דראמים קידמיים (כמו שאמרו לי לפני חודש שעשיתי את הטיפול) אז היא עושה נשים פעמון ונעשה חריטה ולא כל כך הבנתי למה היא מתכוונת והיא אומרת שזה יעלה לי עם מע"מ 510 שקל לזוג. אז אמרתי לה בסדר מתי אפשר לבוא אז היא אומרת אם יש לך מזומן אתה יכול להכניס את האוטו עכשיו אפילו ובגלל שזה מזומן אז תביא רק 400 שקל. איך ששמעתי את זה ישר הבנתי שיש פה משהו מסריח ואמרתי לה שניה אני בא וברחתי כל עוד נפשי בי.

חזרתי למוסך שעשיתי את הטיפול לאוטו "המוסך המרכז" לשם לא רציתי לחזור כי פעם שעברה שעשיתי שם את הטיפול שאלתי אותם בטלפון והם אמרו לי שטיפול עולה 170 שקל בלי מע"מ אז אמרתי בסדר והנכסתי את האוטו בסוף התברר לי שזה עוד מע"מ עוד איזה 40 שקל ולא היה לי באוטו רגע אז אחרי ויכוחים ובלאגן הביאו את המנהל של המוסך והוא שחרר אותי בלי לשלם מע"מ. קיצר נעבור לעיקר המוסך שעשיתי אצלו את הטיפול. אמרו לי שם שאני צריך להחליף זוג דראמים בלי מע"מ 360 שקל.

אז היום שחזרתי אליו (הסגן מנהל שם שהתווקח איתי על זה שאני ישלם את המעם על הטיפול) אומר לי אין לנו דראמים לאוטו ישן כזה הוא אומר לי תסביר לי מה הבעיה אמרתי לו שאני מסובב את ההגה לא משנה לאיזה צד יש לי תיקתוקים בפניות והוא אמר לי בוא ניסע נראה קיצר עשינו נסיעת בדיקה אז הוא אמר לי אתה צריך להחליף ציריה 330 שקל בלי מע"מ (לא הבנתי למה הוא אומר ציריה וחבר שלו (שלא היה שם במיקרה) אמר לי בטיפול שאני צריך להחליף פעמונים דראמים והוא אומר לי שזה ציריה אז בסוף החלטתי לברוח גם מישם אמרתי גם פה יש איזה משהו מסריח (כי בטיפול לא אמרו יל כלום על ציריה ועכשיו הוא מזבל בשכל על ציריה. והוא אומר לי נחיף אחת בינתיים ונראה אם ימשיכו התקתוקים. אמרתי בסדר ואז אמרתי לו אני הולך להביא את הכסף וברחתי (כבר האוטו היה על הליפט) נתתי גז ונעלמתי באופק. ועכשיו אני מחפש מוסך שיבין את התקלה לא סתם יגיד שטויות וסתם ידחפו לי חלקים שאני לא צריך תודה.

פורסם

שאמרתי פה שצריך להחליף פעמונים אז אמרו לי שלא קוראים לזה פעמונים אלה, דראמים. (אמרתי על סמך בדיקה בטיפול)

פורסם

עשית סלט במושגים.

אין לך דראמים קדמיים.

בהחלט יתכן שהתקתוקים נובעים מציריה דפוקה. אחד מחלקי הציריה העיקריים הוא הפעמון, ויתכן שיש צורך להחליף אותו ואת המיסבים בתוכו. בדרך כלל מחליפים בציריה משופצת קומפלט בלי להתחיל להתעמק בדיוק איזה חלק גורם לבעייה.

הדיאגנוזה שקיבלת נשמעת על פניו סבירה, וכנ"ל גם המחירים.

פורסם

ran055, אתה מערבב חלב ובשר,מה אתה מק-דולנד ? :-D

מה זה "אמר לי בטיפול שאני צריך להחליף פעמונים דראמים ." אני בטוח שמכונאי לא יגיד דבר כזה.

אין קשר בין דרמים לפעמונים.

ברחת ממוסך ב.א.ת ברחובות ,ל"מוסך המרכז".זה כמו לברוח מהנחש למאורה של האריה.

מה אתה לא רואה אמנון לוי ?

האם התקשרת לבני ל. כמו שיעצתי לך ?

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
התקשרתי לבני ל. הוא אמר לי להתקשר אליו בערב (יום שלישי) וכמה עולה לעשות בדיקה לכל הסרט הרע הזה.?

בני מערבב אותך. היום יום רביעי.

פורסם

בואו נעשה סדר בבלאגן.

1 בטיפול אמרו לי שצריך להחליף פעמונים וזה עולה 400 שקל לזוג

2 יש לי תיקתוקים שאני פונה (לא בכל פניה אלה, בפניות שהגה מסובב קצת יותר מחצי הגה).

3 היתכן שזה גם ציריה הלכה? אני באמת שלא מבין מה אני צריך לעשות כעת?

• תוכן חדש...