Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על העזרה

ועכשיו אני צריך סיפורים לספר לשופט

מצ"ב מספר סיפורים אפשריים:

1. "כבוד השופט, הסעתי זוג חברים, אשת חברי הייתה בהיריון והשוטר התעקש להחשיב העובר בתור הנוסע הרביעי".

2. "כבוד השופט, חברתי לא הסכימה לעשות שלישיה ולכן חברי נאלץ להזמין מישהי להצטרף אלינו".

3. "כבוד השופט, נסענו לטייל עם חיית המחמד שלנו (גורילה) והשוטר מתעקש שמדובר בנוסע שעיר במיוחד (בן דודו של השוטר נראה 1:1 כמו גורילה ולכן הוא לא מאמין לי)".

איחלתי להולך הרגל לעתיד בהצלחה.

פורסם
בנושא של עד 2 נוסעים, בשביל לא לפתוח שרשור. אני וכמה מהחברה החלטנו ללמוד השנה ברחובות.

יג יד. אני יודע שההגבלה היא ל2 נוסעים,אבל אם אני אשלח בקשה למשרד הרישוי, לפחות לבן אדם נוסף,

יש סיכוי כלשהו שיאשרו?

חוץ מלעשות מעצמך צחוק, לא תשיג כלום.

פורסם
טוב מאד, סוף סוף המשטרה פועלת כמו שצריך..

רק חבל על האוטו אם הוא של ההורים.

פועלת כמו שצריך ? מה היא עשתה ? מנעה תאונות ? הפחיתה את הסיכון לתאונות בכבישים ואיזורים שידועים כמסוכנים ?

אההההה ! הורידה מהכביש נהג מסוכן שהסיע 3 חברים !!! מזל שלא יצאתי מהבית באותו היום - ממש סכנת נפשות.

איזה מן חוק דבילי. לא נותן שום דבר, לא מונע תאונות, ובקיצור - עוד חוק שנאכף כדי להרוויח עוד קצת כסף.

וחבל לבוא עם טענות ש"יותר מ2 אנשים מפריע לריכוז של נהג חדש". וואלה. זה נבדק מחקרית? ומה עם אבא שנוסע עם 5 ילדים ואשתו בMPV המשפחתית, והילד הגדול מעוצבן מאחותו, והתינוק רוצה לינוק וצורח, ואח שלו בכלל משחק בכדור באוטו כי משעמם לו בדרך לכינרת.

אבל עזוב - זה בכלל לא מתקרב לסכנה המטורפת של נהג חדש עם יותר מ2 אנשים באוטו.

פורסם

היו כבר מליון מחלוקות על זה שהחוק מרבה רכבים על הכביש, אבל אין מה לעשות מישהו היה צריך לעשות משהו כדי שיראו שהוא עובד, זה מה יצא.. נכון שזה חוק עקום אבל עדיין זה חוק וצריך לציית לו.

פורסם
בנושא של עד 2 נוסעים, בשביל לא לפתוח שרשור. אני וכמה מהחברה החלטנו ללמוד השנה ברחובות.

יג יד. אני יודע שההגבלה היא ל2 נוסעים,אבל אם אני אשלח בקשה למשרד הרישוי, לפחות לבן אדם נוסף,

יש סיכוי כלשהו שיאשרו?

תראה ידוע שכל המדינה חייה בפרוטקציות אבל אני חושב שקצת הגזמת,יגידו לך באמת כל הכבוד שאתה רוצה לקחת את החברים שלך אבל עוד 100 אלף צעירים רוצים גם...:wink:(ואני חלק מהם)

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

הסיכויים שרשיונך לא ישלל שואף ל-0.

מנסיון עם חברים אחרים שנתפסו, הקנס הוא 3 חודשי שלילה + 750 ש"ח.

חבל שאנשים נתפסים על שטויות, באמת חבל (ומסוכן כמובן).

פורסם

חבל? מה חבל בזה?!

כולנו מכירים את זה, אנחנו יושבים וחושבים לעצמנו רגע, אנחנו עומדים לבצע עבירה שהעונש עליה ידוע לנו רוב הזמן.

אם נדבר בפלאפון - 500 ש"ח.

אם לא נחגור חגורה - 250 ש"ח.

אם ניקח עוד כמה חברה ככה על הדרך שאנחנו נהגים חדשים אז כנראה שישללו לנו.

כאשר אנחנו מחליטים לבצע את העבירה במודע ובידיעה מה העונש ותופסים אותנו אנחנו ישר מתעצבנים ומאשימים את השוטר/המשטרה כולה/ משרד התחבורה/בן לאדן ומי לא?!

למה?

הרי ידענו שאסור, ידענו מה העונש - אז מה אתם בשוק מזה?

שנאמר: Don't do the crime if you can't do the time...

פורסם
אם נדבר בפלאפון - 500 ש"ח.
אתה לא מעודכן אה? :-D

ובקשר לחוק של ה2 הוא דבילי לכשעצמו אבל הוא עדיין חוק וחבר שלי קיבל חודשיים שלילה על זה שהוא סיע 3 באוטו.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

יאני יודע שההגבלה היא ל2 נוסעים,אבל אם אני אשלח בקשה למשרד הרישוי, לפחות לבן אדם נוסף,

יש סיכוי כלשהו שיאשרו?

יש יותר סיכוי אם תביא מכתב מאמא.

זה מה יצא.. נכון שזה חוק עקום אבל עדיין זה חוק וצריך לציית לו.
ממש לא חוק עקום.

בימקום שיהרוג 4 ואת עצמו אז רק 2 ואת עצמו.

וחוצמזה פחות 2 אנשים זה 2 וחצי מכוניות קדימה :hihi:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז בא נגיד, כמו שרשמת -היה לך רשיון!!!

וממחר אתה תעלה לאוטובוס עם עוד 4 אנשים.

ומיום ראשון תתפלל שהשופט יהיה עדין איתך!

ירון מאיר

למה להיות אכזריים??? אתה יודע איזה הרגשה יש עכשיו לאותו בנאדם?? זה ממש כאילו אתם שמחים לאיד וזה לא הפעם הראשונה

פורסם

קח עו"ד. אצלי חבר שהיה במצבך, ובדרך ביצע עוד כמה עבירות תנועה, נשפט על הסעת מעל 2 נוסעים. הוא קיבל קנס ושלילה על תנאי ללא שום שלילה בפועל. זה אמנם היה עוד לפני שיצא חוק החרמת המכוניות לפועל, אבל אני מאמין שעו"ד טוב יוציא אותך גם מזה ללא שלילה וללא שום פרוצדורה נוספת כמו טסט ותאוריה.

ROOONEEYY

פורסם

"אל תבכה כמו ילד על טעיות שעשית כמו גבר!"

אמרו חכמים ממני גאן בפורום

מלכתחילה ידעת שאתה צפוי לעונש, אתה בחרת להתעלם מהחוק ( אין זה משנה אם החוק הגיוני או לא, הוא מוגדר כחוק).

כעט תשלם את העונש.

כאן מתחילה הבעיה שלנו כחברה, הזלזול בחוקים והמחשבה ש"אני תמיד צודק".

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם
יש יותר סיכוי אם תביא מכתב מאמא.

ממש לא חוק עקום.

בימקום שיהרוג 4 ואת עצמו אז רק 2 ואת עצמו.

וחוצמזה פחות 2 אנשים זה 2 וחצי מכוניות קדימה :hihi:

החוק הזה מגיע מהנחה מאוד מאוד מטומטמת לפיה ייצאו פחות אנשים.

בפועל לא יוצאים פחות אנשים, אלא יותר מכוניות.

מתמטית יש לך שטח נתון (כבישי מדינת ישראל לצורך העניין) ומספר אנשים מסוים שיוצאים לבלות, ככל שאתה תגדיל את מספר המכוניות אתה מגדיל את הסיכוי לתאונה.

מסיבת סיום של כיתה י"ב לצורך העניין, שכבה נתונה של 400 תלמידים, במצב הקודם היה אפשר להסתפק ב-80 מכוניות בלבד, במצב הנוכחי אתה צריך 134 מכוניות.

הגדלת ב-60% את מספר המכוניות שנוהגים בהם נהגים צעירים.

יותר מזה, אם אחוז הנהגים השיכורים מתוך הנהגים הצעירים הוא קבוע (בפועל הוא עולה, אבל נגיד שהוא קבוע), הגדלת ב-60% את מספר הנהגים השיכורים.

עד כמה החוק נראה לך הגיוני עכשיו?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...