Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

יש לי רנו מגאן

ויש לי בעיה במזגן אני מפעיל על את המזגן

יש את המתג של ההדלקה מ1 עד 6 בעוצמה

ושומעים שהמדחס נכנס לפעולה עם זה אין בעיה

אבל לא יוצא אויר.. כאילו משהו חסם את הכניסה של האוורור

איך בודקים את זה?

פורסם

המפוח הפנימי לא פועל כנראה,תבדוק פיוזים ובמידה והם תקינים התקלה כנראה במפוח עצמו או בנגד מהירויות שהמחבר שלו נחרך.

פורסם

בדוק נתיכים. באים הנתיכים תקינים יש לך בעיה בנגד המהירות של המפוח, אשר מותקן במאגן על המאורר שנמצא מתחת למגב השמאלי (צד נהג) מאחורי קיר האש, (קיר אש = פח שמפריד בין תא נהג לתא מנוע) להחלפתו צריך לפרק יחידה פנימית ,מחיר של נגד מקורי כ 1200 ש' + פ.ה יחידה + גז ,הסיפור מגיע לכ 2000 ש' . או לקנות חלק מפירוקיה ותגיע לכ 1200 ש'.

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אם אתה שומע שהמאורר הפנימי שבתוך המכונית כן פועל אך לא יוצא אויר מהפתחים אז או שמסנן אויר המזגן (מסנן אבקת פרחים) סתום ויש להחליפו או שמע' דלתיות כוון זרימת האויר אל הפתחים מקולקלת.

נא עדכן אם אתה שומע המאורר הפנימי פועל או לא.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...