Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנאדם (?) שמתעלל בבעלי חיים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברחוב איזה בנאדם חולה בראש שיש לו בעיה עם כלבים וחתולים (עבר לגור ברחוב לפני איזה שנה ומשהו).

אני אישית ראיתי פעם אותו בועט באיזה כלב קטן של איזה מבוגרת שגרה ברחוב , או בכל מיני חתולים.

אתמול "הצדיק" הזה הולך ברחוב בדרך לבית כנסת והכלבת לברדור של שכן שלי (מי שמכיר אותם יודע איזה כלבים טובים הם) כנראה נבחה או משהו כזה , הוא החליט שהיא הבהילה אותו והוציא עליה אקדח ורצה להרוג אותה ואיים על אחד החברים של הבן שלו שהוא יהרוג גם אותו.

בקיצור שכן שלי והבן שלו (הוא בדיוק חזר בבוקר מהצבא) העיפו אותו משם במכות.

החוצפן הזה עוד העיז והגיש תלונה במשטרה עם תקיפה כבייכול שהם תקפו אותו.

אחרי שהבנו ברחוב שהוא חולה בראש נזכרנו שלפני כמה חודשים אחד השכנים מצא את הכלב רוטווילר שלו מת באיזה בוקר, לקחו את הכלב לבדיקה והתברר שהוא אכל חתיכת בשר מורעלת .

אני לא בא להגיד שזה הוא אבל לאור ההתנהגות שלו אני לא פוסל שזה הוא.

גם לי יש כלב והמטומטם הזה עוד יכול להחליט שגם הוא מפריע לו .

יש למישהו עצה מה אפשר לעשות ,להתלונן בצער בעליי חיים או משהו כזה למרות שאין הוכחות לדברים שהוא עושה (יש עדים לזה שהוא איים באקדח )?

אם פעם אני יראה אותו עושה משהו דומה לכלב שלי באותו רגע אני הולך אליו ושובר לו את שתי הרגליים .

פורסם

לך תרסק לו את הפרצוף המסריח שלו!

תתעד את המקרים, גש למשטרה תספר על המצב וגם לצער בעלי חיים בהקדם האפשרי.

בן אדם כזה צריך להיכנס לכלא!

יש לי ברחוב איזה בנאדם חולה בראש שיש לו בעיה עם כלבים וחתולים (עבר לגור ברחוב לפני איזה שנה ומשהו).

אני אישית ראיתי פעם אותו בועט באיזה כלב קטן של איזה מבוגרת שגרה ברחוב , או בכל מיני חתולים.

אתמול "הצדיק" הזה הולך ברחוב בדרך לבית כנסת והכלבת לברדור של שכן שלי (מי שמכיר אותם יודע איזה כלבים טובים הם) כנראה נבחה או משהו כזה , הוא החליט שהיא הבהילה אותו והוציא עליה אקדח ורצה להרוג אותה ואיים על אחד החברים של הבן שלו שהוא יהרוג גם אותו.

בקיצור שכן שלי והבן שלו (הוא בדיוק חזר בבוקר מהצבא) העיפו אותו משם במכות.

החוצפן הזה עוד העיז והגיש תלונה במשטרה עם תקיפה כבייכול שהם תקפו אותו.

אחרי שהבנו ברחוב שהוא חולה בראש נזכרנו שלפני כמה חודשים אחד השכנים מצא את הכלב רוטווילר שלו מת באיזה בוקר, לקחו את הכלב לבדיקה והתברר שהוא אכל חתיכת בשר מורעלת .

אני לא בא להגיד שזה הוא אבל לאור ההתנהגות שלו אני לא פוסל שזה הוא.

גם לי יש כלב והמטומטם הזה עוד יכול להחליט שגם הוא מפריע לו .

יש למישהו עצה מה אפשר לעשות ,להתלונן בצער בעליי חיים או משהו כזה למרות שאין הוכחות לדברים שהוא עושה (יש עדים לזה שהוא איים באקדח )?

אם פעם אני יראה אותו עושה משהו דומה לכלב שלי באותו רגע אני הולך אליו ושובר לו את שתי הרגליים .

פורסם

"תנו לחיות לחיות".

את אלטמן אוהבת מאוד את הטיפוסים הללו.

מאחל לכאלה את הכתוב בספר מלכים א' , פרק כ"ב , פסוק ל"ח.

פורסם

"ו?י??ש??ט?ף א?ת-ה?ר?כ?ב ע?ל ב??ר?כ?ת ש??מ?רו?ן, ו?י??ל?ק?ו? ה?כ??ל?ב?ים א?ת-ד??מו?..."

מדהים - יש לך פסוק שמתאים גם לפורום מחשבים בת'רד שקשור למסעדות דרום אמריקאיות מומלצות?

פורסם

רק על זה שהוא שלף אקדח בנסיבות הללו צריכים להחרים לו אותו במשטרה עד שהסוגיה הזאת תיפטר...

ובאמת תפנה לכל אירגון אפשרי בקדר להתעוללות בבע"ח

דרך אגב באיזה עיר אתה גר?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני זוכר שפעם בחדשות היתה כתבה על אנשים שתפסו את אחד השכנים מהרחוב שלהם מנסה להרעיל את הכלב שלהם. הם הכניסו לו מכות טוב טוב ואח"כ גם לקחו אותו למשטרה.

למרבה ההפתעה, מסתבר שדוקא גלגלי הצדק פעלו בכיוון הנכון (בניגוד למה שבד"כ קורה במדינה הזאת) : הבנאדם הורשע בבימ"ש, רק שאני לא זוכר איזה עונש נגזר עליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

"קראתי באיזה ספר שהיה איזה בנאדם ששלף נשק על אנשים אז אחרי זה תפסו אותו ופוצצו אותו ברמה שהוא לא יכל להחזיק יותר אקדח, את האקדח אגב העלימו. כמובן שלא יכלו לתפוס אותם כי להם היה אליבי ולא היו שום טביעות אצבע ושום דבר."

אין כאן שום רעיון או המלצה - רק סיפרתי מה קראתי בספר.

אתה כמובן יכול לתהלונן במשטרה - הנשק ילקח מהאיש והוא ישלח כנראה לבדיקה פסיכיאטרית+מעצר בית על איומים או משהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בכזה מקרה יש רק דבר אחד לעשות , לאסוף הרבה עדים לטובתך , לתפוס לו יד שאיימה עליך או חס וחלילה שלפה אקדח , להניח אותה בכוח על הרצפה ובעזרת לבנה או משהו ממש כבר וגס לתת לו בשניצל על היד עד שהיא מאבדת אנטומיה , הוא כבר לא יאיים או ישלוף אקדח .

אנשים כאלה פשוט צריך ללמד אותם מהו סבל , ואם יש לו מחלת נפש אמיתי אז פשוט לנסות לפעול בדרכים אחרות כמו תלונות ובית משפט וכאלה .

בערך בסגנון הזה , רק לשתי הידיים ! מצטער אם התמונה קשה מדיי .

*** עריכה - התמונה הוסרה. מי שמעוניין לצפות בתמונות דומות מוזמן ללכת לביקור שם. ***

ים long time no

פורסם

ואני מכיר מקרה (בן יותר מעשור) בו מישהו רוקן שתי מחסניות בכלב שעיצבן אותו ולא עשו לו כלום. שבועיים אחרי זה הוא רוקן שתי מחסניות בתוך בנאדם חף מפשע שלא עשה לו דבר. כיום הוא יושב במוסד סגור, אבל זה כנראה מוכיח שבנאדם יכול להיות מעורער בנפשו יותר ממה שנדמה, ואם הוא מאיים על חיות, לך תדע מתי זה יגיע לבני אדם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רק על זה שהוא שלף אקדח בנסיבות הללו צריכים להחרים לו אותו במשטרה עד שהסוגיה הזאת תיפטר...

ובאמת תפנה לכל אירגון אפשרי בקדר להתעוללות בבע"ח

דרך אגב באיזה עיר אתה גר?

אני מכרמיאל.

תבינו את האבסורד פה המפגר הזה הוא שוטר לשעבר ובגלל זה יש לו נשק (הוא לא מבוגר כל כך סביבות ה-35 ) , הוא יודע קצת חוקים והוא מנסה לסובב את זה שייצא כאילו שהשכנים שלי תקפו אותו .

המפגר הזה חשב שהוא ירים אקדח ויאיים על מי שבא לו , שני חברים שלי (הבנים של השכן) הם בסיירת מובחרת בצבא , תוך שנייה העיפו לו את האקדח מהיד ואבא שלהם כבר פיצץ אותו.

חבל שלא הייתי בבית הייתי מצטרף אליהם.

בגלל שהוא הושפל ככה הוא רץ למשטרה וניסה לסובב את זה.

בנתיים זה לא הגיע אליי בגלל זה אני לא ישתמש באלימות נגדו למרות שבכיף הייתי עושה זאת.

מה שכן נפנה לכל מיני עמותת ונבדוק איתם מה אפשר לעשות נגדו.

פורסם
"תנו לחיות לחיות".

אתי אלטמן אוהבת מאוד את הטיפוסים הללו.

מאחל לכאלה את הכתוב בספר מלכים א' , פרק כ"ב , פסוק ל"ח.

תיקון קטן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ומה היה קורה אם היה נפלט לו כדור או יותר בזמן שהם "פיצצו" אותו במכות?

או אפילו "בדרך" למכות הוא היה מהתרגשות/לחץ לוחץ פתאום על ההדק?

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...