Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המרצדס יושבת לי כאן לפני הבית עם חשד כבד לאטם ראש פרוץ בראש שבצד הנוסע.

בבדיקת Leakdown שנעשתה במוסך נמצא שצילינדרים 2 ו-3 מאבדים קומפרסיה והמנוע גם נשמע רע מאוד כשהוא מונע (הנענו לרגע קצר, רק כדי להעלות על הטריילר שלי).

שאלתי היא, בהתחשב בעובדה שיש לי את הכלים והיכולת, האם שווה להתעסק עם המנוע ולנסות להחזיר לחיים?

האם יש למישהו נסיון בעבודה על הרכב הנ"ל (בני? דניאל?)?

הסיבה העיקרית שאני שוקל אם בכלל לנסות לעבוד על האוטו היא ששוויו כשהוא עובד דומה למדי לשווי החלקים במידה ואחליט לפרק אותו לגורמים ולמכור אותו בחתיכות באיביי, בסה"כ הבודי וכל החלקים בתוך תא הנוסעים במצב מצויין..

מוטי

פורסם

אין לי ניסיון עם מרצדס ספציפית , אבל מניסיון עם עבודה מתחת לביית עם רכב אחר התהליך לא מסובך יותר מדי

ודורש כמה ימי עבודה ( כמה שעות בכל יום )

אם יש לך את הזמן והרצון לזה - ויש לך אהבה מיוחדת לרכב הזה אז זה כדאי .

אם אתה לא מתכנן לשמור עליו והוא שווה במצבו את אותו הסכום שיהיה שווה כאשר יהיה תקין אין סיבה מיוחדת להיכנס לפרויקט כזה.

פורסם

שלום.

מר tuval הנכבד מיכיון שהרצון שלך טוב אבל הנסיון גרוע אל תציעה הצעות שאין לך מושג בהם!!!

שלום מוטי לפי הדגם אני מסיק שמדובר במנוע 8 V .

והיה ולהך לך פקונג ראש אתה בצרה רצנית ולמה?

המנוע והראש הם מאלומניום חרה ומתוך נסיון כאשר תנסה לפתוח את ברגי הראש ויש שם בלי עיין הרע שלוש שורות בכול ראש כול הסיכוים שתישבור את כול הברגים בפתיחה כי האבנית חגגה שם הכול-מניוקה.

בסופו של דבר תעלץ להוציע את המנוע ולתת לבעל מיקצוע לקדוח את כול הברגים מבלי לגרום נזק לראשים או למנוע ובשורה תחתונה תכין ים כסף.

בנוסף לזה מערכת הטימינג גם מסובכת וגם דורשת כלים וחולצים מיוחדים שלדעתי אין לך.

אם הרכב יחודי ובמצב טוב שווה לתקן אם לא הכול פתוח לשיקולך.

אם אתה יכול לצרף תמונה של הרכב בשביל הסקרנות סבבה.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אהלן בני -

אכן מדובר ב-V8 בנפח 4196 סמ"ק, כשצילינדרים מס' 2 ו-3 הם בראש שבצד הנוסע.

עוד לא פתחתי כלום נכון להרגע אבל במבט כללי נראה כאילו המנוע אכן מאלומיניום מהיסודות לפנטהאוז אם כי הלכלוך מכסה אותו כמעט לגמרי.

חילוץ ברגים לא ממש מפחיד אותי כמו גם קדיחה והברזה של הראש, את שניהם ביצעתי כבר בעבר בהצלחה.

מצורפות תמונות של הבהמה מבחוץ ועוד אחת מתחת למכסה (מינוס הפילטר והתיבה).

מוטי

MBZext.jpg

MBZrr.jpg

MBZmotor.jpg

פורסם

עשיתי את זה במנוע מרצדס 280 (שש טורי) במגרש החניה של הבית שלי לפני כ 15 שנה. הברגים של הראש אכן נתקעו, ואכן הייתי צריך לשלוף את כל המנוע, לקחת לבית מלאכה כדי שיוציאו אותם. זה לא ממש מסובך ולא ממש קשה - רק גוזל זמן.

אין לי מושג לגבי הערך הכלכלי של האוטו הספציפי בארה"ב, אבל כואב לי הלב לחשוב שתפרק מכונית כל כך יפה בשביל תקלה כל כך קלה לתיקון.

נמרוד

פורסם

אל תתעסק החלקים יקרים הברגים דורשים החלפה יהיו גם השלכות על שאר המערכת (הראש בצד השני)

טיימינג מסוג שרשרת שאם היא נופלת פנימה אתה בבעיה פרק את האוטו עדיף גם שה420 נוסעת היא רחוקה מההתנהגות והתאוצה מה500

רק בית מצערת תוכל למכור ב400 דולר יש לחלפים ביקוש והולכים הרבה

יגאל

פורסם

חבר'ס, האוטו שווה גרושים גם במצב נוסע, למעשה, על תיקון התקלה הנ"ל רצו במוסך מעל אלפיים דולר כשמרצדס כזו במצב נסיעה ניתן לקנות בפחות :oops:.

האוטו לא מעלה אצלי שום סנטימנטים ואין לבעל הרכב ולי שום בעיה מצפונית לפרק אותו לגורמים ולמכור אם זו תהיה הדרך להרוויח עליו את מקסימום הכסף האפשרי, הבעלים של האוטו צריך את הכסף כדי לקנות מכונית אחרת שתשרת אותו ליומיום וכל רגע שהרכב הזה שוכב אצלי הוא רגע שאין לבעלים אוטו להתנייד.

כמו שציינתי, יש לי את הכלים והיכולת לבצע, אם יש מישהו שיכול לתת הכוונה לגבי ביצוע העבודה עצמה או יודע איזה כלים מיוחדים נדרשים לביצוע אני אשמח לשמוע.

מוטי

• תוכן חדש...