Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעזרו לי - מיואש מלחפש 106 XSi ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לטחון מים ?......

באמת קשה למצוא 106XSI שמורה ו"מפונקת", אותו כנ"ל לגבי 205GTI, אני לא אעיד על הרכב שרז מוכר כי אני לא מכיר אותו אישית,אבל ממה שאני מתרשם הוא מאוד פדנט,כך שאני בטוח שמי שיקח ממנו את הרכב יהנה לאורך זמן.

לגבי ה-XSI שרז אמר שפורסמה למכירה,אני משער שהוא מתכוון לזאת שאני פרסמתי,אנשים שמכירים אותי יעידו שהרכב שמור ומטופל ללא שום שיקול של כסף (ולראייה כל מה שפירטתי שהחלפתי בחדש, הרוב היה מתוך פדנטיות,לא מתוך זה שהרכב לא יכל לנסוע).

אבל הבעייה היא לא למצוא רכבים מושקעים ושמורים,הבעיה היא שאנשים רוצים לקנות אוטו שמור ומטופל אבל במחיר של שני שנתונים מתחת וגם אז רוצים 3K מתחת למחירון.

אני אישית השקעתי ברכב ה-ר-ב-ה מעבר לשווי המחירון שלו (לא אגזים ולא אשקר אם אומר שהשקעתי ברכב כפול מהמחירון שלו), לכן גם המחיר גבוה מהמחירון.

לבחור שמחפש לקנות,כמו שכבר אמרו לך ב-PSI, יש לך יותר מדי דרישות יחסית לסכום שאתה מוכן להשקיע, יהיה לך מאוד מאוד קשה למצוא XSI\ראלי עם יד נמוכה מ-5-6 וק"מ נמוך,ומנוע שעובד פיקס והכל תקין,ובמחיר נמוך....

קנייה של רכב היא אחת מ-2 אופציות:

1.או שיש לך מספיק כסף להשקיע ולקנות בדיוק מה שאתה רוצה.

2.או שאין לך מספיק כסף ואז אתה------> מתפשר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,

אתה צודק במאה אחוז לדעתי או שיחסוך טיפה או שייתפשר או שיחפש עם הרבה סבלנות ואולי הוא ייפול על אותה זקנה יד ראשונה שהוציאה את הרכב מהחברה ולא יודעת מה יש לה ביד..:-D

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אין לך לב ? אתה מבקש לגזול מאותה קשישה את ההשקעה שלה עבור פנסיה שתאפשר לה לחיות ברווחה את שארית חייה?

XSIכן.. עכשיו היא יכולה לקנות את היאכטה שעליה חלמה כל חייה לאחר שתמכור.

תרשה לי לומר לך משהו בענין(וגם לפותח השרשור)

בבנין ליד בית הורי יש אדם מבוגר(מעל 70)שכל חייו נהג רק אלפות,האדם מאוהב קשות.

לפני 3 שנים רכש 147 חדשה יפיפיה,ואני וחברי צפינו בו בעיניים דומעות כאשר הוא דופק ושורט כל פינה אפשרית באוטו,בסמל"ט לא הצליחו לתקן את המכות אז החליפו חלקי פח והרכב נראה כמו הפולו הצבעוניות שהסתובבו בזמנו ברחבי הארץ.

אני אומר שצריך לחוקק חוק שכל רכב עם אוריינטציה ספורטיבית ששייך לזקן יועבר מיד לידי החוק!:-)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כמו שכבר נאמר פה, או שיש לך מספיק כסף ואתה קונה אקזמפלר שמור בהרבה!

או שיש לך מעט כסף ואתה מחפש את הזולה וה''שמורה'' וזה משהו שפשוט לא קיים!

יש רכבים או יקרים במצב ראשוני טוב או שמור או מושקעים או רכבים זולים במצב קקה! אין כזה דבר מציאה! מציאות נחטפות!

אני לא אומר שהמחירים מוצדקים וגם לרוב רואים 106\205 שמורות והכל שהמחיר שלהן ''גבוה'' עומדות הרבה זמן בלוח כי הקונה מאמין שהוא לא פראייר לקנות אחת יקרה כאשר יש לו את אותו דגם שנשמע ''טוב'' בהרבה פחות! כאן הטעות של האנשים! שוב אומר אין כזה דבר מציאה, אתה קונה בזול אתה משקיע המון המון כסף ברכב, את אותו הכסף שהשקיע זה שמוכר ביוקר! ותאמין לי אף אחד לא מבקש את סכום הקניה שלו + ההשקעה כי זה הזוי, אז בקניה של האקזמפלר היקר אתה רק מרויח!

חבל שאנשים לא יודעים את זה! אני אוכל את זה על בשרי והטיפשות שלי עדיין גורמת לי לפזול לכיוון רכבי ספורט ב 10K (AX למיניהן) ולחשוב גם שיש מציאות! יש אנשים עם כושר שכנוע טוב אבל שוב מציאות לא נמכרות בזול ומציאות נחטפות!

סורי על החפירה פה ושם...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תודה רבה חברה,

אני חושב שאני אבדוק את הראלי שנת 95',

אולי יתמזל מזלי ...

אם יש לכם הצעות, דברו איתי ...

106 ראלי דור I - שכרון חושים

פורסם

סתם אנקדוטה.

מה זה נתונים טובים ?

הרכבים האלו 10-11 שנה על הכביש... פחות מיד 4 - אל תצפה יותר מדי למצא - זה בונוס נחמד - אבל לא דרישת MUST - כי מה לעשות - זו המציאות של רכב בגיל הזה.

פחות מ150 אלף קילומטר - גם אל תצפה למצא כ"כ - זה הממוצע קילומטרים (בצד הנמוך של הסקאלה) של רכב בארץ...

אחרי שעברת את 2 המכשולים האלו בדרישות הלרוב לא הגיוניות - תפנים כמו שאמרו לך - אוטו ספורטיבי זול - אי אפשר למצא.

אין מה לעשות.

אחת שמורה לרוב תמחר במחיר יותר גבוהה.

אז או שמחכים , או שמתפשרים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

או שמתפשרים ומשקיעים את ההפרש בתיקון ליקויים שבאו עם האוטו.

לדעתי כדאי עוד קצת לחסוך ולקנות משהו מטופל.

הרכב של עידן לדעתי הוא מציאה למרות המחיר הגבוהה :idea:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...