Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

\בעבר מוטי המליץ לי על קוני.

אחר כך מוטי המליץ לי על קפיצים של גראונד קונטרול מהסוג הזה:

http://www.ground-control-store.com/products/description.php/II=44

בחוזק 350 מקדימה ו 275 מאחור.

מחר אני מקבל את הקפיצים, המיאטה והקוני נפרדו לשלום.

עכשיו אני מחפש מיאטה חדשה וכמובן רוצה לחדש את הפרוייקט.

אז הבולמים יש לי שלושה אופציות:

קוני צהוב - כמו שהיה, מתאים לנסיעה בגובה רגיל והנמכה של עד 35 מ"מ. נראה לי האופציה הכי טובה כיוון שביומיום אני מתכוון לנסוע בגובה המקורי, הנמכה תגיע רק לפני ארועים.

קוני מקוצר - יכול להנמיך עד 45 מ"מ אבל חייב להיות מונמך מההתחלה - בעייתי אצלי שרוב הזמן האוטו יהיה בגובה מקורי

קוני FSD הבנתי שזה משהו חדש של קוני שלא בטוח אם יש בכלל למיאטה.

הבחור טוען שזה משפר את הביצועים וגם את הנהיגה. אני קצת בספק על דברים שאני לא מכיר.

מחר הייתי רוצה להזמין את הבולמים.

דעתכם ...

פורסם

לא ידוע לי על ייצור של FSD למיאטה.

בלי שום קשר, זה שיש אפשרות למשחק בגובה לא אומר שאתה אמור לשחק איתו.

הרעיון הוא למצוא את הכיוונון הנכון ולעזוב אותו שם - בכל פעם שאתה משחק עם הגובה אתה משנה את כל כיווני הגלגלים האחרים - הם קשורים ביניהם.

מוטי

פורסם

מה שמעניין אותי זה למצוא שני כיוונים:

אחד לגימקנות - שם הרכב יכול להיות נמוך ככל האפשר (האם 35 מ"מ זה באמת הגבול של בולמי קוני הרגילים :?: (

השני ליום יום ולדריפטים - ביום יום גם ככה נמוךלנסוע עם המיאטה וכבר גירדתי בליטה בכביש איתה (בולטת במיוחד חייב לציין... ), לא לדבר על רווח בין הרכב למדרכה .

יש אפשרות למצוא שני גבהים שונים או שאני אצטרך לעשות איזון פרונט אחרי כל שינוי :?: והכיוון לכל הגלגלים :?:

מבחינתי לשנות כיוון לגימקנות בודדות זה אופציה קיימת, אפילו שהייתי מעדיף שלא...

פורסם

ניב תמיד הולך כמה צעדים קדימה ובמקביל :-)

אני יודע שכבר שמחת על פחות מתחרה אחד ב MDC אבל יש סיכוי סביר לשיבוש התוכניות ;-)

מקווה להודעות משמחות בקרוב...

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

בכיף, תאמין לי.

תאונה שמשביתה רכב של משתתף זאת לא בדיוק הדרך המועדפת עליי לנצח 8-)

(פינצ'ור צמיגים בבוקר של האירוע לעומת זאת...:twisted:)

ניר

• תוכן חדש...