Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר רהיט נט ברשת - מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מישוה כאן מכיר אולי את אתר רהיט נט? rahit.net?

אני נתקלתי בו במקרה בחיפושינו אחר חדר שינה ולא הצלחתי למצוא שום ביקורות/תגובות עליו. מה שהכי מלחיץ אותי בו זה שיש להם איזה מענה קולי בחברה חיצונית שלוקחת הזמנות - וחוץ מזה הם לא יודעים כלום. כבר פעמיים השארתי הודעה שאני רוצה פרטים נוספים לגבי זמן אספקה שלא יכלו לענות לי הטלפניות ועדיין לא חזרו אלי.

בקיצור אשמח לתגובתכם.

אגב האופציה המסתמנת כרלוונטית כרגע היא חנות רומס ROOMS בירושלים ששם קיבלנו יחס ממש נחמד מהמוכרת שנותן לך תחושה של ביטחון בלב, אפילו אם תשלם קצת יותר...

אם מישהו מכיר את החנות הזו גם אשמח לתגובתכם...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

כלל אצבע, לא קונים דברים שמעורבת בהם "תחושה" מאתרים באינטרנט...

למה? כי אתה יכול להזמין ספה והיא ניראה ממש פיצוץ, אבל כשאתה יושב עליה היא רכה/קשה מידי... כנ"ל לגבי מיטות וכו'...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש נקודה בדבריך. ספה לא היתי מזמין מהרשת בלי לשבת עליה קודם.

מה שכן חדר שינה MDF הם די סטנדרט וכבר ראינו את אותם חדרים ב3-4 חנויות. התחושה של חדר השינה תלויה בעיקר במזרון - שאותו קונים באמת בחנות ולא ברשת.

כאן מתווסף לי החשש של האמינות ושיהיה לי עם מי לדבר במקרה הצורך...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

שוב, עניין התחושה מיצטרף לכאן...

בחנות אתה יכול ליראות את איכות החיבורים, איכות החומר וכו'...

בהרבה מקומות אתה יכול ליראות ציפוי שמתחיל להיתקלף במוצרי תצוגה, חיבורים זולים שזזים וכו'.. היות וזו תצוגה הרבה אנישים באים, יושבים, נוגעים וכו'... מדד טוב לאיכות...

בקיצור, שווה ללכת למקום טוב, לשלם עוד 500 ש"ח ולא להיצטער...

אגב, אני קיבלתי מאבא שלי מיטה שהוא קנה בממישהו שסבא שלו ניפטר, מיטה מעץ מלא של פעם... שיפצנו אותה וכיום היא ממש אחלה. רק החלפתי מיזרון....;)

אם אתה אוהב את הסיגנון הזה, לך על זה... רהיטים לעוד 100 שנה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לפעמים יש דילים טובים בחנויות.

יש איזושהיא חנות בבאר שבע שההורים שלי מאז שהתחתנו קונים הכל מישם והוא עושה להם הנחות.

פעם אחת אמא שלי ראתה מזנון+שולחן+ארון לסלון שהמחיר שלו נשק ל- 15 אלף ש"ח אבל הוא מדהים, מעץ מלא ולדעתי שווה כל שקל אבל זה היה כבד עליהם אבל אמא שלי החליטה שזה המזנון שהיא רוצה.

ההורים שלי נכנסו יום אחר אליו וראו שהוא מחליף קולקציה.

הם לקחו את המזנון מהתצוגה (לא היו עליו שריטות ומכות, חדש לחלוטין!) ב- 7000 ש"ח.

אני מאמין שיש גם חנויות במרכז/ירושלים :wink:

פורסם

כן, לא יאומן איזה הבדלי מחירים יש בתחום הזה...

כרגע אנחנו לא מחפשים עץ מלא כי גם ככה לא בטוח שהמיטה הזו תמשיך איתנו הלאה.

אבל הבדלי מחירים לאותם מוצרים בדיוק בחנויות שונות - פשוט מטורף... גם בריהוט וגם במוצרי חשמל.

...Carpe Diem

פורסם

צביקה, שים לב שלעיתים ההפרש במחיר הוא בין סוג א' לסוג ב', ואתה לא יודע את זה אפילו לפעמים - נותנים לך אפשרות להתמקח, "אחלה" מחירים, ולפעמים אתה מקבל סוג ב'.

כמו שאמר גילי, תמיד כדאי לשלם קצת יותר ולקבל סחורה טובה שתחזיק יותר זמן.

פורסם

לא קונים רהיטים ברשת - אלא אם כן הלכתם לחנות פיזית לראות (וסביר ששם גם ימכרו לכם במחיר של האינטרנט, אז בשביל מה לרוץ?)

אותו כנ"ל לגבי חוברות של חברות כרטיסי האשראי.

אגב חבר שעבד ב"מכרז של המדינה" סיפר לי שהמחירים שרהיטים השיגו במרכז היו בין 25% ל-50% משווי השוק, ולמרות הכל היו הרבה מאד אנשים שהעדיפו לשלם 5% ביטול, ולבד שיפנו להם את הרהיט מהבית...

מסקנה: לא קונים לפני שרואים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, טוב אז לסיכום ענין בסוף קנינו בחנות בירושלים ששמה "רומס" עד כה היינו פשוט מרוצים ממה שראינו שם ובמיוחד מהיחס של המוכרת שהיה אחלה+. נקווה שיהיה טוב ונקבל את הריהוט בזמן :D

תודה על כל העזרה והעצות חבר'ה,

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...