Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם אני יכול להפיק צלילים יותר חדים מהסאב שיש לי, הבנתי שרוקפורד טובים בעניין הזה אבל המצב הוא כזה:

יש לי Kicker C12 ומגבר Dalco 1400 עם פנל של פיוניר(לא זוכר את הדגם אבל הוא ממש חדש, עם שלוש יציאות למגבר), ויש לי קומפוננטים של JBL מקדימה.

אני רציתי לדעת איך מכוונים את הצליל של הסאב שיהיה יותר חד ו"דופק" מאשר באסי ועמום.

ועוד שאלה, האם אתם חושבים שהמגבר Dalco 1400 נותן לסאב שלי 150 RMS או שהוא לא מגיע לזה? עם גישור כמובן של שני ערוצים ביחד.

תודה מראש.

פורסם

השאלה אם התיבה מתוכננת במדיוק לסאב?

לכל סאב יש נפח מסויים של ליטרים שהתיבה שלו צריכה להיות.

תבדוק באתר של קיקר כמה ליטר אתה צריך ותבדוק במחשבון של אוטוסאונד כמה ליטר יש לך בתיבה

ואז תראה אם היא מתאימה כי לפעמים טיבה שמתוכננת לא טוב תשמע לא טוב

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אוקיי אני אבדוק קודם את הכיוונים במגבר.

אם הבאס לא חד מספיק גם אחרי הכיוון, וכשאני מגביר את הסאב הווליום של הסאב עולה אבל כל "בום" נמשך יותר זמן, זאת אומרת שהתיבה קטנה או גדולה מידי?

ומה משנה החור בתיבה?

פורסם

שיחקתי עם הכיוונים של הסאב מהמגבר וזה לא עוזר לגבי חדות, אני חושב שהוא בסדר מבחינת חדות אבל אני תמיד מחפש עוד, מה אתם ממליצים לעשות?

פורסם
שיחקתי עם הכיוונים של הסאב מהמגבר וזה לא עוזר לגבי חדות, אני חושב שהוא בסדר מבחינת חדות אבל אני תמיד מחפש עוד, מה אתם ממליצים לעשות?

תקנה סאב מקצועי יותר, אתה לא יכול לבקש מפיאט להיות לפרארי, אתה מחפש יותר תשקיע יותר . אין אפס בדברים האלה

פורסם
תקנה סאב מקצועי יותר, אתה לא יכול לבקש מפיאט להיות לפרארי, אתה מחפש יותר תשקיע יותר . אין אפס בדברים האלה
לא יכולתי ללהגיד את זה טוב יותר...

You can't make something out of nothing.

זו בדיוק סיבה שאם מבקשים ממני לתאר את התחום של האודיו לרכב במשפט אחד - אני תמיד אומר: "בור בלי תחתית, אבל כיף בטירוף".

שי.

פורסם

אם הבאס לא חד מספיק גם אחרי הכיוון, וכשאני מגביר את הסאב הווליום של הסאב עולה אבל כל "בום" נמשך יותר זמן, זאת אומרת שהתיבה קטנה או גדולה מידי?

?

באופן תאורתי,יבש על הנייר-בהחלט מדובר על מצב שבו נפח התיבה רב מדיי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לא יכולתי ללהגיד את זה טוב יותר...

You can't make something out of nothing.

זו בדיוק סיבה שאם מבקשים ממני לתאר את התחום של האודיו לרכב במשפט אחד - אני תמיד אומר: "בור בלי תחתית, אבל כיף בטירוף".

שי.

מרגיש בדיוק כמוך.

התחלתי לפני שנה עם מגבר בוס אלף ו6X9 של פיוניר עם סאב רוקפורד ועברו אצלי מאז שלוש רכבים

5 מגברים 5 קומפוננטים 2 6X9 6 סאבים ורק עכשיו אני מתחיל להיות מרוצה מתוצאות ועדיין בראש מציק לי שצריך לשדרג אין מספיק טוב.

פורסם
מרגיש בדיוק כמוך.

התחלתי לפני שנה עם מגבר בוס אלף ו6X9 של פיוניר עם סאב רוקפורד ועברו אצלי מאז שלוש רכבים

5 מגברים 5 קומפוננטים 2 6X9 6 סאבים ורק עכשיו אני מתחיל להיות מרוצה מתוצאות ועדיין בראש מציק לי שצריך לשדרג אין מספיק טוב.

וואו... הסכמה. זה לא קורה לי הרבה :-D.

פורסם

על איזה סאב חד אתם ממליצים? אומרים שרוקפורד טובים בעניין. אם כן אז איזה? אני מכיר את ה150 וה200 RMS שלהם(לא זוכר דגמים), השחור זה ה150 והאפור 200.

אני מחפש סאב שיתן "פצצות" חדות כאלה ולא רק צלילים עמומים ומרעידים(גם אבל לא רק).

איזה סאב טוב בעניין? ואיזה תיבה מומלץ בשבילו?

ומה אתם אומרים אם אני אוסיף פיוניר 6X9 מאחור(אין לי בכלל רמקולים מאחור), יש לי רק קומפוננטים JBL מקדימה וסאב קיקר C12 עם מגבר Dalco 1400 וHU של פיוניר חדש עם 3 יציאות למגבר.

האם פיוניר 6X9 הגרסה של ה500 וואט(בערך, הכי חזקים בקיצור) יתנו לי חדות קצת? כמובן להוסיף עוד מגבר.

פורסם

מה התקציב שלך לסאב ?

ד"א, אתה יכול לתת חוות דעת על הקומפוננטים של JBL ? אני מעוניין לרכוש כאלו

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
על איזה סאב חד אתם ממליצים? אומרים שרוקפורד טובים בעניין. אם כן אז איזה? אני מכיר את ה150 וה200 RMS שלהם(לא זוכר דגמים), השחור זה ה150 והאפור 200.

אני מחפש סאב שיתן "פצצות" חדות כאלה ולא רק צלילים עמומים ומרעידים(גם אבל לא רק).

איזה סאב טוב בעניין? ואיזה תיבה מומלץ בשבילו?

ומה אתם אומרים אם אני אוסיף פיוניר 6X9 מאחור(אין לי בכלל רמקולים מאחור), יש לי רק קומפוננטים JBL מקדימה וסאב קיקר C12 עם מגבר Dalco 1400 וHU של פיוניר חדש עם 3 יציאות למגבר.

האם פיוניר 6X9 הגרסה של ה500 וואט(בערך, הכי חזקים בקיצור) יתנו לי חדות קצת? כמובן להוסיף עוד מגבר.

אין שום צורך ב6X9 מאחור בשביל חדות של באס אתה רוצה באס חד תקנה באס אחר אתה רוצה נפח של צליל שיתן לך במה אחורית אתה יכול לשים קומפוננט מאחורה וזה יהיה איכותי יותר.

ואם אתה מעוניין רק בחדות של באס תקנה באס חד יותר כמו הP2 או הסרווין ווגה או שתתאמץ ותחפש רוקפורדים ישנים יותר מהסדרת הישנות והטובות לפני שרוקפורד איבדו את זה.

• תוכן חדש...